folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Saçma Sebepten Silinen Konum Hakkımda

Saçma Sebepten Silinen Konum Hakkımda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

ben şimdi önerecektim ama yönetimden arkadaşlar ölebileceğini söylemiş şimdi en iyi susmak

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

eskiden hiçbirşey silinmezdi sanki yer sıkıntısı var paso silip duruyorlar

silinen log bölümünüde nereye aldılarsa yeni tasarımda 5 yıldan beri bulamadım amk 

haklısın yer sıkıntısı var banlayalım multi üyeliğini

bu multilerin başını hep eski tahribat sevdası yakıyor :)

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    Telekinesis bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Amk sağlık sorunu lan bu???

Canını sokakta mı buldun da be adam önüne geçene ilaç tavsiyesi soruyorsun?

Keşke üyeliğin de silinse. Yahu arkadaş olay basit sağlıkla ilgili birşey sormayın, özellikle de ilaç tavsiyesi. Doktor tavsiyesi olabilir bak. Sebebini de mi açıklasınlar??

Dostum bi sakin ol :) Cilt rahatsızlığı, belki tecrübesi olan vardır diye sordum. Gelip mide kanseriyim ne yapmam diye bi soru sormadım. Aynı sivilce problemi gibi bişey de büyüttükçe büyütüldü.

Ben gelip suluge emdir ustune asit dok sonra dedim, sen de malsin, yaptin mesela elinde delik acildi? Sitedeki her bir uyenin bunu yapacak mallikta olup olmadigi bilenemeyecegi icin (ki bu levelda insanlar var biliyoruz ki), kullaniciyi korumak icin boyle bir kural var. 

Saglikla ilgili tavsiye istememe kuralinin uygulanmasi icin hastaliginin cok ciddi bir sey olmasi gerekmiyor yani iste.

izzmarit tarafından 04/Haz/16 19:26 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

benim de elimde kışları sıkıntı oluyor. eğer böyle çok aşırı çatlayıp kanadıysa akşam yatmadan önce elocon pomad sürüyordum. bir de 30 liraya falan sigortanın karşılamadığı basis creme diye bi krem var onu hala kullanıyorum. elocon ise belli bi yerden sonra aksine zarar vermeye başlıyor o yara olan yerler için sadece çok kullanınca deriyi inceltiyor. basis nemlendirici çok kaliteli bi krem seyahat sırasında falan bile yanımda taşırım. elin haricinde falan bi yerdeyse duştan sonra sür çünkü sabun içeren şeyler cildi kurutuyor yamulmuyorsam. doktor değilim ama sallamıyorum da doktor söyledi bana da biraz gereksiz tepki verenler olmuş sanki

slanger tarafından 04/Haz/16 19:56 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Keşke üyeliğin de silinse. Yahu arkadaş olay basit sağlıkla ilgili birşey sormayın, özellikle de ilaç tavsiyesi. Doktor tavsiyesi olabilir bak. Sebebini de mi açıklasınlar??

Dostum bi sakin ol :) Cilt rahatsızlığı, belki tecrübesi olan vardır diye sordum. Gelip mide kanseriyim ne yapmam diye bi soru sormadım. Aynı sivilce problemi gibi bişey de büyüttükçe büyütüldü.

Tabi bu arkadaş da beyinsiz, siz deseniz ki götüne balık sür. Bu arkadaş da koşa koşa sürecekti.

Diğer taraftan siz beyinsizkiniz ki arkadaşa diyorsunuz ki götüne balık sür.

Yani burada ne sağlık konusunda yanlış yönlendirecek psikopat bir mürit var, ne de böyle bir saçma öneriye kulak asacak konuyu açan mürit.

Ama kitapta ne yazıyorsa, okumadan incelemeden yorumlamadan direk uyguluyorsunuz modlar. Sonra da neden sorgulamıyoruz ? 

Orada sağlık konuları yasak deniyorsa, parmağım kesildi diye konu açılınca bile kaldırılır eminim. Çünkü adam düşünemiyor, orada ne demek istemiş yüce şeyh diye.

Edit:

Burda yasak 2 kere silinmiş konumu farklı metotla açtım, kimse silmedi. Halbuki silmesi gerekiyordu ama kitapta neyse o demi ? 

