Saçlarımı Kestirdim,Hemen Çıksın İstiyorum...
-
bugün saçlarımı kestirdim aynaya baktım bok gibi olmuşum:|
aslıdna ben kestirmicektim orospu çocuğu müdür zorladı:@
ne yersem saçlarım 5-6 güdne uzar,biliyorum eskisi gibi olmucak ama en azından daha hızlı uzasın
not:yaş 16
-
sarımsak badem yağı felan sür onlar güçlendirir saçı ama uzatırmı bilmiom... bide malum kurban gelior şu etin cırık beyaz
lifli yanı olur saç uzatan derler bizim orda ona belki gerçekten uzatıyodyur onu ye ama lastik gibi haberin ola ancak
haşlamadan yenir ilik çek birazda kemiklerden her ihtimale karşı :| ye işte aq bol bol :|
-
badem yağı :d bide şçle bişe duyduydum cinsel arzu ve istek sakalların uzamasına neden olüümüş kanımca saçlarada etki yapabilu
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
bişe duyduydum cinsel arzu ve istek sakal uzatır-----------------------------
her şey saçlarım için :|
-
yawuz bunu yazdı:
badem yağı :d bide şçle bişe duyduydum cinsel arzu ve istek sakalların uzamasına neden olüümüş kanımca saçlarada etki yapabilu
-----------------------------bol bol eğitim filmi izlesin o zaman. :)
-
saçları bol bol yıkamanın uzamasına büyük etkisi war diye biliyorum.
-
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------saçları bol bol yıkamanın uzamasına büyük etkisi war diye biliyorum.
Arkadasa katılıyorum ayrıca soguk suyla yıkararak daha gürr we canlı cıkmasınıda saglıyabılırsn. -
usta uzayınca yine kesmeyeceklermi saçını :)
-
DioNYsoS bunu yazdı:
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------saçları bol bol yıkamanın uzamasına büyük etkisi war diye biliyorum.
Arkadasa katılıyorum ayrıca soguk suyla yıkararak daha gürr we canlı cıkmasınıda saglıyabılırsn.
-----------------------------ve son yıkama soğuk suyla olursa parlaklık sağlar.
-
bnde kestirdim süper oldu:D düz amerikan xD
-
sa konusunda tecrubeli biri olarak sana tavsiyem her gun yıka...Cok hızlı uzar o zaman