S4 Mini Ekranı Kırıldı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Merhaba beyler S4 Mini telefonumun camı kırıldı.

İnternet üzerinden araştırmalarım sonucu 250 ~ 300 tl arası bir fiyatları var 2. el s4 mini yi zaten o fiyata bulabiliyorsunuz :(

2. el ekranı olup hibe / satmak niyetinde olanlar yardımcı olabilir mi?

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hacı ekran fiyatları aldı başını gitti geçmiş olsun, telefonu çöpe at daha iyi yaptırmaktansa.

DevilKingtr tarafından 22/Mar/16 17:41 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung ekran değişimi konusunda en sıkıntılı firmadır kullandığı Amoled panelden dolayı. İşin komik tarafı 500 liralık telefonda o fiyata değişiyor, 2 bin liralık telefonda.

https://www.youtube.com/watch?v=nP09y07BBkk

Şöyle cam ile ekranı ayırıp yapanlar var ancak önermiyorum zamanla açılıp içeri toz alıyor görüntü kalitesi piç oluyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tereke34
    tereke34's avatar
    Erkek

benim elimde de var bir tane ucuz yollu bulursam yaptırmayı düşünüyorum. Tahtakale ve doğubankta en ucuz 220 tl ye buldum ama ikinci el fiyatlarını görünce yaptırmaya değer bulmadım.

Nova Vida !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Hocam ekran tamamenmi kirildi? Kolay kolay kirilmaz o ust cam kirilir ama ekranda sikinti olmaz ama olduysa at cope ugrasma haci

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

zaten sıkıntı o telefon fiyatına ekran mı olur.

mkyb senin dediğini kontrol edeyim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DuPi bunu yazdı

zaten sıkıntı o telefon fiyatına ekran mı olur.

mkyb senin dediğini kontrol edeyim.

O yöntem önermiyorum ancak cam 20 lira haberin olsun. Gitigidiyor'da mevcut. 100 liraya yaparlar. Sırf cam değişimi fix 100 lira genelde.

Dokunmatik işliyorsa üstüne bi cam jelatin çektir öyle kullan hocam.

mkyb tarafından 22/Mar/16 19:40 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    hocam eğer çalışmazsa umrumda olmaz gözden çıkardım. ama şu fikrim var sistemi başka şekilde değerlendirebilirim gibi geliyor bana sadece ekranı başka bir yere aktarabilirsem yeterli olur telefon olarak kullanmak zorunda değilim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O zaman ilacın :

http://www.samsung.com/tr/support/convergence/sidesync/

Bilgisayar ile telefonun aynı wifi ağına bağlı olması yeterli.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    telefon ekranına ulaşamıyorum. uygulamayı kullanabilmem için uygulama her iki tarafada (pc, cep telefonu) kurulu olması gerekiyor. şöyle düşünüyorum telefona uymayan bir ekran olsa bile ekranı başka bir dokunmatik ekrana yansıtsam yeterli olur. onun için birşeyler araştırayım değişik bir çalışma olmuş olur. bunun hakkında bilgi veren olursa da bilgiye her zaman açığız :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hacı ben de s3 minininkini kırdıydım. o kadar aradım ettim -150-1660 tlden aşağı bulamadım. telefoncu telefoncu gezdim bildiğin.

sonra bi tamircide anakartı yanmış ekranı ve kasası cillop gibi bir s3 mini buldum. ekranı verim 120ye dedi. madem 120 vercem kasa filan onu da ver dedim.

cillop gibi kasayı ve ekranı taktım. benim eski kasa ve kırık ekranı da anakartı yanık olanla monte ettim. bataryam ölüydü onu da değiştirdim.

şu an sıfır ayarında telefon ve bataryam var. aldığım hurda anakart ve kasayı da 70tlye okuttum.

ekran 50ye geldi :)

verilerini kurtarmak içinse Mobogenie tavsiye ederim. lakin programı kurunca firewalldan nete erişimini engelle. benim telde ekran kilidi olduğu halde verileri 8çağrı kayıtlarına kadar) komple aldım.

önce usb sürücüleri doğru kur. eğer pro görmezse. play markete gir pcden. mobogenieyi telin bağlı olduğu hesaba yükle muhtemelen olur tabi telde wifi açık ve bağlı ise.

edit: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ekran-ve-parca-olarak-satilik-279395424/detay

bi bak

joe_black tarafından 22/Mar/16 21:58 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2138 Toplam Mesaj: 19
s4 mini cam s4 mini ekran s4 mini kırılan cam