folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Sadece Aptallar 8 Saat Uyur - E-Book [İstek]

Sadece Aptallar 8 Saat Uyur - E-Book [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    kaç saatlik uykudan bahsediliyor bilmiyorum kitabı da okumadım fakat uykuda farklı beyin dalgaları yaydığımızdan bahsediliyor bi cihazla asıl zihnin kendini yenilediği dönemi yaşatacak cihazı yapmaya çalıştıkları söyleniyor ayrıca uyuyan bünye(standar 6-8) daha uzun yaşıyormuş tabiki gayet hoş olurdu 6-8 saatlik arayı 3 olmadı 4 saatte kapatsak ama nasıl bunu açıklıyor mu kitap yahut nasıl bi metoddan bahsediyo hem her bünye buna uygun mudur okuyanlar bilgilerini paylaşabilir mi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet bilimsel olarak uyku ilei ilgili vucuttaki degisiklikleri adim adimanlatiyor , uykunun beyinde yogunlastigi saatleri , uyku frekanslarini herseyini acikliyor.Ayrica tarihteki bircok bilim adami , sanatci vb konumdaki insanlarin hayatinda uyku nasil bir konumda onuda acikliyor.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ya manyak bu adam takmayın aptalarmış kimbilir kendisi kaç saat uyuyo kendisine dünyanın en zeki adamıyım diyo :D

ha kitabı okudum güzeldi asma adamdan iş çıkmaz yorumları okuyunca okuduğumu belirtmek istedim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Evet bilimsel olarak uyku ilei ilgili vucuttaki degisiklikleri adim adimanlatiyor , uykunun beyinde yogunlastigi saatleri , uyku frekanslarini herseyini acikliyor.Ayrica tarihteki bircok bilim adami , sanatci vb konumdaki insanlarin hayatinda uyku nasil bir konumda onuda acikliyor.

compu istetsek falan olmaz mı yawss yada piyasada varmıdır.. yaws bizim evden tam bi biçuk saat kızılay :/ boş yere kitapçı dolanmayalım :| ebook yok gibi de..

edit: kendi yayın evi falan maksat okuduktan sonra sorularla elemanı boğmak.. :|

edit2:

:D buldum lo.. kashna.com kitapagaci@kashna.com ben dadanıyım buna :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

ben şimdi geri zekalımıyım

16 saat uyuyorum amk :S 

Aynen  bende 15   16  saat  uyuyorum amk..

Yakında Güncelenecektır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Ya kitabı okumadan neden ben gerizekalı mıyım falan diyosunuz :S Zaten kitabı okumadan böyle bi kıyaslama yapıyosan hakkaten gerizekalısın orası ayrı :S:S Önce adam olun okuyun öğrenmek istiyosanız,sonra kalkın böyle saçma şeyler yazın buraya..

Erdal Demirkıran bu ülkede kendi alanının en iyisidir bana göre.Kitapları çok iyidir. Yazdıklarıyla hayata farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlar.

Her Hakkım Saklıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    üşenmeyip, saatlerimi harcayıp, haftasonu işyerine giderek 355 sayfalık kitabı tarayıp e-book a çevirmem için bi sebep söyleyin bana

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

LynXMaSTeR bunu yazdı:
    üşenmeyip, saatlerimi harcayıp, haftasonu işyerine giderek 355 sayfalık kitabı tarayıp e-book a çevirmem için bi sebep söyleyin bana

allama kendimi intahar ederim taratmazsan :| bu benim için çok önemli :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:

Kitabın kendisi mevcut bende...
    Bi domain'e bırakırım :P

Elimdeki diğer kitaplar...

Eğer hiç sahip olmadığın bir şeye sahip olmak istiyorsan, o zmn hiç yapmadığın birşey Yap 

101 iletişim yolu

BaşKahraman Kendinsin..

Engel Tanımayanlar..

Lider Girişimcinin Yol Haritası

İnsan Lider Doğmaz..

Kalabalığa övgü..

Yerim Seni Öss..

İçindeki Devi Uyandır.. 

Olumlu Yaşama Sanatı.. 

NLP: Zihninizi kullanma klavuzu..

Falan felan... Daha başkaları da var.. 

Roman Türleri de var...

Kütüphanem satılıktır :P 

nası bi domain istiyosun hocam anlaşalım  yeni domain mi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı:
    insanlık için uygarlık için daha az uyuyup daha çok üreten bi toplum için(başbakanın tavsiyesindeki gibi değil) kendini mutlu etmek için bizi mutlu etmek için
Toplam Hit: 41824 Toplam Mesaj: 76