Sağlam Keylogger Yapabilecek Arkadaşlar..
-
Merhaba arkadaşlar.. Bana sağlam bi keylogger yapabilecek biri ariorm belkide elinde olan vardır.. istediğim 4 önemlli özellik war
- Düzgün log alsın (daha önce kullandıklarım karşı pc kasınca düzgün atmıyordu Örn: adam msnden selam naber? yazmş Bana Sem nar? gibi geliyordu..)
- Ekran klavyesinden yazılanları da atsın (Bu seçenek mümkün mü mümkünse pahalıyamı patlar bilmiyorum ama eğer yapılabiliyorsa iyi olur..)
- Bana loglarla beraber bir de ss atsın..
- ve tabiki en önemlisi AntiVirus lerden kaçsın (: ve bana olur da yakalanır hale gelirse undedect etmeye çalışcağını söz vermeli.. (söz dedim çünkü tbt de bu işi yapcaklara güveniyorum :) )
eğer elinde böyle bir şey olan ya da vaktim war para da lazım diyen olursa anlaşmak istiyorum.. Bütçem 150-200 YTL arası yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. Herkese kolay gelsin
-
Dostum umarım bulursun aradıın kişiyi :D
Ama gozum takıldı bıldıgımı aktarayım dedım bu ekran klavyesını yakalama olayı bıraz hayal :S
YANI Yapılamıyor dıye bılıyorum kı yapılamazda eger yapılırsa pcyı acmayalım :D -
neyse çok önemli değil zaten o zmn diğer 3 ü olsun yeter (:
-
Bu arada bana özel mesajdan ulaşırsanız sevinirim
-
turkojan e goz at..
-
Hocam o çok pahalı ve trojan yani bissürü extra özelliği war we doğal olarak fiyatı da dolgun.. ve sade ama etkili bi k.logger istiyorum :)
-
150-200 YTL ye yaparım ama bence golden keylogger bide perfect keylogger a bak
-
andDeathSmiled@Live.Com ekleyebilirmisin hocam ?
-
tmm yaparım 2 dkklık iş msn: admin@metalheadtr.com
-
diabLe bunu yazdı:
-----------------------------
tmm yaparım 2 dkklık iş msn: admin@metalheadtr.com
-----------------------------
2 dk çok hocam 1 dakikada yaparım dersen pm atayım -
150-200 Ytly olur ama antivirüslere bir hafta yakalanmaz daha fazlasi icin garanti etmem bide sne bu keylogu neden istiyorsun ne icin kulanacaksin.Sonra sanal klavye loglari tutar ama pek düzgün gelmiyor oo ben bakabaka cözüyorum :D