Saç Uzatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçen sene erkek adam küpe takmaz dedim diye müridler linç ediyordu beni azdaha :))

erkek adam saçmı uzatır la :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    önemli değil, elazığda okudum üniversiteyi, uzaylı muamelesi gördüm (goradaki robotun durumuna düşmedim ama :) ).

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Sac uzatmak emek ister.Rock barlarında takılırken özenip 1 senede sac uzatmıstım..Pisman olmustum cunku saten saclarım dökuluyordu ama ben sacları uzatarak daha cok sacımın dökulmesine neden olmustum..Muridlerin dedigi gibi sampuanını degistirme surekli bir markayı kullan.2. olarak saclarını hergun yıka ve tara..

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    ne kuaförü rahat bırak saçlarını uzasın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

geçen sene erkek adam küpe takmaz dedim diye müridler linç ediyordu beni azdaha :))

evet evet hatırladım :@  :))

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Peygamber sünnetidir la :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

1 ay falan oldu sanırım bende açmıştım böyle bir konu :D "saçları salacam" diye 1 aydır uzuyor papaz a dönmeye başladı kulağımın arkadasından geçiriyorum falan yağlanıyor adamı delirtiyor ama yılmıycam amk :D uzayacak daha berbere falan gitmiyorum :D

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

NmC bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Peygamber sünnetidir la :|

Saç uzatmak? hoca o ödenmde sakal traşını bile kireçle yakarak yapıyorlarmış

bilmiyorum artık :) özgür ülke burası herkes istediğini yapsın başını örtüyo diye kimseye birşey denmiyorsa saç uzatmasına küpe takmasınada denmez ama benim fikirlerim değişik okadar :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

halkın baskısına dayanamayacaksan hiç girişme derim çünkü tahmin edemeyeceğin türlü türlü tepkiler alabiliyorsun. kendilerinden bir sapma olduğunu farkettikleri anda laf söylemeye,sorun çıkartmaya yada hiç olmadı gözle tecavüz etmeye hakları olduğunu düşünüyor çoğunluk.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

5-6 aydır kesmiyorum.Bonus görüntüsü gzel ama bazen öyle iğrenç oluyoki lan bu haldemi insan içine çıkmışım diyip kendi kendime utanıyorum :D :D

Bağlanacak kıvama gelene kadar zor ama sonra iyi olur kanımca.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
Toplam Hit: 3721 Toplam Mesaj: 23