S24 Ultra S25 Ultra Pixel 10 Pro XL
-
mkyb bunu yazdıkaid bunu yazdı
400 proya baktım ama batarya konusunda biraz kötü yorumlara denk geldim. Harici fiyatına göre gerçekten güzel bir cihaz gidip bir mağazada bakacağım bugün. Teşekkür ediyorum tekrardan 400 pro kesinlikle seçeneklerim arasına girdi.
Batarya en son takılacağın şey 400 Pro'da. Zira yeni nesil silikon batarya var içinde. Huawei arayüzünü bir dene memnun kalacaksın garanti veriyorum.
o zaman ben kararımı verdim 400 pro deniyorum. teşekkür ediyorum <3
-
Aklın yolu bir. Mis gibi faturalı cihaz al yok imei patlar mı, patladı şimdi ne olacak vs vs korkun olmaz. Çinliler hızlı şarj adaptöründen tutta kılıfına kadar her şeyini kutuya koyuyor.
-
kaid bunu yazdımkyb bunu yazdıkaid bunu yazdı
400 proya baktım ama batarya konusunda biraz kötü yorumlara denk geldim. Harici fiyatına göre gerçekten güzel bir cihaz gidip bir mağazada bakacağım bugün. Teşekkür ediyorum tekrardan 400 pro kesinlikle seçeneklerim arasına girdi.
Batarya en son takılacağın şey 400 Pro'da. Zira yeni nesil silikon batarya var içinde. Huawei arayüzünü bir dene memnun kalacaksın garanti veriyorum.
o zaman ben kararımı verdim 400 pro deniyorum. teşekkür ediyorum <3
memnun kalırsın , iş yerindeki arkadaşa honor magic 7 pro aldırdım her gün öve öve bitiremiyor telefonu.
benim gönlümde ise inşallah yaz sonu magic 8 pro var bir gün benim olacak :)
https://www.honor.com/global/phones/honor-magic8-pro/
bu arada bütçesi kısıtlı olanlar için magic 8 lite turkiye ye girdi
https://www.honor.com/tr/phones/honor-magic8-lite/
7.500 mah batarya 108 mp kamera çok iyi bir oled ekran hemde 25.000 TL için resmen bedava.
-
Huawei-Honor telefonlarda yazılımdan sonra benim en beğendim taraf çekim gücü. Diğer tüm markalardan daha iyi bir wifi-4G çekimi var. Diğerlerinin sıfır çektiği yerde tek çubuk bile olsa çekip arama yapabiliyor. Adamlar altyapı üreticisi tabi.
-
kaid bunu yazdımkyb bunu yazdıkaid bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bir iphone kullanıcısı olarak ekranını Samsung'a göre daha parlak ve canlı bulman garibime gitti çünkü bende tam tersi Samsung telefonlar her ne kadar renkleri abartsada canlı ekranı seviyorum. iphone ekranları bence LCD'ye daha çok benziyor. Ekranda ne varsa onu gösteriyor.
Ben sana daha farklı bir bakış açısı kazandırayım. Hepsini siktir et 40.000'e resmi kayıtlı faturalı iphone 16e al. 10 sene güncelleme alacak şahane bir telefon. Eskisi gibi 5-10 bine Xiaomi Redmi alsak eyvallah imei çaktırmakla uğraşında pahalı telefonda 31 olsa çekilmez bu çile. Yarın öbür gün şak diye kapatırlar hiç belli olmaz.
İphone kullanmayı gerçekten istemiyorum bana çok farklı geliyor iphone kaç aydır 16 pro max kullanıyorum ve yemin ederim bir defa ayarlarına orasına burasına girip bakmadım bir defa uygulama yeri değiştirmedim duvar kağıdı bile değiştirmedim androidler bana daha yakın geliyor sanki hani halk adamı gibi geliyor. 16e boyutu küçük. Küçük telefon kullanamıyorum maalesef ne kadar büyük o kadar iyi benim için. Ama verdiğiniz akıl için çoooooookkkkk teşekkür ediyorum sizi diğer konularda da takip ediyorum ve emin olun şuan hayatımda fikirlerine tartışmasız saygı duyduğum ve fikirlerini tartışmasız önemsediğim kişisiniz iyi ki varsınız <3
Eyvallah gözüm. Büyük ekran ve Android istiyorsan o zaman Honor 400 Pro öneririm. Huawei üretiyor.
iphoneların ekranları sarımtrak muhabbeti olmuş onunla ilgili konu açmıştım : https://www.tahribat.com/forum/iphoneda-kullanilan-ekran-paneli-bilgisini-ogrenm-260769
LG üretimi iphone ekranları sarımtrak duruyor. Fakat erişebilirlik kısmında mavi tonunu biraz açarsanız bu durum büyük oranda düzeliyor. S24 Ultra'nın ekranında yansıma önleyici ek bir katman var. Bu durum yüzünden görüntü kalitesi sanki kumluymuş gibi duruyor. Bu sorunu S25 Ultra'da çözdüler.
