folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Saatlerinizi İleri Almayı Unutmayın 27.03.2016

Saatlerinizi İleri Almayı Unutmayın 27.03.2016

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

27 Mart 2016 tarihinde, saatler bir saat ileri alinir ve böylece kış saat uygulamasindan yaz saati'ne gecilir. Saat değişikliği 02:00 saatinde gerçekleşir.

Yaz saati Mart ayının son Pazar günü gerçeklesir. Bunun için, saat 02:00'de bir saat ileri alminktadır. Kış saat uygulamasi Ekim ayında son Pazar günü gerçeklesir. Bunun için, saat 03:00'de bir saat geri alinir.

27 Mart 2016, Pazar

1 gün erken açtım konuyu ama bilet falan alacaklar varsa ayar çeksin

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

işe 1 saat geç kalacaklara selam olsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu sefer umarım karışıklık olmasın diye karışıklık yaratacak bir vukuat daha ortaya çıkmaz. Artık bu ülkede saatlere bile güvenilmiyor zira.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cevik
    cevik's avatar
    Erkek

işim gereği bu olaydan nefret ediyorum aq. ileri geri ileri geri.

Parlayan bizi paylar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Askerde gece nöbet tutacaklar bu saatte, iki saatlik nöbeti bir saat tutacaklar. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaz saatlerini daha bi seviyorum nedense. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

evet yine bir tahribat konusu. yine zaman ilerliyor. yine yaşlanıyoruz. yine buralardayız bizbize.

biliyormusunuz, bungün hırsızlık yaptım. her zamanki gibi boynum yine çok ağrıyor. tam kulağımın arkası beynimi deliyor yine. yine doktor doktor gezdim ama çözüm bulunamadı.

1 tane ağrı kesiciyi attım. üstüne bir giripin attım. işten eve gelmek için can atıyordum.

işten çıktım eve geliyordum. bir baktım bizim ilerideki komşu necdet abi ateş yakmış yemek yapmaya çalışıyor. komşular laf ediyor filan.

yanaştım selam verdim necdet abiye. ana sınıfına giden  kızının  masraflarından elektriğini ödeyememiş yine kesmişler elektriği. malum çamaşır yemek için yakmışlar çaresizlikten. tüp yok durumları yok yok oğlu yok amk.

gök yüzüne baktım tanrı yine ortalıkta yok. yoksullara el uzatmıyor her zamanki gibi.

necdet abinin kulaklarına birşeyler fısıldadım. bunu yapamayız olmaz dedi.

birkaç şey daha fısıldadım. çocuklarına ve eşine biraz baktıktan sonra bana döndü ve kararsızım dedi.

son birşey fısıldadım. yutkundu ve  sanırım hakılsın dedi. iyi o zaman 10 dakikaya geliyorum abi hazır ol dedim.

eve geldim, size daha önce verdiğim nzt48 karışımından bir doz aldım. ama iğneyi yaptırma fırsatım olmadı. zaten gripin ile ağrı kesici yeterliydi daha önceden.

1 sıcak çay yaptım tavşan kanı. bir güzel içtim. bir anda madde büyüsünün etkisi altına girmiştim artık. çirkin bir cadı bana fetiş uyguluyordu artık. sadece yapmam gereken şeye odaklanma vaktim gelmişti. gidip yapmam gerekiyordu artık.

kendimi 5. kattan atsam serin sulara düşecektim. ölmeyecektim artık. çekmecemi açtım. izeltaş yankeskimi aldım. birde makita kontrol kalemimi koydum cebime.

beynimdeki şeyi yapmak üzereydim. düşündüm ve koridorları aydınlatan lambaya giden yaklaşık 15 metrelik tek damar kabloyu çalma vakti gelmişti. bodruma indim ve 16 dairelik apatrmanın ana şartelini zorla indirdim.

hemen koşarak merdiven basamağından kablonun bir ucunu kestim. ardından panonun dibindekinide kestim.

