Şafak Güneş Batarsa 292 ASKERİM...
-
Arkadaşlar askere gitmeden önce sitemize girip askerlik nasıldır... ne yapılır... nasıl olacak dedim sürekli. sizler bana her zaman yardımcı oldunuz hep dedim geçermi bitermi diye. şuan bakiyorumda Ş / 292 ühh be diyorum demekki geçiyormuş.
şuan Van ilinde 6 ncı Hd. A.ında S1 yazıcısı olarak görev yapıyorum . alt terriplerimde geldi. - 22 dereceye varan soğuklarda nöbet tutuyorum ama geçiyor günler. Bu saatten sonra ben mi üzüleyim. yok yok bu şafaktan sonra nöbette ben mi donayım. şafağımmı kalmış... klasik sözler söylemeye başladık bile.. nasipse askerlik bitmeden 1 hafta önce de gelip siteye yazı yazacağım ve ne kadar çabuk bittiğini hep beraber göreceğiz..
hoş diceksiniz bizene ne kadar cabuk biterse bitsin die ama ne bileyim ben sölemek istedim.
neden anlattım onuda bilmiyorum ama siz madur görün şafak stresi olsa gerek. Torun Geceler Uzun Ötmez borum dimi ama kalın salıcakla
-
Ş: 99 :) martta çıkıyorum :)
-
Vay be DEDE torun var burda için rahat olsun 292 diyorum. kısmetse EKİM 4 de ben çıkıyorum. nerede yapıyorsun sen şuan askerliği?
-
iyi iyi hadi hayırlısı. Allah yardımcın olsun. Bayramınız mubarek olsun asker abilerim.
-
canakkale / ezine
-
Night-7 teşekkür ederim paşam seninde Bayramın Mübarek Olsun. gerek yok Benim şafak 1 milyon Köy taradım uçak savar ile.
Şafak dediğin nedirki uzun bir tatil askerlik dediğin nedirki gençliği züken bir katil...
Günler geçmeye mecburdur.
birgün güneş benim için doğacak.
-
hops çavuşunuz burda : )
Şafak . 124 Batar Alacakaranlık yatar..
460 bozmayanlar düşünsün
-
sen çvş. sin ok da benim kolumdakiler babamın bıyığı deil :P bende çvş. yim :D ama kolluk tutacağımıza nöb. tutuyoruz. :D
-
şafağıma saygınız olsun :) bir tek sizmi çvş sunuz :)
Ş:99
-
Kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş dede :D şafak bitmiş sende yaşlannmışsın biz daha genciz 292 :D aman sen sen ol sabahın köründe adama kalkın lan sabah oldu mıntıkaya cıkın deme ayar olurdum bizimkilere ama düzeldiler saolsunlar çömezlerimiz gelince :D
vay beeeeee 200 gün borun var şaka bi yana :D hiç başlamayanlar düşünsün :d kfadan 160 borum oluyor yeni başlayacaklara :D
-
Vay Anasını Satim Dedelerin Burada Benim Daha 1 Ay Oldu Gideli Yani 430 :( Var Daha Ama İyi Yönden Bakarsak Acemiliğim Çok KısaSürdü 24 Gün Vede Rahatdım Artık Gerisini Bakire Olanlar Düşünsün Ah Ulen Bitermi 460 :)