Batarya kötü diyenler nerde? 😊
Benim gibi BATARYA ince çizgisi olan birisi 2 aydır kullaniyor ve memnun , hiç düşünme al derim ...
Eğer satatsam birkaç haftaya yine alacağım cihaz batarya muhabbetine Yurtdışı Honor WİN olacak , manyak makina yapmışlar ama TR ye gelmeyecek Çin'e ozel cihaz ...
-
küçük bir güncelleme yapıyorum. Honor 400 pro önerisi için gerçekten teşekkür ediyorum. 2 gün önce aldım kullanıyorum babamda istedi bundan bugün ona da alacağım. gerçekten beğendim farklı telefonlar denemekte fayda varmış. At gözlüklerimi çıkarıp marka takıntılarımdan bu telefonla kurtuldum büyük ihtimalle. Telefonla asla ilgilenmeyen biri olarak saçma sapan dediğim özellikleri kullanmaya başladım ama asıl beni etkileyen ekranı oldu 16 pro max ile ve s23 ultra ile yanyana koyduğumda ekranı ikisinden de canlı geldi bana. Sadece çekik gözlülerde fark ettiğim mevzu reklam mevzusu. Ana ekranda önerilen uygulama reklamları çıkıyor onları da hallettiğimde misss gibi olacak. Teşekkürler <3
-
kaid bunu yazdı
küçük bir güncelleme yapıyorum. Honor 400 pro önerisi için gerçekten teşekkür ediyorum. 2 gün önce aldım kullanıyorum babamda istedi bundan bugün ona da alacağım. gerçekten beğendim farklı telefonlar denemekte fayda varmış. At gözlüklerimi çıkarıp marka takıntılarımdan bu telefonla kurtuldum büyük ihtimalle. Telefonla asla ilgilenmeyen biri olarak saçma sapan dediğim özellikleri kullanmaya başladım ama asıl beni etkileyen ekranı oldu 16 pro max ile ve s23 ultra ile yanyana koyduğumda ekranı ikisinden de canlı geldi bana. Sadece çekik gözlülerde fark ettiğim mevzu reklam mevzusu. Ana ekranda önerilen uygulama reklamları çıkıyor onları da hallettiğimde misss gibi olacak. Teşekkürler <3
Onları da kapatirsin , nerden hatirlamiyorum ama bende şuanda hiçbir yerde önerilen uyg. / reklam , vss hicbirsey yok , dediğim gibi onnumara cihaz ...
Hayırlı olsun
-
kulaklıkta ses çıkışı nasıl yüksek ses ve kaliteli müzik dinlemelik mi ?
-
taekwondo bunu yazdı
kulaklıkta ses çıkışı nasıl yüksek ses ve kaliteli müzik dinlemelik mi ?
Kulaklıkta ses çıkışı s23 ultra ile test aynı akg kulaklık ile aşırı bir fark hissedemedim. Kulaklıksız sesi ise gayet yeterli geldi bana hatta s24 ultradan daha iyi gibi düşünüyorum s24 ultranın sesi çıkmıyordu bana göre.
-
JiggSaw bunu yazdıkaid bunu yazdı
Onları da kapatirsin , nerden hatirlamiyorum ama bende şuanda hiçbir yerde önerilen uyg. / reklam , vss hicbirsey yok , dediğim gibi onnumara cihaz ...
Hayırlı olsun
Teşekkür ederim redditten öğrendim kapatmayı işte şuan gerçekten güzel bir telefon oldu. Denenmesini tabsiye ederim piyasada bilindik markalar yerine bence herkes 1 defa denemeli honor. Arayüzü çok hoşuma gitti nedense en basitinden aşağı yukarı uygulama çekmecesini çok özlemişim. Durup durup uygulama çekmecesine girip yukarı aşağı yapıyorum hoşuma gidiyor. Parmak izin okumada arada bir takılabiliyor onu fark ettim daha yeni. Ama dediğim gibi yazdığım eksi sayılabilecek özelliklerin hiçbiri benim gibi günlük kullanıcının umurunda olan şeyler değiller. Telefon hoşuma gitti memnunum 1 adet babama alıyorum ekstra olarak. Herkese teşekkürler tekrardan.