Sadece Aptallar 8 Saat Uyur - E-Book [İstek]
-
kaç saatlik uykudan bahsediliyor bilmiyorum kitabı da okumadım fakat uykuda farklı beyin dalgaları yaydığımızdan bahsediliyor bi cihazla asıl zihnin kendini yenilediği dönemi yaşatacak cihazı yapmaya çalıştıkları söyleniyor ayrıca uyuyan bünye(standar 6-8) daha uzun yaşıyormuş tabiki gayet hoş olurdu 6-8 saatlik arayı 3 olmadı 4 saatte kapatsak ama nasıl bunu açıklıyor mu kitap yahut nasıl bi metoddan bahsediyo hem her bünye buna uygun mudur okuyanlar bilgilerini paylaşabilir mi
-
Evet bilimsel olarak uyku ilei ilgili vucuttaki degisiklikleri adim adimanlatiyor , uykunun beyinde yogunlastigi saatleri , uyku frekanslarini herseyini acikliyor.Ayrica tarihteki bircok bilim adami , sanatci vb konumdaki insanlarin hayatinda uyku nasil bir konumda onuda acikliyor.
-
ya manyak bu adam takmayın aptalarmış kimbilir kendisi kaç saat uyuyo kendisine dünyanın en zeki adamıyım diyo :D
ha kitabı okudum güzeldi asma adamdan iş çıkmaz yorumları okuyunca okuduğumu belirtmek istedim.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Evet bilimsel olarak uyku ilei ilgili vucuttaki degisiklikleri adim adimanlatiyor , uykunun beyinde yogunlastigi saatleri , uyku frekanslarini herseyini acikliyor.Ayrica tarihteki bircok bilim adami , sanatci vb konumdaki insanlarin hayatinda uyku nasil bir konumda onuda acikliyor.
-----------------------------compu istetsek falan olmaz mı yawss yada piyasada varmıdır.. yaws bizim evden tam bi biçuk saat kızılay :/ boş yere kitapçı dolanmayalım :| ebook yok gibi de..
edit: kendi yayın evi falan maksat okuduktan sonra sorularla elemanı boğmak.. :|
edit2:
:D buldum lo.. kashna.com kitapagaci@kashna.com ben dadanıyım buna :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------ben şimdi geri zekalımıyım
16 saat uyuyorum amk :S
Aynen bende 15 16 saat uyuyorum amk.. -
Ya kitabı okumadan neden ben gerizekalı mıyım falan diyosunuz :S Zaten kitabı okumadan böyle bi kıyaslama yapıyosan hakkaten gerizekalısın orası ayrı :S:S Önce adam olun okuyun öğrenmek istiyosanız,sonra kalkın böyle saçma şeyler yazın buraya..
Erdal Demirkıran bu ülkede kendi alanının en iyisidir bana göre.Kitapları çok iyidir. Yazdıklarıyla hayata farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlar.
-
üşenmeyip, saatlerimi harcayıp, haftasonu işyerine giderek 355 sayfalık kitabı tarayıp e-book a çevirmem için bi sebep söyleyin bana
-
LynXMaSTeR bunu yazdı:
üşenmeyip, saatlerimi harcayıp, haftasonu işyerine giderek 355 sayfalık kitabı tarayıp e-book a çevirmem için bi sebep söyleyin bana
-----------------------------allama kendimi intahar ederim taratmazsan :| bu benim için çok önemli :D
-
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------Kitabın kendisi mevcut bende...
Bi domain'e bırakırım :PElimdeki diğer kitaplar...
Eğer hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan, o zmn hiç yapmadığın birşey Yap
101 iletişim yolu
BaşKahraman Kendinsin..
Engel Tanımayanlar..
Lider Girişimcinin Yol Haritası
İnsan Lider Doğmaz..
Kalabalığa övgü..
Yerim Seni Öss..
İçindeki Devi Uyandır..
Olumlu Yaşama Sanatı..
NLP: Zihninizi kullanma klavuzu..
Falan felan... Daha başkaları da var..
Roman Türleri de var...
Kütüphanem satılıktır :P
-----------------------------nası bi domain istiyosun hocam anlaşalım yeni domain mi?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı:
insanlık için uygarlık için daha az uyuyup daha çok üreten bi toplum için(başbakanın tavsiyesindeki gibi değil) kendini mutlu etmek için bizi mutlu etmek için