Saç Problemi Biraz Aciil:/
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------
Çam terebentin sür, biraz dipleri yansın.Masaj yap.15-20 dakika sonra al bir otacı şampuan yıka saçların beslenir.Sonra dua et çabuk uzasın diye...
Çam terebentin ne işe yarıyo tam olarak? Ben bir ara şampuanın içine katıp kullanmıştım bi değişiklik görememiştim saçta :| -
şu çam şeysinin saçlara i gelmeidni duymuştum:/
-
HolySeclorum bunu yazdı:
ERERESEL bunu yazdı:
Çam terebentin sür, biraz dipleri yansın.Masaj yap.15-20 dakika sonra al bir otacı şampuan yıka saçların beslenir.Sonra dua et çabuk uzasın diye...
Çam terebentin ne işe yarıyo tam olarak? Ben bir ara şampuanın içine katıp kullanmıştım bi değişiklik görememiştim saçta :|
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben kullandım saç köklerini besliyor.Ben otacı şampuanla beraber kullanıyorum,kepeklenme bitti.Saçımın tepesi açılmıştı (ayna gibiydi:), çam terebentin katılmış şampuan kullandım.Az bişey kapandı gibi... -
bi bakım şeysi aldım içinde
aci baden yağı buğday yağı ceviz yağı çam terebentin yaği defne yaği fındık yağı hindistan cevizi yağı hint yağı isirgan tohumu yağı menekşe yağı papatya yağı susam yağı tatlibadem yağı ylang ylang yağı zeytinyağı varmış bakalm bu işe yaricakmi 7 ytl aldım
-
ya benimde saçımın küçük bi kısmında saç çıkmıyor..orası gözükmüyor ama sorun ettim kendime..küçükken bi yere vurmuşum galiba ? ordan saç çıkmasını nasıl sağlayabilirim?
-
simdi ben camuru surdugum zaman saclarim uzuyor,
ama camuru recep e surunce dokuluyor,
abdullah a surunce saclari beyazliyor
simdi camur saca iyi mi geliyor kotu mu geliyor,
saclariniz dokuluyorsa mutlaka bi cilt doktoruna gidin, her b.k her kafaya iyi gelmez, herkesin cilt yapisi ayni degil, bunye ayni degil
-
yağ sürceksin ama çok bırakma bitlenirsin :D
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------ya benimde saçımın küçük bi kısmında saç çıkmıyor..orası gözükmüyor ama sorun ettim kendime..küçükken bi yere vurmuşum galiba ? ordan saç çıkmasını nasıl sağlayabilirim?
-----------------------------Hacım, aynısı bende de vardı tam tepede idi. Kullanılmamış kumaş bezin içine rendelenmiş sarımsakı kat ve bezi sar. O bez sarımsakın kokusu ve ıslaklığı ile özdeşleştikten sonra kel olan yere sürttür ve kafanda iyice acı hissedene kadar sürt. Benim kel olan yer kanamıştı ama saç çıkmaya başladı. Artık orası kel değil.
-
:Dşimdi bişi geldi aklima yumrutayla sarisini ayiriyosun eee sürmüyosun bile geçiyo :P olaylar biraz buna benzemeye başladı
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------ya benimde saçımın küçük bi kısmında saç çıkmıyor..orası gözükmüyor ama sorun ettim kendime..küçükken bi yere vurmuşum galiba ? ordan saç çıkmasını nasıl sağlayabilirim?
-----------------------------Hacım, aynısı bende de vardı tam tepede idi. Kullanılmamış kumaş bezin içine rendelenmiş sarımsakı kat ve bezi sar. O bez sarımsakın kokusu ve ıslaklığı ile özdeşleştikten sonra kel olan yere sürttür ve kafanda iyice acı hissedene kadar sürt. Benim kel olan yer kanamıştı ama saç çıkmaya başladı. Artık orası kel değil.
-----------------------------ontedi benim kafanın arka kısmı baya biseyrekleşti bildiin kel olcaz yakında
senin sarmısak bana da iigelirmi :)