Sabah Ve ATV’Yi Para Toplayıp Satın Almışlar
-
Ses kayıtları ve delillere göre, Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırımı görevlendirerek, Mehmet Cengiz, Nihat Özdemir, İbrahim Çeçen ve Koloğlundan 100er milyon dolar, Adnan Çebid'en 30 milyon dolar, Nuri Özaltın'dan 20 milyon doları havuza aktararak, kredisi ödenemeyen, Sabah ve ATV’yi satın aldı.
http://tr.scribd.com/doc/202361968/Sabah-ve-ATV-nin-Satisi-ile-ilgili-Toplanan-Harac
-
buna mi şaşırdın
türkiyede her şey olur ;)
-
ama 17 aralıktan sonra sattılar araplara olması lazım ellerinden çıkardılar.
medical parkıda sattılar malezyalı olması lazım.
işleri güçleri büyük şirketleri alıp satmak olmuş.
nerede işçiyi düşünen ?
850 tl ücret alıp hala aklı koyun olanlara canınız çıksın desem bana küfrederler mi ? -
antivirus bunu yazdı
buna mi şaşırdın
türkiyede her şey olur ;)
şaşılacak bir şey yok sadece bir yenisi daha eklendi haberin olsun dedim ciğerim : )
LİNKİ SİLMİŞLER YENİLEYELİM;
http://www.zekirdek.com/forum/320580-yolsuzluk-rusvet-operasyonu-engellenen-ikinci-dalga.html
SİLİNMESİNE ÖNLEM OLARAK ALTERNATİF;
http://www.asikurtlar.com/sabah-ve-atvnin-satisi-ile-ilgili-toplanan-harac.html
Carlsaganandcat tarafından 27/Oca/14 11:48 tarihinde düzenlenmiştir -
kaygusuz bunu yazdı
nerede işçiyi düşünen ?
850 tl ücret alıp hala aklı koyun olanlara canınız çıksın desem bana küfrederler mi ?Hiçbirşey demeye hakları yok. Beter olsunlar. Nefesleri kokmaya başlayınca anlayacaklar demek ki hala koyun gibi yaşıyorlar.
-
qoqo bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
nerede işçiyi düşünen ?
850 tl ücret alıp hala aklı koyun olanlara canınız çıksın desem bana küfrederler mi ?Hiçbirşey demeye hakları yok. Beter olsunlar. Nefesleri kokmaya başlayınca anlayacaklar demek ki hala koyun gibi yaşıyorlar.
850 tl alan insanlara bir sey diyebilmen icin senin onlar icin herhangi bir sey yapmis olman gerekir onlarin herhangi bir hakkini savunmak gibi
-
sabah yanlı bir taraf çiziyor zaten AKP taraftar grubu gibi ne kadar yorum atıyorsam kabulde etmiyorlar lan 2 lafta sokamıyoruz :S
-
bak özelleştirme dedikleri şeyin bana yansıması şöyle oluyor
.eskiden pendik belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışanlar 2 - 2,5 kat askari ücretle çalışıyorlardı yani şimdin 1600-1800 TL si + sigorta + yemek + güzel çalışma ortamı
şimdi pendik belediyesinde temizlikçi çalışanlar 850 TL + sigorta + yemek alıyorlar maşşalarını yılda 2 kere bilmem kaç aylık çek olarak alıyolar . .özel şirekket maaşı bu AMA BELEDİYEYE İŞÇİNİN MALİYETİ ESKİ MALİYET belediye yine çalışan başına o eski maaşı verioyor KISACASI PARAYI TAŞERONA VERİYORLAR ONLARDA SANA EKSİİK VERİYORLAR ARADAN KARLARINI ALIYORLAR.
-
İmza..
-
Site uçmuş hocam. Ses kayıtları ve delilleri görmek istiyorum
-
bedavaya alıp milyon dolarlara satıyolar yok böyle bişey. kâr oranı yüzde sonsuz.