folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sadecenotebook.Com Çalışanlarının İş Bilmemesi

Sadecenotebook.Com Çalışanlarının İş Bilmemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

http://m.akakce.com/p/?1066261

Bu model 

Yazarim tabi hocam. 1.650 tl lik i7 6gb 1tb modeli klavye alttan isikli olan

m den normal pc ye geçerken (anlamsız şekilde) farklı ürünlere gidiyor hocam, ama anladım özellikler için sormuştum. 

işin rast gider umarım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Aynısını Vatan pc den 8 ay önce 1550 tl almıştım geçmiş olsun hocam istersen geri gönder paranı iade iste.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Aynısını Vatan pc den 8 ay önce 1550 tl almıştım geçmiş olsun hocam istersen geri gönder paranı iade iste.

faturaya SN yazık kaşelerseler sıkıntı olmaz dedi lenovo bakalım hocam, işbilmez 3-5 eleman yüzünden uğraşıyoruz işte..gerçi benim saflığım eve gelince aklıma geldi kontrol etmek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Değerli Müşterimiz,

Lenovo Bölge Onarım Merkezimize göndermiş olduğunuz kayıt numarası xx, seri numarası xx olan ürününüzün onarımı tamamlanmış ve ürün adresinize gönderilmek üzere 01.11.2013 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.

DİKKAT!!! Kargonuzu teslim alırken cihazınızın sağlamlık ve aksesuar kontrolünü mutlaka yapınız. Hasarlı veya eksik aksesuarlar ile gelen cihazları teslim alırken kargo firmasına tutanak tutturunuz veya teslim almayınız.http://lenovo.bdh.com.tr/LenovoMusBilgi.aspx web sitemizden ürün sorgulaması gerçekleştirebilirsiniz.

Onarım sonrası tarafınıza müşteri memnuniyet anketi gönderilecektir, servis kalitesini artırmak ve müşteri memnuniyet seviyesini belirlemek için görüşleriniz Lenovo için çok değerlidir.

Ürününüzü kargodan teslim aldıktan sonra Onarım Merkezimize göndermenize sebep olan şikayetin giderilip giderilmediğini kontrol edin. Şikayetiniz devam ediyorsa bu maile cevapla diyerek veya destek.lenovo@bdh.com.tr adresine mail atarak durumu bildiriniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bi yandan da lenovo nun cihazları gerçekten güzel

tablet ve ceptelefonlarının ülkeye girişini bekliyorum inş HTC yi satın alır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    vukuat bunu yazdı

ürünün garanti belgesini doldurmaya gerek yok fatura var ise fatura tarihi ile garantisi başlamış olacaktır.

işte hocam sorun şu ki faturada seri no yazmamışlar :)

sadece 

Lenovo Ideapad Z500 59-366635 Core i5-3230 2.60 Ghz 6 GB 500 GB 2 GB Vga 15.6 Freedos

yazıyo faturada , ama hangi Lenovo Ideapad Z500 59-366635  ?  

ELİNLE YAZ SERİ NOYU

ben genelde öyle yapıyorum hepsiburadadan gelen siplerde öyle :)

elimle yazıyorum seri noylu sıkıntı çıkmıyor :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ürünün faturasını üzerine ürün numarası yazark gönderdiler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

uğraşılacak site değil o alışveriş yapmayın oradan. Çok araştırdım, adamakıllı yorum yok oraya.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

PanxeR arkadaşımda ordan alış veriş yapmıştı lenovo marka laptopbun tuşları bozuk gelmişti geri iade etti pazartesi

valla ben daha anca kurulum yapacağım bakalım ne çıkacak ortaya, adama ürünü alırken dedim sıkıntı çıkması halinde 7gün içinde getiririm."yok ben sana saattım artık lenovo ile konuşcan "diyo .. neyse hayırlısı bi kuramda

satışı yapınca işin o firmayla biter. extra ordan garanti almadıysan. ben de evkurdan aldım lenovo. servise yollucaktım direkt lenovayı aramam lazımmış. öyle oldu.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    piradomim bunu yazdı
    MaxeL bunu yazdı

PanxeR arkadaşımda ordan alış veriş yapmıştı lenovo marka laptopbun tuşları bozuk gelmişti geri iade etti pazartesi

valla ben daha anca kurulum yapacağım bakalım ne çıkacak ortaya, adama ürünü alırken dedim sıkıntı çıkması halinde 7gün içinde getiririm."yok ben sana saattım artık lenovo ile konuşcan "diyo .. neyse hayırlısı bi kuramda

satışı yapınca işin o firmayla biter. extra ordan garanti almadıysan. ben de evkurdan aldım lenovo. servise yollucaktım direkt lenovayı aramam lazımmış. öyle oldu.

Arkadaşlar malı aldığınız yerin, size malı sattıktan sonra sorumluluğu bitmez. Geçen gün TRT1 de bir program vardı. Bir şeyin genel müdürüydü neyse. Kesinlikle malı satın aldığınız yerin ilgilenmesini isteyin. İlgilenmezlerse Alo 175'e şikayet edin. Öyle saçmalık mı olur.

Bilgi Güçtür.
Toplam Hit: 3571 Toplam Mesaj: 27