folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saclarım Dökülüyor

Saclarım Dökülüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Arkadaşlar benımde kafamda cok sivilce cıkıyor, ense kısmında baya bi çıkıyor kanatıyorum patlatıyorum böyle yara oluyor.. Doktora gittim jöle falan kullanmıyorsun deme dedi ben yanlıs söylemeyim 5-6 senedir ne jöle ne sprey sıkıyor saclara... Saclar birazda yağlı anlıcagınız, cok sık duj alınca kuruyor kafa, gidiyor sivilceler..
    Bu belirtiler mantara mı işaret acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

Madem dökülüyor şampuana boşa para harcama. eğer tipin elveriyorsa kafa yapın da uygunsa kazı en iyisi.

edit: asıl şampuan ve firmaların çıkardığı bakım zımbırtıları döküyor saçı hele bide yağlıysa kafan. kazı yağlı kalsın bezle sil çok rahatsız ederse yağ ama yıkama. bi süre sonra kendinden kuruyo. o yağ bakım için çıkıyo deriden.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    git kazıt saçını=)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Welcome the my world neo :D

Dökülmüş saçların yeniden çıkmasını sağlayan insan sağlığına zararlı olmayan bir şey daha çıkmadı çıksa zate herkes biliyor olurdu :D

Geri kalan saçlarını güçlendirmek en mantıklı yol bunlar içinde bir dünya bakım şekli var netten bulabilirsin doğal yolları terçih edersen sıkıntı yaşamazsın.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

ortaokuldan beri dökülür hala dökülür ama kel değilim:) saçlarım dökülüyo diye strese girme daha çok dökülür baştan söyliyim...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek

bir insanın günde ortalama 100 tel saçı dökülür. önemli olan döküldükten sonra seyrelmemesi. seyrelme varsa görün doktora yoksa da stres yapma boşuna.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

bende aynen öyleydim elidor saç dökülmelerine karşı çözüm setini ( şampuan + krem ) 2 hafta kullandım saçlarımda dökülme durdu bi ara bıraktım annanemde kalıyodum başka şampuan kullanıyodum saçım gene aynı oldu bioxin biomed minoxidil vs vs kullanmış biri olarak diyorum elidor 1 numara

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sabun alkalidir.Saç döker.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Usturya vur usturuya aga :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Keller her göte eller :D Hacı sabun kullanma sakın, Doğal yollarla dene engellemeyi doktor ıvır zıvır diyecektr kesin ırsi filan.. Ama başka bi hastalığın varsa o yüzdende olabilir :|

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 6727 Toplam Mesaj: 36