30 saniye geçmeden  şarteli büyük bir çaba ile kaldırdım. hayvan gibi sert yay takmış ibneler. zor açtım geri.

kabloyu asıla asıla duvardaki tutacaklardan ayırdım. artık o kablo daha faydalı birşeye hizmet edecekti.

kabloyu bir güzel sarıp çöp poşetine koydum. hiç pişman olmadan yürüdüm. yapmam gereken şeyi yapmak için yürüdüm. beynimi kemirip bitiren şeye son vermek için yürüdüm.

gerşey güzel olacatı. tanrının yapamadığını yapacaktım. zenginden alıp fakire verecektim. ölmek üzere olan bir çiçeği sabırla diriltmek üzereydim. tanrı bana engel olmaya çalışsaydı tek apartkat ile sağa devirecektim onu.

boynumun ağrısı ve işleyeceğim suçun canı cehennemeydi artık.

passenger şarkıları eşliğinde necdet abinin yanına ulaşmıştım artık. 2 tane şeker gibi çocuğu ne olup bittiğine bakıyordu.

evine girdik. tuvalet boşluğundan aşşağı kabloyu sartıkttım. odunluğa doğru inip demir borudan çıkan ana hattın kablolarını buldum. 1 sac vidasını faza dğerini nötüre vidaladım.kalın kabuğu olan tek damar kablonun korumasını delmiştim artık.

elimde kullaılmaya hazır nötr ve faz elektrik vardı.

aşşağı sarıkttığım tek damar kablonnun ucuna 2 çamaşır mandalı bağladım. çamaşır mandallarını güzelce vidalara tutturdum. yukarı çıktım ve elektrik gelmişti kontrol kalemşne. tekrar mandalları söküp yukarı çıktım.

evin iç sigortalarının hepsini indirdim. banyodaki kablonun ucuna 3lü prizden söktüğüm erkek fişi bağlayıp banyo prizine taktım.

aşşağı inip sakince mandalları tekrar tutturdum. çatır çutur sesleri kimin umurunda.

oda ne yukarı çıktığımda evin her yerine elektrik gelmişti. birkaç kontrolden sonra herşeyin yolunda gittiğine karar verdik.

bir yandan eşi kirli çamaşırları makinaya atıyor bir yandan elektrikli ocakta yemek yapmaya başlıyor bir nadanda elektrikli sobada rahat rahat çamaşırlarını kurutuyorlardı.

herşey çok güzeldi. olağan üstü durumda neyi nasıl iptal edeceğini gösterdim ve evime geldim.

umarım ısıdan mandallar erimemiştir. sürekli kontrol etmesi gerekecek.

of of . dünya ne kötü bir yer.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

telefonlar alacak dimi otomatik. güvenemiyorum :D

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    zalimadam bunu yazdı

evet yine bir tahribat konusu. yine zaman ilerliyor. yine yaşlanıyoruz. yine buralardayız bizbize.

biliyormusunuz, bungün hırsızlık yaptım. her zamanki gibi boynum yine çok ağrıyor. tam kulağımın arkası beynimi deliyor yine. yine doktor doktor gezdim ama çözüm bulunamadı.

1 tane ağrı kesiciyi attım. üstüne bir giripin attım. işten eve gelmek için can atıyordum.

işten çıktım eve geliyordum. bir baktım bizim ilerideki komşu necdet abi ateş yakmış yemek yapmaya çalışıyor. komşular laf ediyor filan.

yanaştım selam verdim necdet abiye. ana sınıfına giden  kızının  masraflarından elektriğini ödeyememiş yine kesmişler elektriği. malum çamaşır yemek için yakmışlar çaresizlikten. tüp yok durumları yok yok oğlu yok amk.

gök yüzüne baktım tanrı yine ortalıkta yok. yoksullara el uzatmıyor her zamanki gibi.

necdet abinin kulaklarına birşeyler fısıldadım. bunu yapamayız olmaz dedi.

birkaç şey daha fısıldadım. çocuklarına ve eşine biraz baktıktan sonra bana döndü ve kararsızım dedi.

son birşey fısıldadım. yutkundu ve  sanırım hakılsın dedi. iyi o zaman 10 dakikaya geliyorum abi hazır ol dedim.

eve geldim, size daha önce verdiğim nzt48 karışımından bir doz aldım. ama iğneyi yaptırma fırsatım olmadı. zaten gripin ile ağrı kesici yeterliydi daha önceden.

