S24 Ultra S25 Ultra Pixel 10 Pro XL
-
Pixel alırsan IMEI cozeriZ
-
sunyy2003 bunu yazdı
Ne kadarlık bir ücreti var hocam bilgi alabilir miyim ?
-
bende s25 edge alıcam sanırım
-
patron_38 bunu yazdı
Edge pek tutmadı türkiye de anladığım kadarıyla fiyatları oldukça düştü ve s26 serisinde edge çıkarmayı düşünmüyormuş samsung. Neden edge almak istediğinizi sorabilir miyim ? Aslında inceliğiyle benim çok hoşuma giden bir telefon ama başka özellikleri hakkında bir bilgim yok.
-
kaid bunu yazdıpatron_38 bunu yazdı
Edge pek tutmadı türkiye de anladığım kadarıyla fiyatları oldukça düştü ve s26 serisinde edge çıkarmayı düşünmüyormuş samsung. Neden edge almak istediğinizi sorabilir miyim ? Aslında inceliğiyle benim çok hoşuma giden bir telefon ama başka özellikleri hakkında bir bilgim yok.
İnce olması tamamen
-
kaid bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
Ne kadarlık bir ücreti var hocam bilgi alabilir miyim ?
güvenlik sistemi değişmezse pek fiyat artmaz düşük zaten
-
patron_38 bunu yazdıkaid bunu yazdıpatron_38 bunu yazdı
İnce olması tamamen
evet benimde sadece ilgimi çeken ince olmasıydı ama araştırdığımda pek memnun kalınmamış o cihazdan. şimdi honor pixel ve s25u arasında kaldım. ya biraz kafama dert alıp s25u yd alacağım 8 ayda bir değiştireceğim ya da pixel alacağım imei çözeceğim ya da honor alıp hiçbir şey yapmayacağım. bakalım hangisi olacak
-
kaid bunu yazdı
400 proya baktım ama batarya konusunda biraz kötü yorumlara denk geldim. Harici fiyatına göre gerçekten güzel bir cihaz gidip bir mağazada bakacağım bugün. Teşekkür ediyorum tekrardan 400 pro kesinlikle seçeneklerim arasına girdi.
Batarya en son takılacağın şey 400 Pro'da. Zira yeni nesil silikon batarya var içinde. Huawei arayüzünü bir dene memnun kalacaksın garanti veriyorum.
-
patron_38 bunu yazdıkaid bunu yazdıpatron_38 bunu yazdı
İnce olması tamamen
Kılıf taktıktan sonra inceliğin bir esprisi kalmıyor. Kaldı ki cihaz ince diye bataryasıda ufak oluyor.
-
honor 400 pro mu s24 plus mı?