S24 Ultra S25 Ultra Pixel 10 Pro XL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Pixel alırsan IMEI cozeriZ

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Ne kadarlık bir ücreti var hocam bilgi alabilir miyim ? 

Uzaylılar tarafından kaçırıldım. Evet 'tarafından'
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

bende s25 edge alıcam sanırım 

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı

Edge pek tutmadı türkiye de anladığım kadarıyla fiyatları oldukça düştü ve s26 serisinde edge çıkarmayı düşünmüyormuş samsung. Neden edge almak istediğinizi sorabilir miyim ? Aslında inceliğiyle benim çok hoşuma giden bir telefon ama başka özellikleri hakkında bir bilgim yok.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı
    patron_38 bunu yazdı

Edge pek tutmadı türkiye de anladığım kadarıyla fiyatları oldukça düştü ve s26 serisinde edge çıkarmayı düşünmüyormuş samsung. Neden edge almak istediğinizi sorabilir miyim ? Aslında inceliğiyle benim çok hoşuma giden bir telefon ama başka özellikleri hakkında bir bilgim yok.

İnce olması tamamen

yan cizdim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

Ne kadarlık bir ücreti var hocam bilgi alabilir miyim ? 

güvenlik sistemi değişmezse pek fiyat artmaz düşük zaten 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaid
    kaid's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı
    kaid bunu yazdı
    patron_38 bunu yazdı

İnce olması tamamen

evet benimde sadece ilgimi çeken ince olmasıydı ama araştırdığımda pek memnun kalınmamış o cihazdan. şimdi honor pixel ve s25u arasında kaldım. ya biraz kafama dert alıp s25u yd alacağım 8 ayda bir değiştireceğim ya da pixel alacağım imei çözeceğim ya da honor alıp hiçbir şey yapmayacağım. bakalım hangisi olacak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    kaid bunu yazdı

400 proya baktım ama batarya konusunda biraz kötü yorumlara denk geldim. Harici fiyatına göre gerçekten güzel bir cihaz gidip bir mağazada bakacağım bugün. Teşekkür ediyorum tekrardan 400 pro kesinlikle seçeneklerim arasına girdi. 

Batarya en son takılacağın şey 400 Pro'da. Zira yeni nesil silikon batarya var içinde. Huawei arayüzünü bir dene memnun kalacaksın garanti veriyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı
    kaid bunu yazdı
    patron_38 bunu yazdı

İnce olması tamamen

Kılıf taktıktan sonra inceliğin bir esprisi kalmıyor. Kaldı ki cihaz ince diye bataryasıda ufak oluyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

honor 400 pro mu s24 plus mı?

Toplam Hit: 2870 Toplam Mesaj: 36
android iphone samsung iphone imei server kayıt telefon android