Sabah Ve ATV’Yi Para Toplayıp Satın Almışlar
-
bir tanede onurlu cesaretli bir gazetecidemi olmaz bu adama bu ses kayıtları ile ilgili soru soracak. bu kadarmı sindirdi insanları.
-
yalnizturk bunu yazdıMuqi bunu yazdı
Allah razı olsun hocam uzun süredir böyle gülmemiştim bu iyiliğin unutulmaz :D
abi bu nedir ya. :))
-
Rica ederim, onun kadar olmasa da bu da komik sayılır
bu miting de gösterdiği photoshoplu foto;

Fotonun aslı varmış meğerse;
AKP o fotoğraftan Abdullah Gül'ü de çıkarmışBaşbakan bu fotoğrafta bunları göstermediBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul belediye başkan adaylarını tanıttığı toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ait bir fotoğraf gösterdi.Kemal Kılıçdaroğlu’nun raftaki yolsuzluk dosyalarını incelerken çekilmiş olan fotoğrafını toplantıda gösteren Başbakan Erdoğan, dosyalar arasında CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül’ün de dosyasının bulunduğunu söyledi.Ancak fotoğrafta bazı ayrıntılar dikkat çekiyor.Erdoğan'ın gösterdiği fotoğrafta yer alan diğer dosyaların üzerinde yazan isimlerin blurlandığı ve okunamadığı görüldü. Orjinal fotoğrafa bakıldığında diğer dosyalarda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Ekonomi Bakanı Kemal Unakıtan ve eski AKP Genel Başkan Yardımcısı, Sakarya milletvekili Şaban Dişli’nin adı bulunuyor.Ayrıca, Erdoğan’ın gösterdiği fotoğraf üzerinde oynama yapıldığı ve Sarıgül’ün adının yazılı olduğu dosyanın adı okunacak şekilde biraz daha öne alındığı dikkat çekiyor.Abdullah Gül ismi kapatıldıCumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün isminin yazıldığı dosya ise oynama yapılan fotoğrafta kırmızı halka ile kapatıldı. -
tayyipçi olduğumdan değil ama o onun sesi değil ki. çok benzeyen birinin taklidi. çok bariz belli.
-
futurist bunu yazdı
tayyipçi olduğumdan değil ama o onun sesi değil ki. çok benzeyen birinin taklidi. çok bariz belli.
taklit olabilir ama sende tayyipçi olabilirsin ve bu yüzden böyle yazıyor olabilirsin,
bunlar hep şüphe tabi ama bilemiyoruz işte doğru mu
yeni gelmişsin hoş geldin zamanla ikisi de anlaşılır
-
futurist bunu yazdı
hangi programda test ettiniz yada sürekli başbakanla yüz yüze sohbet ediyorsunuzda öylemi ayrıt ettiniz :)
-
Muqi bunu yazdıfuturist bunu yazdı
taklit olabilir ama sende tayyipçi olabilirsin ve bu yüzden böyle yazıyor olabilirsin,
çok doğru bir yaklaşım. bende yorum okurken bazen böyle düşünüyorum.
zamanla anlamayın hemen söyleyim şimdi anlayın :)
benim siyasi görüşüm takım tutar gibi değildir kesinlikle.
çoğu kişide x partisini destekliyordur. ölümüne onu tutar ülkeyi satarken görse yine onu tutar ve çıkarına göre davranır.
böyle çok kişi gördüm.
ben dışarıdan biri gibi bakarım. ve ülkem için hangisi iyi çalışır diye düşünürüm.
çünkü partiler kapanır insanlar ölür ama ülke hep ayakta kalmalıdır.
her seçimde böyle karar veririm.
10 yıldır akp var ondan önce zaten oy kullanamıyordum :)
o senede ülkede yeni soluk ve yeni bir dönem oluşsun diye akp ye vermiştim
çünkü koalisyom hükümeti kurmak kadar salakça birşey olamaz bence.
tek parti iktidar olmalı gerekir diye düşünüyorum.
bakmayın siyasetle hiç alakam yoktur. parti başkanlarından başka kimseyi tanımıyorum zaten.
seçim yaklaşınca herbirini tek tek dikkatli dinler anlık aklıma kim yatarsa ona veriyorum.
yani kısaca parti tutmam!!!
şimdiye gelince işler çorba oldu. kararsızım bekliyorum yine.
seçimde kağıda adımı yazıp onu mühürliycem. bu ülkeyi ben kurtarırım ancak :)))
-
yalnizturk bunu yazdıfuturist bunu yazdı
hangi programda test ettiniz yada sürekli başbakanla yüz yüze sohbet ediyorsunuzda öylemi ayrıt ettiniz :)
ben test etmedim. işim yok onunla mı uğraşacağım.
ama heralde siz test ettiniz yada sürekli konuşuyorsunuz ki dinler dinlemez hemencecik anladınız.
-
futurist bunu yazdıMuqi bunu yazdıfuturist bunu yazdı
çok doğru bir yaklaşım. bende yorum okurken bazen böyle düşünüyorum.
zamanla anlamayın hemen söyleyim şimdi anlayın :)
benim siyasi görüşüm takım tutar gibi değildir kesinlikle.
çoğu kişide x partisini destekliyordur. ölümüne onu tutar ülkeyi satarken görse yine onu tutar ve çıkarına göre davranır.
böyle çok kişi gördüm.
ben dışarıdan biri gibi bakarım. ve ülkem için hangisi iyi çalışır diye düşünürüm.
çünkü partiler kapanır insanlar ölür ama ülke hep ayakta kalmalıdır.
her seçimde böyle karar veririm.
10 yıldır akp var ondan önce zaten oy kullanamıyordum :)
o senede ülkede yeni soluk ve yeni bir dönem oluşsun diye akp ye vermiştim
çünkü koalisyom hükümeti kurmak kadar salakça birşey olamaz bence.
tek parti iktidar olmalı gerekir diye düşünüyorum.
bakmayın siyasetle hiç alakam yoktur. parti başkanlarından başka kimseyi tanımıyorum zaten.
seçim yaklaşınca herbirini tek tek dikkatli dinler anlık aklıma kim yatarsa ona veriyorum.
yani kısaca parti tutmam!!!
şimdiye gelince işler çorba oldu. kararsızım bekliyorum yine.
seçimde kağıda adımı yazıp onu mühürliycem. bu ülkeyi ben kurtarırım ancak :)))
ülkeyi kurtarana vermek lazım oyu evet bende kendimi yazayım :))))
-
logas bunu yazdıqoqo bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
ama 17 aralıktan sonra sattılar araplara olması lazım ellerinden çıkardılar.
medical parkıda sattılar malezyalı olması lazım.
işleri güçleri büyük şirketleri alıp satmak olmuş.
nerede işçiyi düşünen ?
850 tl ücret alıp hala aklı koyun olanlara canınız çıksın desem bana küfrederler mi ?Hiçbirşey demeye hakları yok. Beter olsunlar. Nefesleri kokmaya başlayınca anlayacaklar demek ki hala koyun gibi yaşıyorlar.
850 tl alan insanlara bir sey diyebilmen icin senin onlar icin herhangi bir sey yapmis olman gerekir onlarin herhangi bir hakkini savunmak gibi
Hepinizden çok yaptığımdan emin olabilirsin.