Saçta Yağlanma , Kepek Ve Sivilce ( Yara ) Olması.
-
Hacı senin kanında problem var,şampuanla olacak iş değil bunlar...
Sağlıklı Beslenmeyi dene...
Sigara Alkol kullanıyorsan,fast food,cola,cips,jelibon,çerez vs seviyorsan zaten hangi ilacı kullanırsan kullan iyi gelmeyecektir...
misal;Vücut kendini korumak için kandaki aşırı yağı sivilce olarak dışarı yansıtır...
-
hoca senin immun sistemde problem olması, dermal problemin çok var,alerji benzeri reaksiyonlar.. bence kısa zamanda bi kontrol yap sen. Yani burdan aldığın bilgileri de uygularsın ama sende biliyosun doktor başka:)
-
Hocam aynısı bendede oldu 2 yıl önce berbere sordum " zetion " önerdi adam 2 yıldır kullanıyorum eczaneler satıyor gram yağlanma ve kepek vs olmuyor bu kadar etkili olcağını sanmıyordum çok pahalı bir şey değil dene bence
edit : fikir sahibi olmak için ekşiye bakabilirsin hocam
insidae tarafından 13/Tem/13 00:47 tarihinde düzenlenmiştir -
aynı şey yıllardır var bende. bunla yaşamaya alıştım artık. kafada sürekli sivilce ve ardından yaraya dönüşüyor kabuk oluyor.
-
bahsi geçen konu saç egzamasıdır.. ben yıllardır çekiyorum, bir sürü ilaç ve bitkisel ürün kullandım ( kullanmadığım ürünler mutlaka vardır) ama ne yazık ki azalıyor ama tamamen iyileşmiyor. Stres ve beslenme alışkanlığı ile doğrudan alakalı olduğunu söylüyor doktorlar..
-
Saç diplerinde oluşan yaralar için (kepeğe benziyor) ketoral şampuan + Elocon losyon kullanmanı tavsiye edebilirim işe yarıyor
-
saç tipine en uygun "doğal" sabun bul. olmadı doğala en yakınından bul. şampuandan uzak dur.
-
derdinin dermanı nı veriyorum bu dediklerinin alayı ve daha fazlası var bende kullan bitsin kullanma yine başlasın
prozinc
-
furkan5816 bunu yazdı
aynı sorun bende de var ve benim burnumun kenarlarında ve kaşlarımda da kepeklenme oluyor. her hafta banyo yapmadan 2 saat önce Momecon losyon(doktor tavsiyesidir) sürüyorum. biraz yanma ve kaşıntı oluyor. sonrasında bütün hafta rahatım.
tavsiye ederim.
Haftada bir kere mi banyo yapıyorsun hocam :)
-
Bende de alayı var kepek dönem dönem oluyor..
Dökülmeye çare bulamadık :( (Irsi değil.)