folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Saatlerinizi İleri Almayı Unutmayın 27.03.2016

Saatlerinizi İleri Almayı Unutmayın 27.03.2016

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    oo @ZalimAdam hocam ya, neler öğreniyorum valla.

bir baktım bizim ilerideki komşu necdet abi ateş yakmış yemek yapmaya çalışıyor. komşular laf ediyor filan.

yanaştım selam verdim necdet abiye. ana sınıfına giden kızının masraflarından elektriğini ödeyememiş yine kesmişler elektriği. malum çamaşır yemek için yakmışlar çaresizlikten. tüp yok durumları yok yok oğlu yok

önce verdiğim nzt48 karışımından bir doz aldım.

1 sıcak çay yaptım tavşan kanı. bir güzel içtim. bir anda madde büyüsünün etkisi altına girmiştim artık. çirkin bir cadı bana fetiş uyguluyordu artık.

izeltaş yankeskimi aldım. birde makita kontrol kalemimi koydum cebime

düşündüm ve koridorları aydınlatan lambaya giden yaklaşık 15 metrelik tek damar kabloyu çalma vakti gelmişti

düşündüm ve koridorları aydınlatan lambaya giden yaklaşık 15 metrelik tek damar kabloyu çalma vakti gelmişti

merdiven basamağından kablonun bir ucunu kestim. ardından panonun dibindekinide kestim.

kabloyu bir güzel sarıp çöp poşetine koydum.

tanrının yapamadığını yapacaktım. zenginden alıp fakire verecektim.

tanrı bana engel olmaya çalışsaydı tek apartkat ile sağa devirecektim onu.

ana hattın kablolarını buldum. 1 sac vidasını faza dğerini nötüre vidaladım.kalın kabuğu olan tek damar kablonun korumasını delmiştim artık.

of of . dünya ne kötü bir yer.

ciddiyim Partiye oy atarım. gerçi ülke çapında baraj sıkıntısı olur ama . ya sana ya o POS BIYIKLI AMCAYA.

ayo technology , millow ♪^^)/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kulağım hala ağrıyor. canım çok yanıyor 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paparozzi
    paparozzi's avatar
    Erkek

Konuyu sürekli görmeme rağmen ileri almamışım. Belki de uyuyasım varmış :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hava daha geç mi karaRaCak şimdi. saat 6 gibi kararıyordu, hava şimdi biraz bulutlu. bakalım ne olacak. ( ̄. ̄) yorgunluktan ölüyom. sol elimin, serçe parmağının ilk boğumu şişti, mosmor oldu. ╥﹏╥ :De

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 3326 Toplam Mesaj: 25
türkiye saat değişikliği .