Saç Uzatmak Hakkında.
-
Yakışan adama niye uzatıyorsun denmez yada garipsenmez bildiğin gibi yap kendine yakıştırıyorsan. Benim saç sakal birbirine karıştı kimine göre anarşist marxist kimine göre hizbullah militanıyım bu çokta önemli değil benim için :)
-
Şimdi kısacık saçlı olup şekil vermek için krem filan sürüp saçlarınızı dökeceğinize uzun ya da orta seviyede tutun doğal olsun. Ayrıca uzun ve orta saça laf eden adam büyük ihtimal keldir. :D
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------delikanlı adam saç uzatmaz ne diye kadınlara özeniyorsunuz anlamıyorum
-----------------------------Şakirtin anlamını bilmeyen kalmasın arkadaşlar
-----------------------------he şakird amk
-
Her gün dışarıya çıktığımdan yıkamak zorundayım hocalar o bana biraz sıkıntı yaratıyor. ya da şu kış aylarında yıkanmayı bırakıp kafaya bi bob marley takkesi giyip pis pis gezecez o da bir çare. :D Yorum yapan yardımda bulunun arkadaşlara teşekkürler. Saçamasapan konuşanlar da takılsın öyle.
-
hizli bir sekilde uzamasi icin bir yol var mi bilmiyorum, 2 gunde bir yika, hergun yikamanin bi mantigi yoktur, tam sekil verilecek yada baglanacak duruma gelmemis uzun saca *** kili kivamindaki sac diyorum ben, ayrica o kivamdaki sacla 3-4 ay gezmisimdir, bir cok kisi yakismadigini, bir cok kiside yakistigini soyleyecektir, ben bunlari takmayip uzuyinca bi boka benzemeyen saclarimi kestirmedim, yakisiyor muydu_? HAYIR ama yinede uzatiyordum. ayrica tipsizsen *** kili kivamindaki sacla cidden kotu bir kombinasyon olusuyor (kendimden biliyorum)