Saçlarımı Kestirdim,Hemen Çıksın İstiyorum...
-
okulda sac muhabbeti olmasını istemiyosan okul baslamadan 2 hafta once kestircen sacı sora bide okulun 2. ayı filan kestir sora zaten bırak uzasın yaza kadar bi bok solıyemezler ilk aylar yeni gelenlere örnek olsun gözlerini korkutmak için yapıolar zaten kış geldimi saça bişey demiolar bu sogukta kısa sacla mı gezcem aq
3 gunde bi yıkan sac diplerini masaj yaparak sabunla 15 günde eski haline doner
-
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------Adama saçının uzaması için,
hergün saçlarını yıka,
hatta soğuk suyla yıka diyorsunuz. :D
çimen mi bu hoca?
sulayalım saç çıksın.
hergün saçını yıkarsa,
zatürre falan olur.
-----------------------------o kadarda değil amk ölçülü at biraz :)
tavsiyem ılık su ile yıkican sabah akşam + kesinlikle bere fln takma havasız kalıyor dipler dökülebilme ihtimali wr :Z -
bol bol yıka :D uzar
-
günde 1 ila 2 kere saçlarını yıka baska hiçbişi ile ugrasma kepek olur yag olur al basına belayı
-
bol bol yıka saçını ;)
-
prinç sacı uzatıyor die biliyorum hatta lapa yapıp bekletmelerini bile tavsiye etmistim sonra durdum :D ve dusundum madem prin uzatıyor ceki cen nin nie sacları yok ? buda var ama ben kel cinli gormedim
-
huhahahha bırak olm :D anca şeyi yersen uzar :D onuda yiyemezsin :D şey şey :D
-
Saç sefadan tırnak cefadan uzar.
-
philist bunu yazdı:
-----------------------------
Saç sefadan tırnak cefadan uzar.
-----------------------------Ne alaka olm bebe şimdi okula gitmeyip evde sefa mı sürsün yani :)))
Hajı benimde saçlarım uzundu böle omzuma kadar felan uzattım liseyi 1 sene geç bitirdim o zaman uzatmıştım sorumluluk sınavım vardı sınava gittim müdür gel bakıyım buraya dedi o saçlar ne felan dedi git kestir gel dedi yok mok dedim 1 tane matematikten sorumlu dersim vardı git kestir gel gerisine karışma dedi söz verdi gittim 20 dk içinde kestirdim gittim karşısına hocam buyrun ben sözümü tuttum dedim. Adam sınava geldi 2 tane kağıda ilk 5 sorunun diğer kağıda diğer 5 sorunun cevabını yazmış getirmiş onları verdi gitti. Allah razı olsun. Şimdi bi daha uzatıyorum benimde problemim var saçta ben nası hızlı uzatırım banada lazım bu bilgiler.
Daha fazla bilenler yazsın beyler. Bide bende badem yağı var onu direk saç diplerine mi uyguluycam ayrıca ne işe yarıyo bu badem yağı ? Bilen varsa yazsın...