S4 Almak Üzereyim
-
hacı apple gerisi yalan...
s4 bildiğin takoz
iphone gibi bir nimet varken millet neden başka birşey alır anlamam... -
n11.com'da bir mağazaya soru sordum neden bu kadar ucuz garantide sıkıntı yaşar mıyım gibi sorular sordum. Akabinde alttaki mesajı aldım sizlerlede paylaşayım fikriniz olsun.
"İthalat belgesine sahip ve gerekli koşullari sağlamış firmalar tarafından, üretici firmalarin ülkemizdeki temsilciliklerinin müsaadesi ile ithal edilmis ürünlere paralel ithalat (Grey market) ürün denilmektedir. Paralel ithalat ürünler 2 yil garantili olarak satisa sunulmaktadir. Ürünler kutularin içerisinden çikan garanti kartlarinda belirtilen servis noktasinda 2 yil süresince garanti kapsaminda islem görmektedir. Ortaya çikabilecek her türlü anlasmazlikta Tüketiciyi Koruma Kanunlari Paralel ithalat ürünler içinde aynen distribütör garantili ürünler gibi geçerlidir. İthalatçi firmalarin genel merkezleri genellikle Istanbul'dadir.Arizali paralel ithalat ürünler kargo ile firmalarin teknik servislerine gönderilir.Teknik islemler tamamlandiktan sonra tekrar kargo ile kullanicilarin adresine gönderilir. *Paralel ithalat ürünlerimizin tamami TK tarafindan kayit altina alinmis ürünlerdir. Tıpkı Distribütör garantili ürünler gibi hattınızı takıp direk kullanmaya başlayabilirsiniz. Hiçbir kayıt yada benzeri bir işleme gerek yoktur. Paralel ithalat garantili ürün ile distribütör garantili ürün arasındaki tek fark, paralel ithalat ürünlerinin servis hizmetinin genellikle İstanbul da tek ilde verilmesidir."
-
Note2 al basin rahat olsun takilmiyor isinmiyor ayrica ekrani s4 den daha parlak renkler daha canli kaliyor 2 siylede foto cektim note2 s.kti gecti
-
ebat olarak iyice büyük onlar be hocam. Önümüzde yaz cebe girmiyo rahatcana. Gerci s4 de çok kucuk sayılmaz. bak alttaki linkte kıyasladım ikisini
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9500-Galaxy-S4-vs-Samsung-Galaxy-Note-II-N7100
-
cemnet bunu yazdıStifler bunu yazdı
S4 kullanıcısıyım ve oldukça memnunum. S3'deki donma vs problemleri yok. Telefondan bol bol twitter takip ederim. Görüşme ve whatsapp yoğun olarak kullanılır. 2 güne yakın şarjı gidiyor. Kamerası oldukça güzel.
Hocam nereden aldın telefonu? Kasa tipi yurtiçi mi? yani bozulduğunda istediğin telpaya götürüp verebiliyor musun? ucuza satan internet sitelerin öyle bi dalgası var çünkü, yabancı kasaymış onlar o yüzden tamir olayı için önce onlara kargoluyosun.
ısınma problemi var mı sonuc olarak?
Vodafone'den taahhütlü olarak aldım. Herhangibir sıkıntıda samsung servisine verip garanti kapsamında işlem görüyor. (Daha önce S2 batarya probleminden dolayı biliyorum. 3 - 4 günde onarıp teslim etmişlerdi. Cihazın sorununa göre bu işlem uzayabiliyormuş.)
Yurtiçi, yurtdışı olayını bilmiyorum.
Isınma pek görmedim. Isınma problemi bazı oyunlarda oluyor diye duydum sadece.
-
hocam şu an en uygun fiyat burada
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-cep-telefonu-87311845
100 tl word puan ve % 5 doğum günü indirimile 1350 civarına gliyor
paralel ithalat ama delta teknik servis.kullananlar deltayı tavsiye ediyorlar
-
s4 yanında note2 bir hiç düşünmeden s4.
-
Kadıköye GOLD dan - 1790 a aldım 2 tane aldığım için.
Fonotel garantilisini yine köşeyi dönerken aldım - 1650 Lira ya aldım.
Bilgine birde radyo yok
Ayrıca telefon her marka modeme bağlanmıyormuş bilgine sunayım. Araştır.
Şu anda test edilene göre airties e bağlanıyor. Dlink e bağlanmıyor - insa yada bağlanmamış.
Bilgine daha düzenlenmedi yani bazı şeyler oturmadı.
-
S serisinin mk! S3 almıştım bin pişmanım. Arkadaşın dediği gibi uygulamadan uygulamaya geçişte acayip kasıyor ve ısınıyor. Android kasmıyor diyen kalmadı artık. IOS 7'yi görünce kesinlikle apple!
-
s4 falan hikaye gözün kapalı htc one al derim