1 sıcak çay yaptım tavşan kanı. bir güzel içtim. bir anda madde büyüsünün etkisi altına girmiştim artık. çirkin bir cadı bana fetiş uyguluyordu artık. sadece yapmam gereken şeye odaklanma vaktim gelmişti. gidip yapmam gerekiyordu artık.

kendimi 5. kattan atsam serin sulara düşecektim. ölmeyecektim artık. çekmecemi açtım. izeltaş yankeskimi aldım. birde makita kontrol kalemimi koydum cebime.

beynimdeki şeyi yapmak üzereydim. düşündüm ve koridorları aydınlatan lambaya giden yaklaşık 15 metrelik tek damar kabloyu çalma vakti gelmişti. bodruma indim ve 16 dairelik apatrmanın ana şartelini zorla indirdim.

hemen koşarak merdiven basamağından kablonun bir ucunu kestim. ardından panonun dibindekinide kestim.

30 saniye geçmeden  şarteli büyük bir çaba ile kaldırdım. hayvan gibi sert yay takmış ibneler. zor açtım geri.

kabloyu asıla asıla duvardaki tutacaklardan ayırdım. artık o kablo daha faydalı birşeye hizmet edecekti.

kabloyu bir güzel sarıp çöp poşetine koydum. hiç pişman olmadan yürüdüm. yapmam gereken şeyi yapmak için yürüdüm. beynimi kemirip bitiren şeye son vermek için yürüdüm.

gerşey güzel olacatı. tanrının yapamadığını yapacaktım. zenginden alıp fakire verecektim. ölmek üzere olan bir çiçeği sabırla diriltmek üzereydim. tanrı bana engel olmaya çalışsaydı tek apartkat ile sağa devirecektim onu.

boynumun ağrısı ve işleyeceğim suçun canı cehennemeydi artık.

passenger şarkıları eşliğinde necdet abinin yanına ulaşmıştım artık. 2 tane şeker gibi çocuğu ne olup bittiğine bakıyordu.

evine girdik. tuvalet boşluğundan aşşağı kabloyu sartıkttım. odunluğa doğru inip demir borudan çıkan ana hattın kablolarını buldum. 1 sac vidasını faza dğerini nötüre vidaladım.kalın kabuğu olan tek damar kablonun korumasını delmiştim artık.

elimde kullaılmaya hazır nötr ve faz elektrik vardı.

aşşağı sarıkttığım tek damar kablonnun ucuna 2 çamaşır mandalı bağladım. çamaşır mandallarını güzelce vidalara tutturdum. yukarı çıktım ve elektrik gelmişti kontrol kalemşne. tekrar mandalları söküp yukarı çıktım.

evin iç sigortalarının hepsini indirdim. banyodaki kablonun ucuna 3lü prizden söktüğüm erkek fişi bağlayıp banyo prizine taktım.

aşşağı inip sakince mandalları tekrar tutturdum. çatır çutur sesleri kimin umurunda.

oda ne yukarı çıktığımda evin her yerine elektrik gelmişti. birkaç kontrolden sonra herşeyin yolunda gittiğine karar verdik.

bir yandan eşi kirli çamaşırları makinaya atıyor bir yandan elektrikli ocakta yemek yapmaya başlıyor bir nadanda elektrikli sobada rahat rahat çamaşırlarını kurutuyorlardı.

herşey çok güzeldi. olağan üstü durumda neyi nasıl iptal edeceğini gösterdim ve evime geldim.

umarım ısıdan mandallar erimemiştir. sürekli kontrol etmesi gerekecek.

of of . dünya ne kötü bir yer.

Hayatın roman olur yeminle.

Yaz bir kitap almazsam neyim.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek

ağladim amk ya. pc satini tarihini 1985 aldim

Emekli
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

4G'ye 1 saat erken kavuşacağız diye sevindim. 

Toplam Hit: 3322 Toplam Mesaj: 25
türkiye saat değişikliği .