Sadece Aptallar 8 Saat Uyur - E-Book [İstek]
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------ya isteyen olursa elimde kitap mevcuttur. Elimde 2 adet kitabı vardır. sen şimdi gidecen ya cehennemin dibine git kitabı ve istediğiniz kitap. O cehennemlik kitap :) orjinaldir kendi imzalayıp bana vermiştir. Öbürküsüde korsandır :D hiç bir işlevi olmamakla beraber içindeki metinler hariç kağıt parçasıdır.
İsteyene kargolayabilirim, yakınlarda oturanlara.
-----------------------------Kardeş profiline baktım da Madrid'de oturuyor görünüyosun..Şu an tam olarak nerdesin
-
hocam şu anda güneydeyim :) akdeniz :)
ben birz çok gezerim :) beni bulmak için kıçıma bi çip takıp navigasyonla takip etmeniz lazım :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------ben şimdi geri zekalımıyım
16 saat uyuyorum amk :S
-----------------------------alınma ama bence geriizekalısın :S
-
ya çok denedim kitapta ki çizelgeyi. Ama bir türlü çizelgeye uyup uyuyamadım mesela akşamları yatarken. Bence o kitabı herkes okumalı ama işi gücü olmayan insan uygulamalı :D
-
Kitaplari taratan bir mürid lazım bize!
-
Kitabı 2 sene önce okudum güzel kitap bilim adamı örnekleriyle anlatıyor
-
Selam müridler!
Şimdi bu kitabı ve buna benzer birsürü kitabın yazarı çok zeki bi adam bana göre, Adam lise yıllarında bile bir kitap çıkarmış ve kitapta tek harf yok sadece ön söz var orayada alaycı tavırlar sergileyen bir yazı yazmış. Kitap türkiyede ilk 100 e girdi :) İçerik desen hiçbirşey yok! Neymiş efendim herkes duygu düşüncesini yazsın diye boş bırakmış :)
Şimdi bu adamın bu kitabı çok manyak ve ben dedim olumlu sonuç aldım. Adam dioki kitapta 8 saat uyursanız beyinde uyumaktan yorulur. Beyinin dinlenmesi en fazla 5 saati alır. Eğer siz günde 5 saat uyursanız günü daha çok yaşarsınız hantallaşmazsınız! Ben dedim daha önceleri 8 9 saat uyurken bir anda 5 e düşürdüm ve üni 2 deyim sınavlarım manyak oldu önce 100 alamazken bu sayade etkilendiğimden daha çok kafama bilgi sığdıra bildim. Bence verin 2 sigara parası alın bu kitabı daha buna benzer cins isim olarak yazılmış baya kitabı var.
Mesela bitane var " Bu kitabı yanlızca başbakan okusun" Kitabın ismi bu ve millet merak edip hemen alıp okuyor.
Mesela ÖSS üzerine bitane var
Böle meselelerden baya uzar. Alın kitabı pişman olmazsınız. Zaten bir okuduğunuzda kagkahadan yere yığılacaksınız ve kitap bitene kadar durmaksızın okuyacaksınız. Buna inanıyorum valla. Hadi kalın sağlıcakla müridler
-
yalann bu kitaplar yaa neymiş
ö s s = özel sivri sinekmiş
asıl sinek kendısı dersanenn konferasnıda vardıda 2 yıl once sacmalıktan baska bırsey yapmadı
vakit kaybı melisa p bile daha faydolu emin olun
-
arkadaştan aldım kitabı, okucam :F belki taratırım sonra
-
arkadaşlar ekitap falan uğraşmayın, bende arıyordum fakat uğraşamadım gittim
kitabını aldım.
hikaye tarzında gerçekten güzel yazmış. normalde tasvirleri pek sevmem ama adam sıkmadan
gayet güzel anlatıyor. 1kaç günde bitecek gibi kitap.