folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sadecenotebook.Com Çalışanlarının İş Bilmemesi

Sadecenotebook.Com Çalışanlarının İş Bilmemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

bugün ödemeyi yapıp elden z500 serisi lenovo cihazı teslim aldım, eve vardığımda farkettimki iş bilmeyen (sözüm ona şirket) çalışanları kestikleri faturada ürünün modelini yazmakla yetinmişler (garanti belgesinide tenezzül edip doldurmadılar)

kısaca benim xxx seri no'lu lenovo z500 laptopunu bugün aldığıma dair en ufak bir kanıt yok yani garantimin bugün başladığına, lenovo ile görüştüm.

"ürünlerinin üretim tarihinden 2yıl garantisinin başladığını eğer faturam varsa fatura tarihimden itibaren 2yıl geçerli olucağını ancak faturada seri numarası yazmadığından üretim tarihinin baz alınacağını"söyledi.

(az önce lenovo sitesinden seri numarayı sorgulattım , 3.ayda garanti aktif olmus, yaklaşık 7ay garantisi geçmiş.)

çözüm olarak faturamın üzerine seri nosusunu yazdırıp kaşe-imza attırmamı söylediler.

şirketi arayıp durumu izzah ettim ,"biz hiç öyle bişe yapmadık daha önce hiç, isterseniz gelin yapalım." dediler..

birdaha benim gelmeyeceğim kendilerinde olan nüshaya yazıp bana mail atmalarını istedim."siz bi info@sadecenotebook.com a mail atın arkadaşlar yardımcı olsun" dedi, olacaklarına eminim..

Ancak bu kadar saçma sapan bir iş görmedim ben arkadaş,benim dikkatsizliğimden farkındayım ama sektörde 7.yılımız diyen bir firmanın bunu yapması affedilecek birşey değil benim gözümde.

Adamların fiyatları güzel bu yüzden yolu bu firmaya düşen mürid-mürideler dikkatli olunuz.

ürün:

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-ideapad-z500-59-366635-core-i5-3230-260-ghz-6-gb-500-gb-2-gb-vga-156-freedos-pmu254743

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

söylediğim gibi yaptı , nihayetinde ilglendiler ve faturaya seri no yazıp gönderdiler.

piradomim tarafından 02/Kas/13 18:38 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

ürünün garanti belgesini doldurmaya gerek yok fatura var ise fatura tarihi ile garantisi başlamış olacaktır.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8e79-9f95-3250-8689-8032kodu ile teyit edilebilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

ürünün garanti belgesini doldurmaya gerek yok fatura var ise fatura tarihi ile garantisi başlamış olacaktır.

işte hocam sorun şu ki faturada seri no yazmamışlar :)

sadece 

Lenovo Ideapad Z500 59-366635 Core i5-3230 2.60 Ghz 6 GB 500 GB 2 GB Vga 15.6 Freedos

yazıyo faturada , ama hangi Lenovo Ideapad Z500 59-366635  ?  

piradomim tarafından 31/Eki/13 20:07 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

PanxeR arkadaşımda ordan alış veriş yapmıştı lenovo marka laptopbun tuşları bozuk gelmişti geri iade etti pazartesi

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    MaxeL bunu yazdı

PanxeR arkadaşımda ordan alış veriş yapmıştı lenovo marka laptopbun tuşları bozuk gelmişti geri iade etti pazartesi

valla ben daha anca kurulum yapacağım bakalım ne çıkacak ortaya, adama ürünü alırken dedim sıkıntı çıkması halinde 7gün içinde getiririm."yok ben sana saattım artık lenovo ile konuşcan "diyo .. neyse hayırlısı bi kuramda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

çok detaylı okumadım ama lenovo laptobumun fatura garantisinin bitmesine 2 ay kala servise götürdüğümde benden aldığım yerden kesilmiş fatursanı istediler. Çünkü sistemlerinde garantisi bitmiş gözüküyormüş. Servise kaydında bu faturam olmasaydı benden ücret talep edeceklerdi. 

Yani demem odur ki faturanızı atmayın asıl garanti belgesi o.

der die das
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bir hafta once sadecenotebook.com dan lenovo z500 satin aldim

Klavye sorunlu cikti. Ilk bir ay icinde tamir ,para iades,i veya yenisini gondermek zorundalar.

Urunu geri gonderecektim musteri hizmetlerini aradim urunu lenovoya gondermemi kendilerinin oradan gelecek raporla yeni urun veya para iadesi yapabileceklerini soylediler sonucta ayipli urun.

Lenovoyu aradim hemen gonderin urununuze rapor yazalim yenisini verelim dediler.

Ayriyetten belirttim de tamir degil yeni urun veya para iadesi istiyorum diye.

Bugun mail geldi urununuz teknik serviste fakat parca elimizde olmadigindan yurt disindan siparis verdik diye.

Hemen aradim lenovoyu ne yapiyorsunuz siz tamir istemedigimi belirtmistim yeni ürün istiyorum diye. Faturayi mail atmami teknik servise hatirlatma yapacaklarini soylediler. Ayrica lenovo teknik servis hizmetinde faturada  model ve urun serinosu olmasi gerektigi yazior yok tabi bunlar yarin arayip istiycem. Milet memnun diye aldik ayipli ürün isim gucum var halledemiyorum..

PanxeR tarafından 31/Eki/13 22:23 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Hemen aradim lenovoyu ne yapiyorsunuz siz tamir istemedigimi belirtmistim yeni ürün istiyorum diye. Faturayi mail atmami teknik servise hatirlatma yapacaklarini soylediler. Ayrica lenovo teknik servis hizmetinde faturada  model ve urun serinosu olmasi gerektigi yazior yok tabi bunlar yarin arayip istiycem. Milet memnun diye aldik ayipli ürün isim gucum var halledemiyorum..

geçmiş olsun hocam ,

ben bugün aradım siz nasıl iş yapıyorsunuz nasıl seri nosu yazmaz faturada dedim ,

adam pişkin pişkin "bişe olmuyo yaa biz hiç yazmıoz,istersen gel yazalım" dedi akşamdan beri sinirliyim.allah sana sabır versin gelişmeleri yazarsan sevinirim.

birde hangi model almıştın sen ? z500 ... * 

piradomim tarafından 31/Eki/13 23:20 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://m.akakce.com/p/?1066261

Bu model 

Yazarim tabi hocam. 1.650 tl lik i7 6gb 1tb modeli klavye alttan isikli olan

PanxeR tarafından 31/Eki/13 23:50 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3573 Toplam Mesaj: 27