Şafak Şimdi Oldu 240 :D
-
FaTHeR bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hangi memlekette askersin dayı?
Yine izini kapmışın hadi :D
-----------------------------gölcük/kocaeli bahriyeliyim ve evde degil çarşıdayım...
-----------------------------hocam gölcükde askersin ve simdi haberimiz oluyor !!! :)
insan önceden konu falan acardı ziyaretine gleiridk :P
gebzeli müridler olaraktan :F
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hocam gölcükde askersin ve simdi haberimiz oluyor !!! :)
-----------------------------hoca bende dün gebzedeydim , bilsem bende senin ziyaretine gelirdim :)
-
şimdimi 240 yoksa 12 den sonramı birader :))
-
FaTHeR bunu yazdı:
AyT bunu yazdı:
-----------------------------Eğer okumassam daha iki yılım var askere gitmek için ama nedense ben sabırsızlıkla bekliyorum askerliği
bana çok zevkli geliyor. :)
Sanada allah kolaylık versin.
-----------------------------Sorma kardeşim çok zevkli burası dışarıda yüzüne bile bakmayacağın insanların sana abukl subuk laf koyması seninde sadece susman çok zevkli hadi onu geç sadece senden 3 ay önce gelmiş diye seni sikmeye çalışan askerlere ne demeli neyse anlatılmaz yaşanır gel gel sen çok zrvkli urası öyle tv den izlemekle olmuyor...
(yanlış anlaşılmasın burada askerliği kötülemiyorum sadece askerlikteki bazı tesbitlerimi söylüyorum..)
-----------------------------hadi senden üc ay önce gelenleri anladım da dışarıdaki insanlarda ne oluyormuş orayı tam anlamadım askersın yapıstır bı tane :D ne dıyebılırkı 6 aydan baslıyor galiba :)
-
karani bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hoca bende dün gebzedeydim , bilsem bende senin ziyaretine gelirdim :)
-----------------------------bi daha gelirsen gelmeden önce pm le bildir görüşürüz :)
-
benim de 4 ay kaldı seninkinin yarısı gecio be zamnbi şekilde
bi bakmışın askerlik de bitmiş ömürde bitmiş
-
ben de Adapazarındayım kardeşim merak etme benim de şafak 220 batarsa eğer :D aynı tertibiz
takmayın kafanıza geçer sayılı gün sonuçta ben de acemiliğe girerken bozulmamış 460 günüm var diyordum :D