Şafak Güneş Batarsa 292 ASKERİM...
-
ben askerden geleli 2 sene oldu ????
-
FaThEr vallah Allah sabır versin dicem cünkü askerlik yeni başlıyor teşke acemilik 1 milyon gün olsaydı diceksin. insanın omuzlarına sorumluluk binince çökmeye başlıyor. inş. güzel bir komutanın yanına düşersin. anladığım kadarıyla 87 / 4 terrtipsin. hayılı olsun nereye çıktı usta birliğin?
-
Xsharez bunu yazdı:
-----------------------------
FaThEr vallah Allah sabır versin dicem cünkü askerlik yeni başlıyor teşke acemilik 1 milyon gün olsaydı diceksin. insanın omuzlarına sorumluluk binince çökmeye başlıyor. inş. güzel bir komutanın yanına düşersin. anladığım kadarıyla 87 / 4 terrtipsin. hayılı olsun nereye çıktı usta birliğin?
-----------------------------Gölcük Bize Yakın Birde Ben Denizciyim Yani Bahriyeli...
-
Sen gölcük yakınsın ben Gebze Ama VAN'ıon Çaldıran ilçesinin Alakaya köyünün bi karakolundayım benim günahım ne :D Allah hepimize sabır ihsan eylesin.
Ş / 290 :)
-
evet aynen tahribat bana da askerlik konusunda yardım etmişti
bu site sayesinde çok şey öğrendim görev yaptığım yerde buranın sayesinde arkadaş bile edindim
herkese teşekkürler
59. topçu eğitim tugay komutanlığı - Erzincan
bombaatar bölüğü 3. ateş idare çvş. takımı şafak: 431 :) az kaldı
-
Blue Kardeşim Adammı öldürdün? o şafak ne öle yok yok sen kesin cumhurbaşkanlığını taradın :D belkide ikiz kulelere saldırı yapan sendin :D
Acemiliğin nereye cıktı kardesim? büyük ihtimal ocak basında tertibin olan yere gidersin
-
bugün şfk 289 günler geçmeye mahkumdur arkadaşlar
-
İyi hadi hayırlısı. Allah yardımcınız olsun. Bayramınız mubarek olsun asker abilerim.
-
Horby Dede Şuan Şfk 275 Ses kesdiK bi Şafak Patlatta Dinleyelim. :D
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------Gölcük Bize Yakın Birde Ben Denizciyim Yani Bahriyeli...
-----------------------------
kardeş buyur gel gölcüğe bende şu anda gölcükte askerim.. bahriyeli tabiiki:) gemidemisin? ve gemideysen hangi gemi???