Saclarım Dökülüyor
-
sac dökülüyor
belin kanbur sende iş bitmiş ergen yaşta ))
-
Hacım her gün yıka. Saç diplerini kuvvetlendiriyor. Ama ırsidir bu tür şeyler genelde yapçak bişe olmaz.
Sen de genç yaşta ıskartaya çıkacan :D
-
Pislikten olur bol su ile yıkan,
-
sana bi küçük recete veriyim.bende ırsı saç dökülmesi var.eğer saçını kurtarmak istiyosan dediklerimi yapsan iyi olur.
Susam yağ,zeytinyağ,sarımsak yağ,badem yağ,ısırgan tohumu yağı,çam yağı (terebentin diil),yılan yağı,okaliptüs yağ bunların hepsinden 1 çorba kaşığı bir sisenin içine hepsini karıştır.güzel çalkala bu karışımı her gün güzelce masaj yaparak cildine yedir.en az 2 saat beklesin ondan sora bioksin şampuanla yıka tamamdır.ama bnları yapmadan önce saçlarını sıfıra vurdur 3 günde bi usturayla kazıt.sonuçlarına inanmıcaksın.benim bütün üst döküldü bildiğin kel oldum sonra bunları uygulayınca saçlarım yeniden çıktı ilkten sarı sarı bir sürü saç çıktı tekrardan defalarca kazıttırdım sonra eski saçlarımdan daha gür ve sert saçlarım oldu benden tavsiye
-
kanozal diye şampuan var eczaneden al ucuz zaten.doktor tavsiyesiyle ben aldm iyi geldi.haftada 3 kere saçlarını yıka ve 5 dk beklet saçında...
-
puskullu bunu yazdı:
-----------------------------
kanozal diye şampuan var eczaneden al ucuz zaten.doktor tavsiyesiyle ben aldm iyi geldi.haftada 3 kere saçlarını yıka ve 5 dk beklet saçında...
-----------------------------o sadece mantar ilacı, bir de mayklar saçlara bulaşınca iyi geliyor.
-
puskullu bunu yazdı:
sana iyi gelir ama onun ırsi sanıırım benimde ırsi bendede dökülüyor kaliteli şampuan kullan dökülmesini engelleyemezsin -
HeadBanger bunu yazdı:
puskullu bunu yazdı:
sana iyi gelir ama onun ırsi sanıırım benimde ırsi bendede dökülüyor kaliteli şampuan kullan dökülmesini engelleyemezsin
-----------------------------hedpençirin sakalları da dökülüyor söliyim dedim :W
-
doktora git en iyisi üstad görün bir cildiyeye.
-
u235 bunu yazdı:
Babamın 40 yasında döküldü.Suanda da sacı var gerçi ama cok az.Günde 30-40 tel gidiyor sadece benim gördüğüm bilhassa ben sacımla oynayınca yada ıslatıp elimi sacıma atınca daha cok ele geliyor.Eğer böle giderse doktora gitcem ama doktordan önce sizin tavsiyeleri uygulayayım son care doktor.
-----------------------------hocam sadece 5 tl ile çok süper bir karışım yaptırıyorum.
çevremde kullananlar 1 ay sonra saç diplerinde kaşıntı hissettiler.
genetik saç dökülmesine bile çare.
tadı biraz acı oluyor ama her gün kullanmalısın
böyle şeyler olmaz derdim eskiden ama dayımın,halamın ve annemin saçları çıkınc ainanır oldum.
karışımı istiyorsan sana tarif edebilirim pm me