S3 Mini Batarya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Çinden altın batarya sipariş et hocam.Orijinal bataryadan daha fazla elektrik depoluyorlar.Tabi şarj olma süresi artıyor ama normal yani.

ben almak istiyorum link verebilirmisin hocam aliexpress ten. baktım 4600 mah mıydı o . bi  link veririrmsn.

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bir detay vereyim;
    bizim peder 3310 kullaniyordu, dediki daha uzun sure giden batarya yok mudur dedi.
    dedim vardir illaki. derken MAXELL marka 4000mAh bi batarya buldum kosedeki tlf akssuari satan tukkandan(celik batarya mi ne diyorlardi ), neyse standby 2-3 gun giden NOKIA, 2 HAFTA gitmeye basladi.
    Sonra yine batarya ihtiyaci oldu, bu sefer bu maxell den bulamadik. digerlerinden orjinale yakin bi batarya buldum. Ama bu seferde standby 2 SAATten fazla gitmemeye basladi. ne yaptisa 4000 lik batarya :D pederden işitmedigim laf kalmadi :D :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Arkadaslar konuyu hortlattım ama tekrar yenı bır konu acmak ıstemedım.

Telefon marka modelı S3 Mini.

Telefonu alalı 3 yıl oluyor. Telefonda hıcbır sıkıntı olmadıgı ıcın ve telden memnun oldugum ıcın tam ıflas edene kadar bu telefonu kullanmak ıstıyorum.

Sıkıntım ise telefonun bataryası.

1 .5-2 yıl once aldım ılk bataryayı turkcell bayısınden orjınal dıye 30 tl ye almıstım cok memnundum. 1 gun cok rahat goturuyordu oyun felan oynamama ragmen.

Ardından bazı aksılıklerden ve kosusturmalardan dolayı telefonu sarja takıp cıkarıyordum dolmadan felan derken o bataryada gıttı.

ardından bır batarya aldım yarım gun gıtmeye basladı.

2 batarya ıle gezmeye basladım. Baktım olmayacak 1 ay once bır batarya daha aldım 25 lıraya yan sanayı ıyı cıkmadı 1 ay bıle kullanamadım.

Tekrar 2 gun once bır batarya aldım 30 tl ye orjınale yakın dedı guya. Adama guvendık 1 gun bıle gıtmıyor hatta suan telefon %35-40 arası sarjı varken kapanıyor ve sarja taktıgımda pıl tamamen bolasmıs gıbı doluyor.

Bıktım artık bu batarya ısınden. Ttech mı ne markalı bır batarya varmıs 2 yıl garantılı ama 80 Tl fıyat cektıler(70 e ındırdık) bende telefonun pıyasası ne kı bu fıyata alım dıye o ucuzu almıstım.

Gerı gotursem adam zaten gerı almayacak.

Orjınal batarya bulamadım bı turlu.

Ne yapmam lazım ne edıcem bılmıyorum kafayı yıcem sarj yuzunden.

Tam telefon onemlı bır ıste lazım oluyor sarjım bıtıyor. Cıldıracam az kaldı.

Bu konuda yardımcı olabılecek murıdler varsa bol bol dua ederım :)

Bı yonlendırın bu ısten anlayan arkadaslar varsa. Yada orjınal bataryayı nerden temın edıcem. 

Ilk basta kendı bataryası 2 gun gıdıyordu sonra bı mekık tutturamadım. Bataryaya verdıgım para telefon parsını gectı.

Fıkırlerınızı alabılırmıyım sıze zahmet...

Allah büyüktür vesselam...
Toplam Hit: 1763 Toplam Mesaj: 14