Sadece 2 Sayı Kullanarak Yazabileceğiniz En Büyük Sayı?
-
9^9 yazıp göndericeksin. Adamların ilk sayısı ve de müşteri çekmek en doğal hakları.
Öküzün altında buzağı arama diye atasözümüz var.
Hadi iyi geceler.
-
1 bi sayı sölesem meseala 999 1 sayımız olsun 2 ci sayımız 99999 olsun yan yana yazdımız da en buyuk 2 sayının birleşimi olmuyo : )
2 bi sayı sölesem mesala 9999 1 sayımız olsun 2 ci sayımız 999999 olsun yan yana yazdımız da en buyuk 2 sayının birleşimi : |
3 1 ci sayımız pozitif sonsuz sayı olsun : ) 2 ci sayımız da pozitif sonsuz sayı olsun birleştirince en buyuk sayı oluyo mu ?
: >)
Edit: iii Geceler
-
burda yazamiyorum ancak 9 ussu 9:) sadece iki sayi kullanarak yazila bilen en yuksek rakam.
-
tabi ki 9üzeri9
-
1/0 =)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
1/0 =)
-----------------------------hocam sen yapma =)
matematik sembolü kullanmak yok
-
nasil matematik sembolu yok yaw:) uzeri isareti mat sembolu sayilmazmi.
yanyana bile yazsam x*10+y oluyor 2 den fazla kullanmis oluyorum
matematik sembolu kullanmazsam geriye şöle bişey kaliyor 8 sayısını 90 derece cevireyim sonsuz olsun :P
-
soruda diyor matematik sembolü kullanmadan diye.
8i çevirme olayı mantıklı =P
üslü sayılar konusunda ben de tereddütlüyüm.
-
31 dersem binary de bu 00011111 ya eşit oluyor, ilk baştaki sıfırlar okunmaz 11111 yazmayı başardım ulan :P
-
mtz bunu yazdı:
burda yazamiyorum ancak 9 ussu 9:) sadece iki sayi kullanarak yazila bilen en yuksek rakam.
hacı 2 sayı kullan diyor "sayı" 9^10 yaz 10^10000 yaz sizinkiler rakama dayalı bence bu sorunun bi numarası yok beyni hiç kasmıyo yani para kazanıp okuyucu çekmek için yapıolardır bence. soru zaten tipik anti zeka sorusu :D XD türkçemi soruyo mateamatikm i belli değil