S4 Mini Ekranı Kırıldı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hacı ben de s3 minininkini kırdıydım. o kadar aradım ettim -150-1660 tlden aşağı bulamadım. telefoncu telefoncu gezdim bildiğin.

sonra bi tamircide anakartı yanmış ekranı ve kasası cillop gibi bir s3 mini buldum. ekranı verim 120ye dedi. madem 120 vercem kasa filan onu da ver dedim.

cillop gibi kasayı ve ekranı taktım. benim eski kasa ve kırık ekranı da anakartı yanık olanla monte ettim. bataryam ölüydü onu da değiştirdim.

şu an sıfır ayarında telefon ve bataryam var. aldığım hurda anakart ve kasayı da 70tlye okuttum.

ekran 50ye geldi :)

verilerini kurtarmak içinse Mobogenie tavsiye ederim. lakin programı kurunca firewalldan nete erişimini engelle. benim telde ekran kilidi olduğu halde verileri 8çağrı kayıtlarına kadar) komple aldım.

önce usb sürücüleri doğru kur. eğer pro görmezse. play markete gir pcden. mobogenieyi telin bağlı olduğu hesaba yükle muhtemelen olur tabi telde wifi açık ve bağlı ise.

Buda olur aslında bende ilk aklımda o vardı konu açarken,

bir kaç arkadaş telefonu at diyorda sağolsunlar. ekranı yapamazsam bile en azından içindeki sistemi kullanayım boşa çöp olmasın o kadar tbt de takılmışlığımız var farklı olarakta olsa kullanmak mümkünse kullanmak istiyorum açıkçası mesela 7" veya 10" bir ekran takmak gibi mesela :P

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

başka inç ekranı yemez hocam çok zor manüple etmen.

acelen yooksa çinden sipariş ver. örneğin ben s3mini için 65tlye kadar uygun bulmuştum. ama 2 ay gelmesini bekleyemezdim :D yoksa ordan alacaktım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

çindende baktım 150 tlye geliyor.

sallayacam sonunda ama boşuna gitmesi üzüyor beni :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek

benim s4 minin ana kartı bozukmuş ekranı vereyim sana hocam ama çok ufak bi çatlak var. eğer yaptırmak istiyorsan 90 tl ye sadece camı değişyitiyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

https://www.gsmiletisim.com/urun/samsung-galaxy-s4-mini-on-cam-degisim-fiyati

Sanırım burası senin işini görecektir. Geçen gün HTC Desire Ekranı değiştirtmek için gönderdim adamlar yarım saat de değişip kargoya verdiler.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek
    Dryrock bunu yazdı

benim s4 minin ana kartı bozukmuş ekranı vereyim sana hocam ama çok ufak bi çatlak var. eğer yaptırmak istiyorsan 90 tl ye sadece camı değişyitiyorlar.

hocam telefoncu arkadaşlar var. ekranlar sıkıntıydı PM ile adresimi atsam kargolayabilir misin? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

@Dupi hocam telefonu yaptırmadıysan satmayı düşünüyor musun

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Maalesef hocam henüz yaptıramadım. ama satmayı düşünmüyorum. inş. ekran bulunca yapacam.

Konu up olmuşken.

Hala ekran hibelerinizi veya düşük fiyatlı satışlarınızı bekliyorum

DuPi tarafından 30/Nis/16 17:34 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2137 Toplam Mesaj: 19
s4 mini cam s4 mini ekran s4 mini kırılan cam