Sağlam Keylogger Yapabilecek Arkadaşlar..
-
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum umarım bulursun aradıın kişiyi :D
Ama gozum takıldı bıldıgımı aktarayım dedım bu ekran klavyesını yakalama olayı bıraz hayal :S
YANI Yapılamıyor dıye bılıyorum kı yapılamazda eger yapılırsa pcyı acmayalım :D
-----------------------------ekran klavyesi konusunda okadar cin bi taktik var ki aklınız durur keylogger ekran hareketlerinin resmini çekiyor birde sıkıştırıyor ftpden yada mailden yolluyor en kral sanal klavye olsun farketmez bunun bir çaresi yok eninde sonunda hacked =) sana bukadar basit ama bu programı paylaşamıcm k.bakmayın antivirüslere yakalnmasın diye..;)
-
o yöntemi benden mi çaldın :) mouse ekran klavyesinin üstüne gelince ekran klavyesindeki tuşun rengi değişiyor.. burdan bulabilirsin tuşu..ama ya adam kafasına göre her tuşta bekletirse hangisi şifre bulabilir misin? :) bunun yolunu da ben biliyorum..
cib taklitli arkadaşım.. piyasadaki özel olarak kodlanmamış trojan & keylogger & virus programları yakalanır.. tanınmasa bile en azından potansiyel virus olabilecek tehdidiyle damgalanır.. yani piyasada böyle bi program bulamazsın. kendin yazmadığın sürece.. bunu da herkes yapamaz
-
filozof un elinde vardı kendi yazdığı çok manyak birşeydi ona bakabilirsin.
p.m at filozof a ordan ulaş ben kefilim proğrama istediğin özelliklerde var.
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------o yöntemi benden mi çaldın :) mouse ekran klavyesinin üstüne gelince ekran klavyesindeki tuşun rengi değişiyor.. burdan bulabilirsin tuşu..ama ya adam kafasına göre her tuşta bekletirse hangisi şifre bulabilir misin? :) bunun yolunu da ben biliyorum..
cib taklitli arkadaşım.. piyasadaki özel olarak kodlanmamış trojan & keylogger & virus programları yakalanır.. tanınmasa bile en azından potansiyel virus olabilecek tehdidiyle damgalanır.. yani piyasada böyle bi program bulamazsın. kendin yazmadığın sürece.. bunu da herkes yapamaz
-----------------------------Yok artık.
OpenGL mı kullancan :P
Nasıl fark etcen rengı değişmiş vs ?
Mouse button una tıklandıgında ss al desen bı nebze de ?
-
musket hoca elbette bi çözüm yolu biliyoruz ki birşey diyorum.. bunu söylersem de bi anlamı kalır mı sence?
-
aynen. sanal klavye olayında bilgidim saglam yol. mouse her tıklandıgında ss alınır ve mail adresine alınan tüm ss ler belirli sürelerde yollanır.
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
musket hoca elbette bi çözüm yolu biliyoruz ki birşey diyorum.. bunu söylersem de bi anlamı kalır mı sence?
-----------------------------Ben boktan bir macro yapmak için değişimleri fark etmeye kastım.
Olmadı olduramadım.
Ki benim boyut sınırlamam da yoktu.
Yanı cok enteresan.
Harbiden bunu başarabıldıysen,
Saygılar, Tebrikler, Takdirler.
-
:) bilmem o kadar zor değil.. f1kr3t adlı arkadaşın bahsettiği yöntem.. mouse click yaptığında al bi ss onu kaydet.. :)
-
bulabildin mi ?
assolistler en son çıkar :) an itibariyle en son mesaj sahibi olarak bu payeyi üstlenmekte sakınca görmedim :D