S3 Mini Almayı Düşünüyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Merhaba müridler.

Başlıkta belirttiğim gibi s3 mini almayı düşünüyorum telefona birtek shiftdelete incelemesinde bu ne lan böyle pikselleri sayılıyo gibi bi yorum yapılmış. Alanların hiçbiri bu sorundan bahsetmiyo.

Ekranı süper amoled zaten.

Ama genede düşündürüyo bu telefon beni niyeyse. Özellikleriyle fiyatını karşılaştırdığımda bu fiyata bulunan en iyi telefon bu.

800 liraya başka hiçbiryerde 1 gb ramli bi android göremedim. Üstelik 4.1.1 ile geliyor telefon bu da çok büyük artısı.

Sizin tavsiye edeceğiniz başka telefon varmıdır bu paraya bu daha iyidir gibi.

Yalnız üstüne 200 daha koy şunu al gibi bir durumum yok yani verebileceğim para bu kadar olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Xperia P var yine bu fiyatta uygun.

abicim aç gsmarena yı ekran ppi değeri 250-260 den yüksekse piksel sayılması diye birşey olması mümkün değil. Ama daha aşağısı için birşey söyleyemeyeceğim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

http://versusio.com/tr/samsung-galaxy-s3-mini-vs-sony-xperia-p

hem bunların üstüne xperia p'ye ice cream güncellemesi gelecek ondan sonrası gelecekmi belli değil.

S3 mini ise direk 4.1.1 ile geliyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

hem bunların üstüne xperia p'ye ice cream güncellemesi gelecek ondan sonrası gelecekmi belli değil.

ya hacı android 4444 gelse nolur ya takmayın böyle şeylere android  bu ya ios değilki 3gsine desteği çeksin bi milyon tane rom bulabilirsin sonrasında rahat ol ama dediğim gibi paradan 200 daha ÇIKAR ve git motorola atrix al bence

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

ya hacı android 4444 gelse nolur ya takmayın böyle şeylere android  bu ya ios değilki 3gsine desteği çeksin bi milyon tane rom bulabilirsin sonrasında rahat ol ama dediğim gibi paradan 200 daha ÇIKAR ve git motorola atrix al bence

Atrix dışarıdan bakınca çok güzel telefonda alıp kullananlar telefona rezalet diyor.

yakın 2 arkadaşımda var 2side memnun değil. Motorola zaten güncelleme verilcek falan dedi vermedi milleti yarıyolda bıraktı.

Bide çok takılıyo telefon. Stabil değil.

Mesela bi yorum

http://forum.donanimhaber.com/m_69473032/tm.htm#msglink_69845200

ilk başta atrixi düşündümde alan 2 arkadaşımda alma falan dedi. Nette'de öyle denince atrixi kafadan çıkardım.

İlk defa akıllı telefon alıyorum şuanki telefonum 2300 :P O yüzden baya araştırıyorum şuan.

Galiba s3 mini alacağım. Bataryasıda uzun süre gidiyormuş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Merhaba müridler.

Başlıkta belirttiğim gibi s3 mini almayı düşünüyorum telefona birtek shiftdelete incelemesinde bu ne lan böyle pikselleri sayılıyo gibi bi yorum yapılmış. Alanların hiçbiri bu sorundan bahsetmiyo.

Ama genede düşündürüyo bu telefon beni niyeyse. Özellikleriyle fiyatını karşılaştırdığımda bu fiyata bulunan en iyi telefon bu.

800 liraya başka hiçbiryerde 1 gb ramli bi android göremedim. Üstelik 4.1.1 ile geliyor telefon bu da çok büyük artısı.

Yalnız üstüne 200 daha koy şunu al gibi bir durumum yok yani verebileceğim para bu kadar olur.

hocam 800 e nereden buldun s3 ü?

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    pcdoktor636 bunu yazdı

Merhaba müridler.

hocam 800 e nereden buldun s3 ü?

bonubonda ithalatçı firma garantili 800

ama ben almak için bi süre daha bekleyeceğim samsung garantilisi 850-800 e falan düşünce almayı düşünüyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_66288940/tm.htm

bu konuyu gördükten sonra atrix bitmiştir zaten benim için :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Lumia 920...

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maycamp85
    maycamp85's avatar
    Erkek

kardeşim s3 minimi uzak dur derim git xperia  arc falan al ama  miniden uzak dur şarj hemen  bitiyor  ayrıca o kadarda  hızlı değil keza  biraz kurcalayınca  ısınıyor  benim yanımdaki stajer almış ordan biliyorum ben xperia tavsiye ederim.

maycamp85
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Xperia da güzel.Benim arkadaşımda vardı çok stabil çalışıyor tavsiye ederim.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

hocam meslek ne bilmiyorum ama cok keskin bir goze sahip degil isen 100 pixelin ustunu gzun ile goremezsin. (kitabina uygun soylemek gerekirse 96 pixelin ustunu)

cihaz guzel. ben note2 kullaniyorum ama butcem dar olsa idi alacagim cihaz s3 veya s3mini olurdu.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 1905 Toplam Mesaj: 14