Saç Problemi Biraz Aciil:/

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    ERERESEL bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çam terebentin sür, biraz dipleri yansın.Masaj yap.15-20 dakika sonra al bir otacı şampuan yıka saçların beslenir.Sonra dua et çabuk uzasın diye...
    Çam terebentin ne işe yarıyo tam olarak? Ben bir ara şampuanın içine katıp kullanmıştım bi değişiklik görememiştim saçta :|

Her Hakkım Saklıdır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    şu çam şeysinin saçlara i gelmeidni duymuştum:/

Bozamaz Aramızı Yarasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    ERERESEL bunu yazdı:
    Çam terebentin sür, biraz dipleri yansın.Masaj yap.15-20 dakika sonra al bir otacı şampuan yıka saçların beslenir.Sonra dua et çabuk uzasın diye...
    Çam terebentin ne işe yarıyo tam olarak? Ben bir ara şampuanın içine katıp kullanmıştım bi değişiklik görememiştim saçta :|
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ben kullandım saç köklerini besliyor.Ben otacı şampuanla beraber kullanıyorum,kepeklenme bitti.Saçımın tepesi açılmıştı (ayna gibiydi:), çam terebentin katılmış şampuan kullandım.Az bişey kapandı gibi...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

bi bakım şeysi aldım içinde

aci baden yağı buğday yağı ceviz yağı çam terebentin yaği defne yaği fındık yağı hindistan cevizi yağı hint yağı isirgan tohumu yağı menekşe yağı papatya yağı susam yağı tatlibadem yağı ylang ylang yağı zeytinyağı varmış bakalm  bu işe  yaricakmi 7 ytl aldım

Bozamaz Aramızı Yarasa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

ya benimde saçımın küçük bi kısmında saç çıkmıyor..orası gözükmüyor ama sorun ettim kendime..küçükken bi yere vurmuşum galiba ? ordan saç çıkmasını nasıl sağlayabilirim? 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

simdi ben camuru surdugum zaman saclarim uzuyor,

ama camuru recep e surunce dokuluyor,

abdullah a surunce saclari beyazliyor

simdi camur saca iyi mi geliyor kotu mu geliyor,

saclariniz dokuluyorsa mutlaka bi cilt doktoruna gidin, her b.k her kafaya iyi gelmez, herkesin cilt yapisi ayni degil, bunye ayni degil

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    yağ sürceksin ama çok bırakma bitlenirsin :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Pc-ErrOr bunu yazdı:

ya benimde saçımın küçük bi kısmında saç çıkmıyor..orası gözükmüyor ama sorun ettim kendime..küçükken bi yere vurmuşum galiba ? ordan saç çıkmasını nasıl sağlayabilirim? 

Hacım, aynısı bende de vardı tam tepede idi. Kullanılmamış kumaş bezin içine rendelenmiş sarımsakı kat ve bezi sar. O bez sarımsakın kokusu ve ıslaklığı ile özdeşleştikten sonra kel olan yere sürttür ve kafanda iyice acı hissedene kadar sürt. Benim kel olan yer kanamıştı ama saç çıkmaya başladı. Artık orası kel değil.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    :Dşimdi bişi geldi aklima yumrutayla sarisini ayiriyosun eee sürmüyosun bile geçiyo :P olaylar biraz buna benzemeye başladı

Bozamaz Aramızı Yarasa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:

Pc-ErrOr bunu yazdı:

Hacım, aynısı bende de vardı tam tepede idi. Kullanılmamış kumaş bezin içine rendelenmiş sarımsakı kat ve bezi sar. O bez sarımsakın kokusu ve ıslaklığı ile özdeşleştikten sonra kel olan yere sürttür ve kafanda iyice acı hissedene kadar sürt. Benim kel olan yer kanamıştı ama saç çıkmaya başladı. Artık orası kel değil.

ontedi benim kafanın arka kısmı baya biseyrekleşti bildiin kel olcaz yakında

senin sarmısak bana da iigelirmi  :)

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
Toplam Hit: 4352 Toplam Mesaj: 32