Saat Önerisi 10-15K
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam tissot hangi model var bilmiyorum, ama tissot gentleman powermatic 80 otomatik olanı kullanıyorum. hem spor hem de klasik giyimde çok şık duruyor.
tissot prx var hocam bende de ama çok klasik ve ortalıkta çok olan bir saat bende ki maalesef.
-
prx in kasasına bi ısınamadım ben. gentleman serisi gayet güzel, bi denemeni tavsiye ederim. şu anda 50k civarına gelmiş fiyatı ama uzun ömürlü bir saat.
LynXMaSTeR tarafından 17/Şub/26 14:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Citizen nasıl hocam
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
bir süre tissot almam hocam inanır mısınız belkide 2 defa taktım koluma harici daha hiç takmadım. Sebebi ise çevremde çok fazla tissot seiko kullanan takan var. Benim hoşuma gitmiyorlar artık.
-
-
koray bunu yazdı
Citizen nasıl hocam
maalesef sevemedim hocam tsuyosa sahibiyim. Ama pek sevdiğim söylenemez. Tissotun Seikonun citizenin ve hatta swatch hatta ve hatta casionun bile tipi aynı işlemeleri aynı saatleri mevcut. Genelde mekanizmadan bahsedilir saatlerden ama gerçekten mekanizmalardan sıkıldım. Saati aksesuar olarak takıyorum ben saatçi değilim ki e zaten 5 milyonluk saat takabilecek biri de değilim. Artık mekanizmalara takılmadan cam safirmiş mineralmiş takılmadan gözüme ilginç ve değişik görünen saatlere yöneldim.
-
underzero bunu yazdı
evet hocam takip ediyorum ama mezat yapıyorlar benim beğendiğim saatlere mezatlarda bana göre ederinden fazla para veriyorlar giremiyorum mezata. Belki de ederi gerçekten o fiyatlardır haklarını yemek istemem.
-
kaid bunu yazdıkoray bunu yazdı
Citizen nasıl hocam
maalesef sevemedim hocam tsuyosa sahibiyim. Ama pek sevdiğim söylenemez. Tissotun Seikonun citizenin ve hatta swatch hatta ve hatta casionun bile tipi aynı işlemeleri aynı saatleri mevcut. Genelde mekanizmadan bahsedilir saatlerden ama gerçekten mekanizmalardan sıkıldım. Saati aksesuar olarak takıyorum ben saatçi değilim ki e zaten 5 milyonluk saat takabilecek biri de değilim. Artık mekanizmalara takılmadan cam safirmiş mineralmiş takılmadan gözüme ilginç ve değişik görünen saatlere yöneldim.
Tam benim kafadasin.
Tissot, Citizen, Iwc, Romanson ek olarak moda markasi saatlerinin alayi takmak istemedigim saat markalari
-
kaid bunu yazdıunderzero bunu yazdı
evet hocam takip ediyorum ama mezat yapıyorlar benim beğendiğim saatlere mezatlarda bana göre ederinden fazla para veriyorlar giremiyorum mezata. Belki de ederi gerçekten o fiyatlardır haklarını yemek istemem.
instagram.com/ds.watches
instagram.com/saatcimdilek
instagram.com/frtwatch
Mezat olmayan güvenilir saticilardir.
-