Saclarım Dökülüyor
-
Arkadaşlar benımde kafamda cok sivilce cıkıyor, ense kısmında baya bi çıkıyor kanatıyorum patlatıyorum böyle yara oluyor.. Doktora gittim jöle falan kullanmıyorsun deme dedi ben yanlıs söylemeyim 5-6 senedir ne jöle ne sprey sıkıyor saclara... Saclar birazda yağlı anlıcagınız, cok sık duj alınca kuruyor kafa, gidiyor sivilceler..
Bu belirtiler mantara mı işaret acaba? -
Madem dökülüyor şampuana boşa para harcama. eğer tipin elveriyorsa kafa yapın da uygunsa kazı en iyisi.
edit: asıl şampuan ve firmaların çıkardığı bakım zımbırtıları döküyor saçı hele bide yağlıysa kafan. kazı yağlı kalsın bezle sil çok rahatsız ederse yağ ama yıkama. bi süre sonra kendinden kuruyo. o yağ bakım için çıkıyo deriden.
-
git kazıt saçını=)
-
Welcome the my world neo :D
Dökülmüş saçların yeniden çıkmasını sağlayan insan sağlığına zararlı olmayan bir şey daha çıkmadı çıksa zate herkes biliyor olurdu :D
Geri kalan saçlarını güçlendirmek en mantıklı yol bunlar içinde bir dünya bakım şekli var netten bulabilirsin doğal yolları terçih edersen sıkıntı yaşamazsın.
-
ortaokuldan beri dökülür hala dökülür ama kel değilim:) saçlarım dökülüyo diye strese girme daha çok dökülür baştan söyliyim...
-
bir insanın günde ortalama 100 tel saçı dökülür. önemli olan döküldükten sonra seyrelmemesi. seyrelme varsa görün doktora yoksa da stres yapma boşuna.
-
bende aynen öyleydim elidor saç dökülmelerine karşı çözüm setini ( şampuan + krem ) 2 hafta kullandım saçlarımda dökülme durdu bi ara bıraktım annanemde kalıyodum başka şampuan kullanıyodum saçım gene aynı oldu bioxin biomed minoxidil vs vs kullanmış biri olarak diyorum elidor 1 numara
-
Sabun alkalidir.Saç döker.
-
Usturya vur usturuya aga :))
-
Keller her göte eller :D Hacı sabun kullanma sakın, Doğal yollarla dene engellemeyi doktor ıvır zıvır diyecektr kesin ırsi filan.. Ama başka bi hastalığın varsa o yüzdende olabilir :|