Saçta Yağlanma , Kepek Ve Sivilce ( Yara ) Olması.
-
DJ_Alper bunu yazdı
hakiki bıttım yada kadolin şampuan kadolin saçlarının dökülmesini önler kaşıntıyı keser saç dibi yaralarına iyi gelmez geçirir
2 yıldır kadolin ve sadolin kullanıyorum çok memnunum doktor vermişti
1 koli gönderelim abi o zaman uygun fiyata :F
-
THT2005 bunu yazdı
Arkadaslar ,
Başlıktada belirttiğim gibi bir sorun var.
Biomen , bioblas , tresan , Elidor , Pantene , Head and Sholders , Blendax kullandım istediğim sonucu alamadım.
Bana önerebileceğiniz şampuan veya benzeri sabun v.s varmıdır.
Teşekkürler.
kasinti , yag , kepek , sivilce hersey sende hoca :D
mevsim yaz , mumkunse otlak bir yere gir yilan yakala. derisini guzelce soyduktan sonra kafa ile kuyruk arasindaki etli bolgeyi havanda guzelce dov. eti ister kavur yer ister at , yagini haftada en az 3 kere sacina guzelce yedire yedire sur. 1 ay kadar duzenli kullanirsan bir bebeginki gibi yeniden dogar sac ve sac derin.
-
hojucuk bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Arkadaslar ,
Başlıktada belirttiğim gibi bir sorun var.
Biomen , bioblas , tresan , Elidor , Pantene , Head and Sholders , Blendax kullandım istediğim sonucu alamadım.
Bana önerebileceğiniz şampuan veya benzeri sabun v.s varmıdır.
Teşekkürler.
kasinti , yag , kepek , sivilce hersey sende hoca :D
mevsim yaz , mumkunse otlak bir yere gir yilan yakala. derisini guzelce soyduktan sonra kafa ile kuyruk arasindaki etli bolgeyi havanda guzelce dov. eti ister kavur yer ister at , yagini haftada en az 3 kere sacina guzelce yedire yedire sur. 1 ay kadar duzenli kullanirsan bir bebeginki gibi yeniden dogar sac ve sac derin.
sorma hocam :)
yılan yakalayamayacağımıza göre, yılan yağı satan birisini bulmak gerek.
-
Kreyzi bunu yazdı
ketoral şampuan al eczaneden. 1 hafta kullan bakalım hocam durum ne olacak.
kabuk atma olayı olursa bi tane de elecon losyon al.
yok eğer kaşıntı var ise dermovate losyon al.
tavsiyem bunlardır.
"ketoral" bende kepek sorununu halletmişti hocam.. Kardeşime de doktor yaglanma sivilce sorunu için vermiş. Bir dene istersen.
-
Saçla ilgili her konuda bundan daha iyisini görmedim :)

-
3TL bilemedin 5TL ye aktarlardan alabilirsin aynı zamanda ayak kokusunada baya etkilidir
dene zararı yan etkisi yoktur

-
Benimde böyle bir sorunum vardı. Sivilce yoktu da yara olurdu ve koparması çok zevkliydi. Sonra bi tan
-
e şampuan kullanıyorum şimdi. Bu sorunum azaldı. Hatta yok oldu. 3-4 ay düzenli kullandım ama.
-
burda harcayacğın vaktı neden doktora gitmekle harcamayasın.D
-
Ketoral ya da Konazol kullan hocam. Aynı sorun bende de var doktora gittim virüs dedi ömrüm boyunca kullanacakmışım.
Yine de yaralar çin doktora git sivilce siil felan varsa da git azot felan sıkıyorlar cildiyede.