S60 V2(6630, 7610 Gibi) İçin Web Tarayıcı Önerileri..
-
Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim
BOLT tarayıcı var(bilmeyenler google'da aratarak sayfasını bulabilir) java(.jar) uzantılı ama java lar hep kasarak çalışıyor, Bunu symbian (.sis) e çevirebilirmiyiz, öncelikli dileğim bu. kodlardan anlayan muridlerimiz bunu yapabilirmi? Biyerde duymuştum Symbianı Javaya çeviriyorlar tam tersi olabilirmi?
Ve esas konu;
s60 v2 web tarayıcı önerilerinizi alabilirmiyim... -
mini opera güzel hızlı biyerden sonra memory full diyor 6630 da zaten 22 mb ellekten ancak okadar olur ama ben kendi üzerindeki nokia tarayıcısını tek geçerim.
Digerleri bi yere kadar
-
iyide ben cep web siteleri için değil pc web sitelerine girmek için diyorum
bu işi yapan 2 tane bildiğim program var
bolt.jar
ucweb.sis
ucweb hızlı ama mesela DeliMermi ye tıkladığımda altta "sistemden çıkış" "mesaj kutum" gibi seçenekleri çıkartamıyor, aynı sayfa sadece yenileniyor, Bolt ise yavaş ama bu işlemlerde sorun çıkartmıyor.
başka bişey varsa önerileri bekliyorum
not: çünkü askerde bilgisayar yok veya köyde yok, böylede diyebiliriz ama cep telefonu var... -
mini opera kullan pc web sitelerine gireceksen. Ondan daha hızlısı yok zaten.
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------
mini opera kullan pc web sitelerine gireceksen.
Ondan daha hızlısı yok zaten.
hoca mini opera giremiyor bildiğim kadarı ile
mesela m.facebook.com a girmek değil bildiğimiz
www.facebook.com a girmek ve değil mini opera,
opera 9.2 ile bile giremiyorum doğru düzgün
Edit: ben öyle biliyorum -
ne kullandıgını bilmiyorumda eger 7610 kullanıyorsan 10 mb ramı var, yok 6630 kullanıyorsan 22 mb ramı var
işletim sistemi programlar falan geriye 8 mb ram kalıyor.
tahribatın ana sayfası yüklenmes için gereken veri 280 küsür kb,Normal kendi tarayıcısı açamıyor tbt yi.
elindeki telefonlarla yapacagın işi en iyi yapan mini operadır."""" Ki web sitelerinin orjinal halleriyle görüntüleme sunuyor"""
mini opera tarayıcı degil zaten iştemci ana serverden telefonuna göre işlenmiş verileri ister operanın serverlerinden
araştırma yaparsan en başta opera gidiyor .
Zamanında çok araştırdım oradan biliyorum hacı hala elimin altıda bi tane 6630 var deneyip sana yazıyorum :)
mini opera diyorum başka bişe demiyorum 6630 ne zmanmı aldım 2005 yazıyor :D
-
A_REX bunu yazdı:
ne kullandıgını bilmiyorumda eger 7610
kullanıyorsan 10 mb ramı var, yok 6630
kullanıyorsan 22 mb ramı var
işletim sistemi programlar falan geriye 8 mb ram
kalıyor.
tahribatın ana sayfası yüklenmes için gereken
veri 280 küsür kb,Normal kendi tarayıcısı
açamıyor tbt yi.
elindeki telefonlarla yapacagın işi en iyi yapan
mini operadır."""" Ki web sitelerinin orjinal
halleriyle görüntüleme sunuyor"""
mini opera tarayıcı degil zaten iştemci ana
serverden telefonuna göre işlenmiş verileri ister
operanın serverlerinden
araştırma yaparsan en başta opera gidiyor .
Zamanında çok araştırdım oradan biliyorum hacı
hala elimin altıda bi tane 6630 var deneyip sana
yazıyorum :)
mini opera diyorum başka bişe demiyorum 6630
ne zmanmı aldım 2005 yazıyor :D
hacı 6630 kullanıyorumda mini opera derken versiyonu nedir bunun, yada ayarmı veriyorsun kurduktan sonra ? -
Tamamdır hocam doğru diyorsun, ben mini ile girmeyi hiç denememişim, ama opera web var 9.2 paralı sürüm(cracklisi var) o bunun gelişmişi değilmi o niye giremiyor anlamadım, 2 si ayrı firmamı yok bide onu kurcalayayım en iyisi
-
vay be üstelik yorumuda aralık bırakmadan atabildim :D teşekkürler hocam, aradığım şey bu
-
çözdünmü sorunu opera ilemi :) bende az işim vardı sana link bakıyordm indirmen için.
-
Opera Mini ile buraya girmek hiç aklıma gelmemiş çünkü ben Opera Web 9.2 kullanıyordum üstelik paralı versiyon(crackli) az önce tekrar denedim, giremedi tahribata yani boyutları darmaduman ederek giriyor meğer marifet Opera Mini deymiş, acaba bu opera ile o opera farklı bi firma olabilirmi çünkü operanın sitede sadece opera mini var, opera 9.2 çakma galiba çin malı falan galiba :S ve tekrar teşekkürler :)