Saç Şekillendirmek İçin En İyisi ?
-
doğru marka ama yanlış ürün bence :)
bunu kullan daha çok beğeniceksin.

-
en iyisi limon hoca :D
-
Osis Mess Up al tavsiye ederim hem mat duruyor hemde şekil veriyor
Edit : Fiyatı 28.24 TL
-
abdullahozcan bunu yazdı:
-----------------------------
biz eskiden danaya tersine yalattırırdık çok saglıklı oluyordu saç ta dökmüyordu
baba büyüksün :D -
MuhammeT bunu yazdı:
doğru marka ama yanlış ürün bence :)
bunu kullan daha çok beğeniceksin.

-----------------------------Hocam bu joleyı bızım burda berberler cok kullanıyor,sanırsam malıyetı ucuz oldugundan ve ıyı sekıllendırdıgınden.Ama ılk malıyet tabı ;)
Herneyse asıl konuya gelelım,benım en sevmedıgım jolelerden,nedenı şöyle acıklıyayım,ben sacımın iyi şekil almasını,yumuşak olmasını(sert,taş gibi ve saclarımın bir bütün gibi olmamasını) ve en onemlısı MAT gorunmesını ıstedıgımdendır.
Ama eger sacım benım parlıcak ve taş gibi sert olacak dıyorsanız bu jole tam sıze gore... ;)
-
manyaki bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
Konusu açıldı madem sorayım. Benim saçım enseden biraz daha aşağıda ve aşırı dalgalı bonusa yakın ama bonus değil.Kampüse ya da dışarı gitceğimde iyice yıkayıp ardından hafif nemli bırakıp taç takıp üzerine yanlara sprey sıkarsam ilk görünüm güzel oluyor. saat 1e kadar falan arkası kabarıyor yanlar kabarıyor her ders arasında tuvalette saç ıslatmak zorunda kalıyorum yağmur yiyince zaten yapıcak hiçbişeyim yok direk kabarıyor çok iğrenç bir halde geziyorum. Saçı yıkadıktan sonra kendi haline bırakırsam bildiğiniz kabarıyo bonus gibi ama kıvırcık değil dalga dalga oluyor. Uzun saçı seviyorum ama kontrol edemediğim için kestirmek zorunda hissediyorum. Üstesinden gelmek için günde 1 saat uğraşmam gerekirse 1 saat de uğraşırım. Herhangi bi çözümü olan var mı ? Aksi taktirde sanırım bu hafta 1 yıllık saçlarıma elveda demek zorunda kalıcam.
-----------------------------Hocam su resımde gosterdıgım elıdor sac bakım varya,onu bı kullan derım sanırsam senın ıstedıgın tarz bırsey...
Kabarmasını onleyecektır ve zararda vermeyecektır dıye dusunuyorum
-----------------------------Hocam benziyor mu bilmiyorum ama blendax ın 7/24 diye bi kremini kullandım dalgalı saçlara iyi bukleler falan diyodu işimi zorlaştırmaktan başka bişey yapmadı. Bu resimdekinin tam amacı nedir ?
-----------------------------Hocam bılmıyorum blendaxın ürününü o yuzden ne desem yalan olur sımdı :(
Ama şöyle diyeyim eline aldıgında kolay kolay kayganlıgı elden cıkmıyor,3-4 defa sabunla yıkamanız gerekıyor.
Sen orda emiştin ya saçımı tam kurutmuyorum hafıf nemlı cıkıyorum ve ders aralarında ıslıyorum dıye,ben burdan yola cıkarak bu urunu tavsıye ettım sana.
Saçını nemli gösterır bu urun ve kolay kolayda kabarmaz sacın.Yanı ıslatmaktan daha ıyıdır.Sanırsam fıyatlarıd ao kada rpahlı bır urun degıl,yınede bır alısverıs merkezıne gıttıgınde bır elıne blendax ve bır elınde bu elıdoru al karsılastır,eger aynı ıse bırak alma,ama farklı ıse bı dene derım...
Ben Bim den almıştım :) kampanya vardı :) 2-3 sene oldu sanırsam 4 tane mı ne almıstım,bı tanesını kullandım,dıgerlerı sırf kayganlıgı yuzunden kullanmamıstım :) Ama kullanınca ıyı sekıl verıyor...Sacım uzun dedınya belkıde senın aradıgın tarz bıseydır...