Saçı Dökülenlere Tavsiye
-
<p>Cizik</p>
-
ahmet_k bunu yazdı
selam aleyküm öncelikle. yaklaşık 4 senedir saçlarım dökülmeye başladı ve kullanmadığım şampuan kalmadı diyebilirim. internet sitesinin birinde bi kür gördüm ve 1.5 ay önce uygulamaya başladım ve mükemmel bir sonuç aldım. eczanelerde satılıyor bemiks diye birşey . ampül şeklinde 5 adet. fiyatıda 5 tl gibi birşey. ayrıca bir de tatlı badem yağı aldım. bir ampül ve bi o kadarda badem yağını karıştırıp saçlarınıza sürün ve 45-60 dk sonra yıkayın . umarım herkezde işe yarar :)
hocam Allah razı olsun, valla ne zamandır şu saç dökülmesinden muzdaribim. Finaller bitsin ilk işim senin formülü deneyecem.
-
EMRE955 bunu yazdıahmet_k bunu yazdı
selam aleyküm öncelikle. yaklaşık 4 senedir saçlarım dökülmeye başladı ve kullanmadığım şampuan kalmadı diyebilirim. internet sitesinin birinde bi kür gördüm ve 1.5 ay önce uygulamaya başladım ve mükemmel bir sonuç aldım. eczanelerde satılıyor bemiks diye birşey . ampül şeklinde 5 adet. fiyatıda 5 tl gibi birşey. ayrıca bir de tatlı badem yağı aldım. bir ampül ve bi o kadarda badem yağını karıştırıp saçlarınıza sürün ve 45-60 dk sonra yıkayın . umarım herkezde işe yarar :)
hocam Allah razı olsun, valla ne zamandır şu saç dökülmesinden muzdaribim. Finaller bitsin ilk işim senin formülü deneyecem.
altına bi imza da ben atayım.
-
flassy bunu yazdı
Genetik saç dökülmesini önlediği kanıtlanmış "big three" denilen FDA onaylı 3 tane ilaç vardır;
1-Finasterid etken maddeli proscar ya da propecia2-Minoxidil
3-Nizoral
Bu 3ü hariç ne kullanırsan bir işe yaramaz.
bemiksi titizlikle 3 sene kullandım. sonuç sıfır. minoxil ise deriden kafayamı geçiyor nedir. bir rahatsızlık veriyor. arkadaşın dediğini yabana atmayın .
-
darkroques61 bunu yazdıblood_rhyme bunu yazdı
bir kutu doğum kontrol hapını ezip toz haline getirin ve şampuanın içine dökün. O şampuanla da normal duş ve banyoya devam edin. Şaka gibi ama dökülmeyi durdurup saçı canlandırıyor. Tecrübe ile sabittir .
Sürekli kullanım gerektiriyor mu peki ?
valla ben ilk kutu şampuanı deniyorum eskiden sabah kalktığımda yastığıma dökülen saçlarımdan eser yok. Böyle devam ederse bırakmaya niyetimde yok zaten pahalı birşey değil sonuçta
-
minoxidil kullandım
kıllanma yaptı sırtımda
bıraktım bende
ama kullanım esnasında durdurdu gibi
ama değmez