Şafak Şimdi Oldu 240 :D
-
Merhaba Arkadaşlar Zamanında askere giderken hiç umudum yoktu biteceginden ama şimdi neredeyse yarıladım Allaha şükür bitecegindende hiç kuşkum yok bu konuyu birazda gelecekler için yazmak istedim yani 15 ay bitermi diyerek kendini psikolojikmen çökerten arkadaşlar için şu anda tcg darıca gemisinde görev yapıyorum Allaha şükür yerim iyi zamanda kafaya takmadıgım sürece iyi gidiyor hiçbir şekilde kafaya takmaya degmez burada üzücü bir olay duydum yeni askerin biri babası rahatsızlanınca izin istemiş vermemişler oda artık ne olduysa kendini zincirle asmış çok üzüldüm ona ama yapacak bişi yok size tafsiyem kendinizi askerliğe iyi bir şekilde haazırlayın gelirken kafanız çok rahat olsun yani askere gelirken sivil hayatı bırakıpta gelin yoksa çok zorlanırsınız benden söylemesi...
-
hadi bakalım diğer günlerininde rahat geçmesi dileğiyle kardeş. hayırlı sıyla teskere al.
-
Allah kurtarsın.
-
Eğer okumassam daha iki yılım var askere gitmek için ama nedense ben sabırsızlıkla bekliyorum askerliği
bana çok zevkli geliyor. :)
Sanada allah kolaylık versin.
-
hayırlı teskereler kardeşimm..
-
Hangi memlekette askersin dayı?
Yine izini kapmışın hadi :D
-
AyT bunu yazdı:
-----------------------------Eğer okumassam daha iki yılım var askere gitmek için ama nedense ben sabırsızlıkla bekliyorum askerliği
-----------------------------
bence o kadar emin olma -
Allah kolaylık versin hacım çoğu gitmiş azı kalmış :B
-
fisek bunu yazdı:
Allah kurtarsın.
allah neyden kimi kurtarcak anlamadım?!? -
AyT bunu yazdı:
-----------------------------Eğer okumassam daha iki yılım var askere gitmek için ama nedense ben sabırsızlıkla bekliyorum askerliği
-----------------------------Sorma kardeşim çok zevkli burası dışarıda yüzüne bile bakmayacağın insanların sana abukl subuk laf koyması seninde sadece susman çok zevkli hadi onu geç sadece senden 3 ay önce gelmiş diye seni sikmeye çalışan askerlere ne demeli neyse anlatılmaz yaşanır gel gel sen çok zrvkli urası öyle tv den izlemekle olmuyor...
(yanlış anlaşılmasın burada askerliği kötülemiyorum sadece askerlikteki bazı tesbitlerimi söylüyorum..)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hangi memlekette askersin dayı?
Yine izini kapmışın hadi :D
-----------------------------gölcük/kocaeli bahriyeliyim ve evde degil çarşıdayım...