folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saçı Dökülenlere Tavsiye

Saçı Dökülenlere Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    <p>Cizik</p>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek
    ahmet_k bunu yazdı

selam aleyküm öncelikle. yaklaşık 4 senedir saçlarım dökülmeye başladı ve kullanmadığım şampuan kalmadı diyebilirim. internet sitesinin birinde bi kür gördüm ve 1.5 ay önce uygulamaya başladım ve mükemmel bir sonuç aldım. eczanelerde satılıyor bemiks diye birşey . ampül şeklinde 5 adet. fiyatıda 5 tl gibi birşey. ayrıca bir de tatlı badem yağı aldım. bir ampül ve bi o kadarda badem yağını karıştırıp saçlarınıza sürün ve 45-60 dk sonra yıkayın . umarım  herkezde işe yarar :)

hocam Allah razı olsun, valla ne zamandır şu saç dökülmesinden muzdaribim. Finaller bitsin ilk işim senin formülü deneyecem.

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    EMRE955 bunu yazdı
    ahmet_k bunu yazdı

selam aleyküm öncelikle. yaklaşık 4 senedir saçlarım dökülmeye başladı ve kullanmadığım şampuan kalmadı diyebilirim. internet sitesinin birinde bi kür gördüm ve 1.5 ay önce uygulamaya başladım ve mükemmel bir sonuç aldım. eczanelerde satılıyor bemiks diye birşey . ampül şeklinde 5 adet. fiyatıda 5 tl gibi birşey. ayrıca bir de tatlı badem yağı aldım. bir ampül ve bi o kadarda badem yağını karıştırıp saçlarınıza sürün ve 45-60 dk sonra yıkayın . umarım  herkezde işe yarar :)

hocam Allah razı olsun, valla ne zamandır şu saç dökülmesinden muzdaribim. Finaller bitsin ilk işim senin formülü deneyecem.

altına bi imza da ben atayım.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı

Genetik saç dökülmesini önlediği kanıtlanmış "big three" denilen FDA onaylı 3 tane ilaç vardır;
    1-Finasterid etken maddeli proscar ya da propecia

2-Minoxidil

3-Nizoral

Bu 3ü hariç ne kullanırsan bir işe yaramaz.

bemiksi titizlikle 3 sene kullandım. sonuç sıfır. minoxil  ise deriden kafayamı geçiyor nedir. bir rahatsızlık veriyor. arkadaşın dediğini yabana atmayın . 

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    blood_rhyme bunu yazdı

bir kutu doğum kontrol hapını ezip toz haline getirin ve şampuanın içine dökün. O şampuanla da normal duş ve banyoya devam edin. Şaka gibi ama dökülmeyi durdurup saçı canlandırıyor. Tecrübe ile sabittir .

Sürekli kullanım gerektiriyor mu peki ?

valla ben ilk kutu şampuanı deniyorum eskiden sabah kalktığımda yastığıma dökülen saçlarımdan eser yok. Böyle devam ederse bırakmaya niyetimde yok zaten pahalı birşey değil sonuçta

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

minoxidil kullandım

kıllanma yaptı sırtımda

bıraktım bende

ama kullanım esnasında durdurdu gibi

ama değmez

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 6482 Toplam Mesaj: 57