folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Uzatmak Hakkında.

Saç Uzatmak Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Neobantist
    Neobantist's avatar
    Erkek

Yakışan adama niye uzatıyorsun denmez yada garipsenmez bildiğin gibi yap kendine yakıştırıyorsan. Benim saç sakal birbirine karıştı kimine göre anarşist marxist kimine göre hizbullah militanıyım bu çokta önemli değil benim için :)

fuck off!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Şimdi kısacık saçlı olup şekil vermek için krem filan sürüp saçlarınızı dökeceğinize uzun ya da orta seviyede tutun doğal olsun. Ayrıca uzun ve orta saça laf eden adam büyük ihtimal keldir. :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------

hipokondriyak bunu yazdı:

delikanlı adam saç uzatmaz ne diye kadınlara özeniyorsunuz anlamıyorum 

Şakirtin anlamını bilmeyen kalmasın arkadaşlar

he şakird amk 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Her gün dışarıya çıktığımdan yıkamak zorundayım hocalar o bana biraz sıkıntı yaratıyor. ya da şu kış aylarında yıkanmayı bırakıp kafaya bi bob marley takkesi giyip pis pis gezecez o da bir çare. :D Yorum yapan yardımda bulunun arkadaşlara teşekkürler. Saçamasapan konuşanlar da takılsın öyle.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

hizli bir sekilde uzamasi icin bir yol var mi bilmiyorum, 2 gunde bir yika, hergun yikamanin bi mantigi yoktur, tam sekil verilecek yada baglanacak duruma gelmemis uzun saca *** kili kivamindaki sac diyorum ben, ayrica o kivamdaki sacla 3-4 ay gezmisimdir, bir cok kisi yakismadigini, bir cok kiside yakistigini soyleyecektir, ben bunlari takmayip uzuyinca bi boka benzemeyen saclarimi kestirmedim, yakisiyor muydu_? HAYIR ama yinede uzatiyordum. ayrica tipsizsen *** kili kivamindaki sacla cidden kotu bir kombinasyon olusuyor (kendimden biliyorum)

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 4293 Toplam Mesaj: 46