Saç Dökülme Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

thehunturk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Aynı sorun bende de vardı. Çok araştırdım en sonunda bioxcin aldım kullanıyorum şampuanını memnunum. düzenli kullanıldıgında dökülmeyi belli bir oranda önlüyor ama Revivogen denen bir ürün var ünlülerin kullandığı bir ürün inceledim kullananlar gayet memnun. Bilgi edinmek istersen

http://www.revivogen.com.tr
    -----------------------------

bu şampuanı nerden bulabilirim

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    bu sorun bendede var .. her gün jole sürmeden dışarı çıkmıyorum ... 12 saat falan kalıo saçımda jole .. her gün 12 saat sonrasında yıkıyorum .. ama bendede dökülme var :S bende bugün saçıma baktım seyrekleşmiş :S bi gün kel kalırsam kelime tbt yazdırırım gerçi

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    cwp yazamda sonradan bulması kolay olsun (= la noname dashaq geçmiosundur ins denicem dediklerini de nerden bulcam:D

imza
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    bu dönemde saç dökülmesi normaldir.mevsim geçişi dolayısıyla ;)

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    la en kesin çözümü bioxcin ben dediğiniz herşeyi denedim bioxcin kadar etkili ve kesin çözüm üretmiyor diğerleri :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

http://www.chinahairloss.com/hair-loss-products/hair-regrowth-products.html

Türkiyede de mevcut 

Yuda Pilatory

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 3978 Toplam Mesaj: 27