Saat Önerisi 10-15K
-
essan bunu yazdı
Bu saate bu parayi verene kadar bu rakamlara otomatik Seiko alin, otomatik Velis alin daha prestijli durur.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
KOMANDIRSKIE saatlerini çok beğenirim, herkes anlamaz sadece ağzının tadını bilenler.
Ilk defa duyorum bu markayi, baktim Vostok mus. Hep aykiri, degisik kadranlari var.
-
Dun Huawei watch ultra 2 aldım cok iyiymis prestij de sagliyor en güzel tarafı kredi karti cikarmadan saatle temassız odeme yapabiliyosun
-
Martech bunu yazdı
Dun Huawei watch ultra 2 aldım cok iyiymis prestij de sagliyor en güzel tarafı kredi karti cikarmadan saatle temassız odeme yapabiliyosun
İphone telefona bu saati bağlasak ödeme yapabilirmiyiz
NFC ödeme desteği yok çünkü sinir olduğum bi durum Apple da
-
SHaDeWRoX bunu yazdıMartech bunu yazdı
İphone telefona bu saati bağlasak ödeme yapabilirmiyiz
NFC ödeme desteği yok çünkü sinir olduğum bi durum Apple da
apple da yok hocam
-
underzero bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
KOMANDIRSKIE saatlerini çok beğenirim, herkes anlamaz sadece ağzının tadını bilenler.
Ilk defa duyorum bu markayi, baktim Vostok mus. Hep aykiri, degisik kadranlari var.
ruslar değişik kadran üretmeyi seviyolar.
-
analog saatlere dünya kadar para vermeyi anlayamıyorum. Hani altın kaplamalı elmaslı vs olur anlarım. Sırf marka için alınır mı bilemedim. He tabi özel koleksiyoner isen bişey diyemem hocam.