folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Saf Hakiki Orjinal Arı Sütü Arıyorum.

Saf Hakiki Orjinal Arı Sütü Arıyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    Enquinx35 bunu yazdı

Orjinal bal bile bulmak zor hocam. Bize tanidik biri kendi kovanimdan cikariyorum diye şekerli bal satti ondan sonra guvenemedim kimseye. Gözünle kovandan cikartip almak bence en garantisi

Zaten kendi kovanından cıkartanlarda doğal değil ki artık. Arılar daha fazla bal yapsın diye şeker falan koyuyorlar kovanlara değişik birşeyler yapıyorlar

Evet haklisin. Balparmak bal nasil acaba?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

eczanelerde ve büyük kipa / 5M migroslarad oluyor.

5m migroslaradaki soğuk dolaplarda tutuluyor fiyatlar yüksek.

bal konusunda balparmak dışında alabileceğiniz tek bal sahibini tanıdığınız güvendiğiniz bir yetiştirici olabilir.

fakat şöyle bir durum söz konusu yetiştirici tanıyorsunuz ve kovandan direk size veriyor diyelim o bile çok iyi bal demek yanlış olur bal kalitesi ve içeriği etrafındaki çiçek ve polen potansiyeline göre değişiklik gösterir.

örnek anayola yakın yerde az çiçekli bir yerdeki bal kalitesi ile yayla kalitesi aynı değildir 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    TxT bunu yazdı

arkadaşlar haber geldi 10mg arı sütü 30₺ geliş fiyatı var. fakat bitlisten gönderecekleri için kargo parasını da düşünmek gerek yada biraz bekleyip bize gelecek ballarla getirtebilirim. 

Ayrıca özel mesajla çok arkadaş sormuş toplu yazayım petek bal ve süzme bal soran arkadaş çok isteyen arkadaşlara ufak şişelerde 30cc (çok da ufak olmuyor baya bal var içerisinde) ÜCRETSİZ  bal numunesi elden verebilirim pendikte oturuyorum hafta içi sabah kadıköy üzerinden vapurla karaköye geçiyorum iş yeri galata da bu güzergah üzerinde vaya iş çıkışı (takribi 19:00 gibi kadıköyde olurum) elden verebilirim. alır denersiniz zira illa ürünü satmak gibi bi gaye yok bal işinin boku çıktığı için türkiyede hassas bi konu o yüzden böyle bir şey yaparak size yardımcı olabilirim. alıp iade eden hiç olmadı ama özellikle bitlisteki ahbabların ısrarıdır alıp tadına bakıp bunu beğenmedim diyenlerin (tabi ki tadımlık bakması lazım kavanozu bitirmesi değil) ürün iadesi alınıp parası %100 iade. özellikle arab ülkelerinden çok talep var oraya gönderiyoruz $ usulüyle

tbt özel;

1 kavanoz süzme yayla balı 50₺ 

1 kutu petek bal (takribi 3 kg lık metal kutuda 150₺) bi petekten takribi 3 kg çıkar, kg fiyatı yine 50₺ 

bu kadar yazdıktan sonra insanın 5 kavanoz bal 100 lira diyesi geliyor :) 

Hayda yillarin @TxT siyle semt arkadasi cikicaz bende kartaldayim ama oturdugum mahalle pendige daha yakin

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

@Schwarz hocam nedenini bilmiyorum ama fiyatları bu şekilde.

@sunyy2003 hocam bizim buralar candır, sen bal sormuşsun ben kaçırmışım ben sana ayarlarım ne istediğini söyle yeter zaten mesafe sorunu da yok aramızda. 

Bu arada balparmak diyenler olmuş arkadaşlar yapmayın etmeyin, dünya kadar markette bu kadar ürünü olan bir marka o kadar arıyı veya doğayı nereden bulabilir katkısız şekilde ? fabrikasyon bir üründen bahsediyoruz ben geçen kış van bitlis kars taraflarına gittim ve bu muhabbetler döndü oradaki arıcılarla konuştum balparmak arıcıları önceden bağlayıp ürünlerini aldığını 10 x glikozlı bal varsa 1 x balla harmanlayıp anca bu kadar ürün oluşturduğunu ve çam balı, kestane balının ısıtıp istediğin gibi renk tonuna getirildiğini öğrendim.

Ayrıca ateşle yakmakmış, enseye damlatmakmış çoğu hikaye olduğunu öğrendim arıcılar diyor ki bir ürünün organik olup olmadığını ancak labaratuvar testiyle öğrenebilirsin. Sadece inandığını güvendiğiniz yerel insanlardan alın. Markalara tamah etmeyin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    TxT bunu yazdı

arkadaşlar haber geldi 10mg arı sütü 30₺ geliş fiyatı var. fakat bitlisten gönderecekleri için kargo parasını da düşünmek gerek yada biraz bekleyip bize gelecek ballarla getirtebilirim. 

Ayrıca özel mesajla çok arkadaş sormuş toplu yazayım petek bal ve süzme bal soran arkadaş çok isteyen arkadaşlara ufak şişelerde 30cc (çok da ufak olmuyor baya bal var içerisinde) ÜCRETSİZ  bal numunesi elden verebilirim pendikte oturuyorum hafta içi sabah kadıköy üzerinden vapurla karaköye geçiyorum iş yeri galata da bu güzergah üzerinde vaya iş çıkışı (takribi 19:00 gibi kadıköyde olurum) elden verebilirim. alır denersiniz zira illa ürünü satmak gibi bi gaye yok bal işinin boku çıktığı için türkiyede hassas bi konu o yüzden böyle bir şey yaparak size yardımcı olabilirim. alıp iade eden hiç olmadı ama özellikle bitlisteki ahbabların ısrarıdır alıp tadına bakıp bunu beğenmedim diyenlerin (tabi ki tadımlık bakması lazım kavanozu bitirmesi değil) ürün iadesi alınıp parası %100 iade. özellikle arab ülkelerinden çok talep var oraya gönderiyoruz $ usulüyle

tbt özel;

1 kavanoz süzme yayla balı 50₺ 

1 kutu petek bal (takribi 3 kg lık metal kutuda 150₺) bi petekten takribi 3 kg çıkar, kg fiyatı yine 50₺ 

bu kadar yazdıktan sonra insanın 5 kavanoz bal 100 lira diyesi geliyor :) 

selam 10gr arı sütü için 30 tl + kargo ücreti pahalı gibi geldi şimdi netten vs bakıyorum 15 gr 22 tl , 30 gr 38.50 tl fiyat yazmışlar 30 gr yine 50 tl fiyat biçilmiş  genelde fiyat listesi böyle gidiyor fiyati arttıran veya azaltan etkenler nedir 

Bizzat üretici olarak söylüyorum tanıdığın bildiğin yerden al yada üretim yerine git nasıl üretiyorlar bak öyle al arı sütü 30 tl için iyi fiyat soğuk zincir olayı önemlidir öyle bakkalda markette aktarda gitti giditor n11 gibi yerlerden alma soğuk zincir kırıldımı hiç bir besleyici değeri olmaz. Ben çok zahmetli diye üretmiyorum. Kısaca kime güveniyorsan ondan al

Not Bende Pendik'teyim 

erdem358 tarafından 27/Tem/17 21:41 tarihinde düzenlenmiştir

Yav he he
Toplam Hit: 2457 Toplam Mesaj: 16
bal arı sütü propolis