folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabah 9 A Kadar Hayatımı Belirliycem Yardım Eden Olabilir Mi

Sabah 9 A Kadar Hayatımı Belirliycem Yardım Eden Olabilir Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pAronayak
    pAronayak's avatar
    Erkek

Meslekte ilk yılımı bitirdim. mat ve fizikten çakozlamam.sayısaldan çakmam yani. sözel de on numara görüyodum kendimi bi düz liseyle anlaştık 2 hafta sonra gelin sözele kontenjana göre belki alırız biz olmassak başka bi sözele gidersin dediler. Ve BEN yarın tam sözele kayıt için hazırlanırken bu haberi 10 dk önce duydum.

Düze mi geçeyim yoksa motor bölümümü ? 

çok değil bir saat önce edebiyat fakültesini kazanmayı planlıyodum.olmadı göte geldim. ama geçeceğimi sanmam gibi düzde :(

sadece gülümse :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Yapamıyorum diye bişey yoktur bence götüme zor geliyor vardır . İnanırsan başarırsın hocam bence.

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pAronayak
    pAronayak's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Yapamıyorum diye bişey yoktur bence götüme zor geliyor vardır . İnanırsan başarırsın hocam bence.

çok haklısın abi de. matematik bi ara çalışınca az da olsa baya başarmıştım kendime inanamamıştım ama sanmıyorum abi.güvenmiyorum kendime.ben bi tek sözelde iyiyim gibi. ama motordada yapacağımı sanmıyorum :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

sözeldende bişey olamazsınki be hacım birsürü sözelci var çok sivrilmen lazım arada motordan en azından elinde bi mesleğin olur.. Ben mesela götüme zor geldiğinden eşit ağırlıkçı oldum şimdi ise çok pişmanım.. sende yapabilirsin bence

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

motora geç. he durumun varsa kanalın bolsa düz okula git sonra yardımlarla bi yere gelirsin anca. ama motorda staj felan derken danısmanlık garanti işlerinde kısa sürede uzmanlasabilir. olay iyi bi cv ye bakıyo kısa sürede hayata atılır paranı kazanırsın. sözelde biraz zor.

ama motor felan bu işleri yapabilcenmi onuada arastır. fazla yüksekten ucma yani

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pAronayak
    pAronayak's avatar
    Erkek

chaigg bunu yazdı:

motora geç. he durumun varsa kanalın bolsa düz okula git sonra yardımlarla bi yere gelirsin anca. ama motorda staj felan derken danısmanlık garanti işlerinde kısa sürede uzmanlasabilir. olay iyi bi cv ye bakıyo kısa sürede hayata atılır paranı kazanırsın. sözelde biraz zor.

ama motor felan bu işleri yapabilcenmi onuada arastır. fazla yüksekten ucma yani

hiç sanmıyom becereceğimi motorda. Ben şimdi ne halt yicem ya. gecemi gündüzüme katıp kassam mı biraz ders olurmu ki acaba başarırmıyım?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

bu saatten sonra düze giden salaktır..mesleğe git hem elinde bir işin olur..hem yök amca önlerini çok açtı öss sorunu kalktı meslek liselerine özel bölümler bile açıldı

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pAronayak
    pAronayak's avatar
    Erkek

bu arada üniversiteye girerken girceğim dersleri kendim seçicekmişim doğrumu ? biri anlatabilir mi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

kafan basmıyosa zor hocam. gercekci olması gereken sensin lise sözelden bitiripte üniye giremeyince sap gibi kalırsın ortada. he cok calısırım bi yerlere gelirim dersen bilemem.

ama motora gidersen direk bi meslek sahibi olmaya yönelik. hiç kafan basmasa bile ordan 2 yıllık üniyede geçiş yaparsın. ordanda biraz sıkarsın dgs için kasarsın. hatta paran varsa biraz ünide 2 yıllıgı bitirince gidersin özel okulda 4 yıllıga tamamlar makine müh felan olursun. yaşın 22 23 iken taş gibi mühendis cıkarsın.

ama bana sözelle bitane gerçek olabilicek bişi söle ? calıscanmı kascanmı ? masalı kendine anlat :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

sabah 9 a kadar uyu içinden geçeni yap. loto gibi oldu artık öğrenci hayatı sıçtı batırdılar aq.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

sözel çok hocam mezun amele olmak istiyosan sözel (sözüm meclisten dışarı) yok işim gücüm sağlam olsun her bok bende olsun diyosan sayısal kasacan

Toplam Hit: 1895 Toplam Mesaj: 14