İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Sadecenotebook.Com Çalışanlarının İş Bilmemesi
Sadecenotebook.Com Çalışanlarının İş Bilmemesi
-
PanxeR bunu yazdı
http://m.akakce.com/p/?1066261
Bu model
Yazarim tabi hocam. 1.650 tl lik i7 6gb 1tb modeli klavye alttan isikli olan
m den normal pc ye geçerken (anlamsız şekilde) farklı ürünlere gidiyor hocam, ama anladım özellikler için sormuştum.
işin rast gider umarım
-
Aynısını Vatan pc den 8 ay önce 1550 tl almıştım geçmiş olsun hocam istersen geri gönder paranı iade iste.
-
JuMaN bunu yazdı
Aynısını Vatan pc den 8 ay önce 1550 tl almıştım geçmiş olsun hocam istersen geri gönder paranı iade iste.
faturaya SN yazık kaşelerseler sıkıntı olmaz dedi lenovo bakalım hocam, işbilmez 3-5 eleman yüzünden uğraşıyoruz işte..gerçi benim saflığım eve gelince aklıma geldi kontrol etmek
-
Değerli Müşterimiz,
Lenovo Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz kayıt numarası xx, seri numarası xx olan ürününüzün onarımı tamamlanmış ve ürün adresinize gönderilmek üzere 01.11.2013 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.
DİKKAT!!! Kargonuzu teslim alırken cihazınızın sağlamlık ve aksesuar kontrolünü mutlaka yapınız. Hasarlı veya eksik aksesuarlar ile gelen cihazları teslim alırken kargo firmasına tutanak tutturunuz veya teslim almayınız.http://lenovo.bdh.com.tr/LenovoMusBilgi.aspx web sitemizden ürün sorgulaması gerçekleştirebilirsiniz.
Onarım sonrası tarafınıza müşteri memnuniyet anketi gönderilecektir, servis kalitesini artırmak ve müşteri memnuniyet seviyesini belirlemek için görüşleriniz Lenovo için çok değerlidir.
Ürününüzü kargodan teslim aldıktan sonra Onarım Merkezimize göndermenize sebep olan şikayetin giderilip giderilmediğini kontrol edin. Şikayetiniz devam ediyorsa bu maile cevapla diyerek veya destek.lenovo@bdh.com.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.
-
bi yandan da lenovo nun cihazları gerçekten güzel
tablet ve ceptelefonlarının ülkeye girişini bekliyorum inş HTC yi satın alır.
-
piradomim bunu yazdıvukuat bunu yazdı
ürünün garanti belgesini doldurmaya gerek yok fatura var ise fatura tarihi ile garantisi başlamış olacaktır.
işte hocam sorun şu ki faturada seri no yazmamışlar :)
sadece
Lenovo Ideapad Z500 59-366635 Core i5-3230 2.60 Ghz 6 GB 500 GB 2 GB Vga 15.6 Freedos
yazıyo faturada , ama hangi Lenovo Ideapad Z500 59-366635 ?
ELİNLE YAZ SERİ NOYU
ben genelde öyle yapıyorum hepsiburadadan gelen siplerde öyle :)
elimle yazıyorum seri noylu sıkıntı çıkmıyor :)=
-
ürünün faturasını üzerine ürün numarası yazark gönderdiler.
-
uğraşılacak site değil o alışveriş yapmayın oradan. Çok araştırdım, adamakıllı yorum yok oraya.
-
piradomim bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
PanxeR arkadaşımda ordan alış veriş yapmıştı lenovo marka laptopbun tuşları bozuk gelmişti geri iade etti pazartesi
valla ben daha anca kurulum yapacağım bakalım ne çıkacak ortaya, adama ürünü alırken dedim sıkıntı çıkması halinde 7gün içinde getiririm."yok ben sana saattım artık lenovo ile konuşcan "diyo .. neyse hayırlısı bi kuramda
satışı yapınca işin o firmayla biter. extra ordan garanti almadıysan. ben de evkurdan aldım lenovo. servise yollucaktım direkt lenovayı aramam lazımmış. öyle oldu.
-
joe_black bunu yazdıpiradomim bunu yazdıMaxeL bunu yazdı
PanxeR arkadaşımda ordan alış veriş yapmıştı lenovo marka laptopbun tuşları bozuk gelmişti geri iade etti pazartesi
valla ben daha anca kurulum yapacağım bakalım ne çıkacak ortaya, adama ürünü alırken dedim sıkıntı çıkması halinde 7gün içinde getiririm."yok ben sana saattım artık lenovo ile konuşcan "diyo .. neyse hayırlısı bi kuramda
satışı yapınca işin o firmayla biter. extra ordan garanti almadıysan. ben de evkurdan aldım lenovo. servise yollucaktım direkt lenovayı aramam lazımmış. öyle oldu.
Arkadaşlar malı aldığınız yerin, size malı sattıktan sonra sorumluluğu bitmez. Geçen gün TRT1 de bir program vardı. Bir şeyin genel müdürüydü neyse. Kesinlikle malı satın aldığınız yerin ilgilenmesini isteyin. İlgilenmezlerse Alo 175'e şikayet edin. Öyle saçmalık mı olur.