3 konu açılıyorsa 1 i siliniyor.

http://www.tahribat.com/forum/bir-ihtiyac-ucretli-217838

ozgunlu tarafından 04/Haz/16 19:45 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

eskiden hiçbirşey silinmezdi sanki yer sıkıntısı var paso silip duruyorlar

silinen log bölümünüde nereye aldılarsa yeni tasarımda 5 yıldan beri bulamadım amk 

haklısın yer sıkıntısı var banlayalım multi üyeliğini

:D dayı underden izinliyim özel bir cocugun ben üstüme gelmeyin amk birine birşeymi yapıyorum şaka biyanada ? birini mi dolandırdım belki senden bile öncedir takip ediyorumdur burayı

modsun diye herşeyi bilcen diye birşey yok 

sonra bu arkadas bana uyuz olcak sorularımı silcek en ufak hareketimi beklicek banlamak için olmıyan şeylermi herkes sataşıyo yaw bunedir arkadas

do_som tarafından 04/Haz/16 20:03 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaş gördüğüm kadarıyla hafif ama etkili olabilecek bitkisel tedavi yöntemlerini araştırıyor. Bu tür konularda, ilaç tavsiyesi gibi durumlar da olduğundan çok tehlikeli olması sebebiyle forumda temkinli yaklaşılıyor. Şimdi elbette akıl ve mantık gereği insan önüne gelen ilaca atlamaz ama hastalık durumu bu. Sonuçta derdini çeken bilir. Adam çaresizlik içerisinde "bu bana iyi gelebilir" diye başkasının önerdiği bir ilacı kullanmaya başlayabilir. Ama o ilaç başkasına iyi gelirken, o kişide ağır yan etkilere yol açabilir. Bu açıdan her türlü ilaç paylaşımı çok tehlikeli.

Ama bitkisel tedaviye gelirsek hafif yöntemler uygulanabilir tabii. Bu konuda şahsen İbrahim Saraçoğlu'nu öneririm. Bu adamın tedavi yöntemleri bayağı başarılı. Saraydaki uzunun bile dikkatini çekti. Bu sebeple kendisine başdanışman olarak atadı. Bir de İbrahim Saraçoğlu'nun önerdikleri ağır, zarar verici şeyler değil. İşte şu hastalık varken erik yiyin, bu hastalık varken papatya çayı için gibi şeyler öneriyor. Büyük bir çoğunluğu normal hayatta yiyip içtiğimiz şeyler. Fakat burada önemli olan nokta, bir hastalığa doğru zamanda doğru şekilde yaklaşmak. Yani ona karşı en faydalı olabilecek besinleri yemek, zararlı olabilecek şeylerden de uzak durmak. Bunları zaten doktorlar da öneriyor. Fakat bitkisel tedaviyi hayatının merkezine oturtmak, ağır olabilecek bitkileri kullanmak, önerilen şeyleri aşırı tüketmek de iyi değil tabii.

anonim6918524 tarafından 04/Haz/16 20:15 tarihinde düzenlenmiştir

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Homo
    Telekinesis bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı

Hocam ben de dediğin zıkkımdan doktora gittim bana stresten oluyor dedi. Stres yapma geçer dedi doktor dedi yani peki dedim ilaç filan ver olmuyor böyle kaşıntı filan Coresatin diye bir ilaç önerdi ama 5-6 türü var onun da. Benim yüz bölgemde olduğu için sarı paketlisini önerdi ve onun daha da ağır olanları varmış ki o ilaç bulunmuyor da kolay kolay. Doktora bi görün dedikleri gibi ve dediğim ilacı da söyle. Mesela bunu kullandım kullanalı öyle eskisi gibi azıtmıyor. Çok nadiren oluyor. Ama stres aynı stres bende.

Ek olarak egzama kreminden kimse sanıyorum ki ölmez. Bu kadar da abartmanın alemi yok diye düşünüyorum. Arkadaşımız zaten doktora, eczacıya gitmeyi akıl edecek bir kişi. Öneriyorum abicim sana Coresatin. Bunu doktoruna söyle hatta söyleme anasını satayım Eczası 5 sene boşuna mı okuyor git ona söyle.

Caliber tarafından 04/Haz/16 20:20 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bu sağlık konuları hassas.Burda milletin yorum yapmasını engellemeleri normalde ismini söylemicem bir mod var adam tam anlamıyla kafasına göre siliyor.Adama modluk verildi diye adam işgüzarlık yapmaya kasıyor.

Türkiyede siyaset insanı aptallaştırır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    HoLyCat bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı

Şimdi böyle düşün, 

Ben sana bir ilac tavsiyesinde bulundum.  Sende gidip o ilaci aldin kullanmaya basladin. 

Bi süre sonra, kullandığın ilac yüzünden ciddi sorunlar yaşamaya basladin. 

Sence doğru örnek mi? 

Aramizda kac kisi tıp okumus uye var? 

Zaten tıp okumuş birisi bile sana ilaç önerisinde bulunmaz. 

yok yok bu modlarda sıkıntı var hep kafalarına göre siliyorlar. .) 

Modlardan 2 tanesini taksimde sallandirmak lazim. 

Modlar istifa! 

Toplam Hit: 8035 Toplam Mesaj: 71
eleştri