Rüyamı Değil Mi ? Tırtstım
-
Peroksit bunu yazdı
Yaw şükredin halinize bendeki rüyalar bir değil 10 değil sabaha kadar saçmalık akşam sucuk gibi terliyom :S
sende ne oluyor hocam.
-
halk arasında karabasan diye bilinen uyku felcini yaşamışsın endişe edilecek bir durum değil normal bir insan ömrü boyunca en az 2 kere yaşar bu durumu ortam şartlarına göre bu sayı artabilir.
bazı uyku felçlerinde halüsilasyonlar görülebilir bazılarında tamamen uyanırsın normal düşünmeye başlarsın ama gözlerini bile açamazsın heryer karanlıktır yapman gereken tek şey uyku felcinde olduğunu hatırlayıp sakince geçmesini beklemek.
amerikada uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia edenlerin iddiaları uyku felcinde gördüğü halisülasyonlardan ibarettir.
kısacası ; korkmaya gerek yok -
HeYeT bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Yaw şükredin halinize bendeki rüyalar bir değil 10 değil sabaha kadar saçmalık akşam sucuk gibi terliyom :S
sende ne oluyor hocam.
hocam bendeki bu şekilde değilde sabaha kadar 10 tane rüya görüyorum tahminen 2-3 tanesini hatırlıyorum fakat diğerlerinden bir kaçtanesinide gün içersinde hatırlıyorum rüyanın genel hattı korku filmi gibi ceset mesetlerle uğraşıyoz dirilen cesetler felan birkezde lucid dream olayımıdır nedir ona benzer birşey oldu rüyadayken rüyada oldugumu anladım kara dumandan bir insan şeklinde birşey vardı sadece vucut düşünün hertarafı duman agzı yüzü gözü yok ben rüyada oldugumu anlayınca birden bu dumanlı tırro üzerime yürüdü uyandım sonra :S
edit :
ee 10 rüya gördünde neoldu derdin ne dersende şöyle problemler çıkıyor meydana :
Birşey hatırlıyorsun rüyadamı oldu gerçektemi bilemiyorsun acayip birşey
Peroksit tarafından 10/Şub/13 14:44 tarihinde düzenlenmiştir -
ek olarak;
uyku felcinin sebebi beyinin rüya halindeyken salgıladığı bir hormon var uykudaki hareketleri insanın gerçekten yapmasını engellemek için vucudu kısmi olarak felç ediyor bu sayede ruyasında birini bıçaklayan,boğan v.s bir insanın aynı odada kaldığı insanı farkında olmadan öldürmesinişn önüne geçiliyor.
uyku felci sırasında ise insanın beyninin belli kısımları uyanıyor ama felç yapan hormon salgılanmaya devam ediyor yorgunluk, uyku dengesinin bozukluğu, stres, psikolojik durumunuz gibi sebeplerden beyin stabile çalışmıyor bazen ve uyandığının sinyali geç gidiyor gerekli bölümlere -
astral yapmayı bilmiyorsan uyku felci bu biraz kafanı dağıt hocam sıkıntılısın heralde