Saç Dökülme Problemi
-
arkadaslar bibaktım 1 avuç saç fdöüküldü bugün kel kalmaktan tırsıyom ama jölesiz yapamyımo eve gelince hep yıkyıom ama gitmiyo yinede dökülme bunun bi yolu varmı saçın dökülmesini engelleme veya krem şampuan olmadıı sprey falan saç çoğaltan :s
-
günlük yıka.
-
klavyeye biraz sorun var bi tuşa basınca başka tuşta yaziyo :/ nie türkçe yazmadın okuyamıuyom demeyin
-
AKSU92 bunu yazdı:
-----------------------------
günlük yıka.
-----------------------------
eve geliyom :s yıkıyom dışarı çıakrsam yine süğrüyom hep yıkıyom 3 4 saate bi ama hala dökülüyo -
Genetikse dökülür. Hazreti krem sürsen kafana yine dökülür :|
Tek çözümü şu an için saç ektirmektir. Bkz. Yaşar Nuri Öztürk(ektirdi bu eleman xD)
Genetik değilse bitkisel ilaçlar kullanmanı tavsiye ederim. Doktora filan sor.
-
doktora git bence burdaki yorumlar ya günlük yıka olucak yada bioxin kullan dicekler en iyisi doktor.
-
Genetik olabilir.
-
Hocam Fön Çek Jöle Vur..Saç Derisine Temas Etmesin..Yıllardır Wax Sprey Kullanıyorum Dökülme Gibi Bi Durum Olmadı Çünkü Wax ı Fönden Sonra Saç Uçlarına Vuruyorum Sende Aynı Şekil Yap Jöleyi Yada Wax A Geç xD
-
saçım çok sağlam lan babam 52 yaşında bnden fzla saçı var :D genler sağlamda:D
-
Aynı sorun bende de vardı. Çok araştırdım en sonunda bioxcin aldım kullanıyorum şampuanını memnunum. düzenli kullanıldıgında dökülmeyi belli bir oranda önlüyor ama Revivogen denen bir ürün var ünlülerin kullandığı bir ürün inceledim kullananlar gayet memnun. Bilgi edinmek istersen
http://www.revivogen.com.tr -
Ketoral die bi aşmpuan var onu kullanabilirsin yada çam terebenti yağı alıp şampuanına karıştırırsan saçlarının dökülmesi engellenir.
Toplam Hit: 3988 Toplam Mesaj: 27