folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Saatli Bombanın Mantığını Bilen ?

Saatli Bombanın Mantığını Bilen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende tbt de yenı sayılırım fakat dıkkatımı cektı comez murıdler bombalarla tehlıkelı ıslerle cok ugrasıyo walla Allah sonumuzu hayır etsın googlela saatlı bomba yazıyon tbt te en ustlerde almasınlar ergen davadan...:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Çizmeli kedi neyse ya da çilekli dondurma saatli bomba da odur... Pemıla endırsın saat takmışsa bir saatli bombadır mesela... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahMETaLy
    ahMETaLy's avatar
    Erkek
    HoBin oldugu için Açıklama Yapıyorum ßen Eski Saatler Varya ayarladıgın zmana gelince çalan o alarm sesi 1 tokmagın 2 tarafa çarması ile Çan vazifesi görüyor O tokmagın Vurdugu yere Kablo Koyarsan Alarım geldigi an o Kabloya vuracaktır devre tamamlanacaktr Elektirigi istedigin yeer verebilrisn artık. HOBİN miş Yoksa VermezDimxD

Narkoza Gerek Yok Doktor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    zamanlayıcı mantığı var tabiki. sayıcı devresiyle yapılan basit bir devre.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

eşki sözlükten:

- saat başına ücret alan, para düşkünü bomba. mezara götürecek sanki. 

- saat takmis herhangi guzel bayan

- patlama saatleri tarifiye baglanmis bomba...
    * abi demin patlayan kac bombasiydi?
    * 08:15 bombasiydi. bir dahaki 09:45'te...

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Aha ergenekoncu al bunu içeri,al bunu içeri :F
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

sizde taktınız bomba konularına :|

bi sorun cıkaracak olsaydı, deca uzaktan kumandalı bombayı anlatacagına konuyu silerdi zaten :W

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kupasinek
    kupasinek's avatar
    Erkek

Ateşli ve patlayıcı silahlar kanunundan haberin yok galiba. Gübreyle falan bomba yapıyosan büyük ihtimalle bir terör örgütü ile bağlantılı olma ihtimalinide düşünmeden edemiyorum. Aklını başına topla.... Eğer haklılığını düşünüyorsan yasal yollarda çözüm aramanı öneririm.

155 i ara sana kesin yardımcı olurlar. Ha sakın yanlış anlama. O insanlar sadece suçla uğraşmıyor. İnsanlara hataya düşmemeleri için yardımcı oluyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek
    hocalar,dayılar bildğim kadarıyla sitenin büyük bölümü recer tayyipe karşı onun için bir bomba yapak..Sonra tüm tvlerde uluslararası terör örgütü tahribat gibi çıkarız ergenekon dan bile güçlüler filan died haberler :d........

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    ch40t1c bunu yazdı:
    -----------------------------
    kupasinek bunu yazdı:
    Ateşli ve patlayıcı silahlar kanunundan haberin yok galiba. Gübreyle falan bomba yapıyosan büyük ihtimalle bir terör örgütü ile bağlantılı olma ihtimalinide düşünmeden edemiyorum. Aklını başına topla.... Eğer haklılığını düşünüyorsan yasal yollarda çözüm aramanı öneririm.

155 i ara sana kesin yardımcı olurlar. Ha sakın yanlış anlama. O insanlar sadece suçla uğraşmıyor. İnsanlara hataya düşmemeleri için yardımcı oluyorlar.

Tabi canım tabi polislerin alayıda, lan biri arasada bizde ona bomba yapma oğlum git çiçek topla desek diye sıraya girmişler bekliyorlar zaten :)))) 

akşam akşam emniyet mensupları tarafından dalga geçilen adam ...:P film bile olur bundan.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 7583 Toplam Mesaj: 34