S60 V2(6630, 7610 Gibi) İçin Web Tarayıcı Önerileri..
-
ikna etmem biraz zor oldu ama :d Neyse hayırlı olsun:d
-
:))
-
Gene biri diğerine muhtaç oldu; ------ - ------ - ------- ------ - - ------- ------ Opera Mini; Hız, Kaliteli görünüm ve uzun satırlı düzenli yorum yapmak için bunu kullan - - ------- ------ - - ------- ------ - - ------- ------ Bolt Browser; Facebook daki videoları paylaşabilmek için bunu kullan(Paylaş 'a tıklandığında küçük bi pencere gelir yorumunu yapar paylaşırsın) Ayrıca tıpkı bilgisayardaki gibi fare'yi basılı tutup çekerek istediğiniz yazıyı kopyalayabilirsiniz(menu>page tools>selected texts) - - ------- ------ - - ------- ------ - - ------- ------ UcWeb Browser; Facebook cep versiyonunda bir videonun sayfasına! girip görüntünün üstüne tıkladığında .mp4 olarak telefonuna indirip CorePlayer ile oynatabilirsin
-
aslında 6630 u degiştirmenin vakti geldide :D ben modem olarak kullanıp nete giriyorum:D
-
aslında 6630 u degiştirmenin vakti geldide :D ben modem olarak kullanıp nete giriyorum:D
-
Vodafone 8 lira veriyorum aylık 27 kb hızla çalışıyor, sen ne kadar hız alıyorsun modem olarak ve hat nedir?
-
hoca pc süite den yapıyordun dimi o işi, bi ara burdurda 6 kb düşmüştü net hızı bende isyan ederken çarşı iznimde bu gelmişti aklıma, doğru mu bildim
-
benimkide aynı fakat ben pc den giriyorum :) vodafone 8 tl:d
-
pc suite + vodafone mobil connect diye bir yazıılım daha var onunla baglanıyorum hazı genelllikle 70-80 kb 250-300 kb gördügüm oldu pc de
-
çaresizlik insana öğretiyor hoca, internet cafeciye dedim bana bi nokia pc süite ayarlayabilirmisin dedim, samimiyiz falan bulamadı :D bi çarşı izni var zaten isyan ettirdi beni bedaş :D edit:Bedaş değil telekom oda çok isyan ettirdi ama ordan aklımda kalmış
Toplam Hit: 6023 Toplam Mesaj: 23