folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlıklı Kilo Alma Yöntemleri

Sağlıklı Kilo Alma Yöntemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Beyler 20 yaşındayım ortalama 60 kiloyum.Boyum 1.75 birazda vücut yapmak için kilo almak istiyorum.Elmacık kemiklerim zaten biraz çıkık olduğu için zayıf olunca iyice iskelete benziyorum :D O yüzden bana etkili bir kilo alma yöntemi lazım.

Belki inanmıcaksınız ama 2 günde 4 kilo veriyorum aşırı yemeyi kestiğim zaman.Yaklasık 15 gün kadar yiyebildiğim kadar yedim cabuk kilo alıyorum ama cok yemeyi kestiğimde hemen kiloyu veriyorum.Benim ne yapmam lazım bu kiloları tutmak içn.70 kilo kadar olmak istiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

tek çözüm düzenli yemek yemek, üniversite zamanında bende çok aşırı zayıftım kaburgaları sayabiliyordun. işe girdikten sonra düzenli yemek yemeye başladım ve zamanla ideal kiloma ulaştım ve şuanda hayet sağlıklı ve normal kiloda bir insanım:)

tek yapman gereken düzenli yemek yemek, sabah kahvaltı,öğlen yemeği, akşam yemeği, yatmadan önce çay,kahve vs. yanında bisküvi çerez gibi şeyler 6 sonra değişimi görebilirsin.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

iyi güzel diyorsunda hocam benim günde 3 öğün düzenli yemek yediğim dönemlerde oldu ama hiç bi değişiklik hissedemedim kendimde :D millet çayı bi hafta bi tane fazla şekerle içince kilo alıyo ben tıkınsamda düzenli yesemde body'e gitsemde hiç bi faydasını göremedim.takviye vitamin felan lazım sanırım yada ne bilim bitkisel bişeyler...benimde aklıma takılıyor ne zamandır bu kilo problemi.

hatta irwa'nın profilinde yazıyordu bu tarz sorunları olan bana msj atsın diye belki espirisine yazmıştır profiline ama onu bile ciddi düşünerekten belki bi yöntem biliyordur gibisinden öm attım ama daha cvp yok :S

bi çözüm hal çağresini bilen paylaşsın yaf :D 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Hergün hamur işi , fastfood yiyip kola içmeyi ihmal etme ben sürekli bu şekilde yiyiyorum kilo almayı bırak zayıflıyorum daha birazda bünye meselesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek
    Bende düzenli bi şekilde yemeğimi yerim abur cuburda da iyiyimdir :) neyse ama 58 kilodan yukarı çıkamadım ne kadar uğraşsamda boy da 1.77 fln iyice iskelet gibiyim yani :|

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

bünyenin kabul ettiği kadar vitamin,protein alabilirsin fazlasını vücut atıyor bunu ben yaşadım yaşıyorum sanırım yalayacağımda, ek vitamin aldığında etkisi olmuyor oluyor ama çok fazla değil.

kimi insan vardır su bile içse kilo alır tamamıyla genetik birşey bu aslında.

vitamin olarak balık yağı hapını tercih et derim. diğerleri pek bir işeyaradığı söylenemez sadece sidik kokusu değişir :D

imzayı bıraktım basıyorum artık
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irwa'ya ö.m at.. bende aynı dertten yakınıyorum hocam.Bana birşey önerdi henüz denemedim araştırıyorum.Bakalım.. metobolizma meselesi bu iş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

denemediğim bi tek doktora gitmediğim kaldı. haftayada özel doktora gidicem artık. çatlayana patlayana kadar yesemde bişey farketmiyor. düzenli beslenme demişsinizde. alakası yok. 2 yıl ünide kaldım evden uzak her gün pideler kolalar karışık sandwicler kızartmalar 80 kilo olmuştum aradan 2 sene geçti. evdeyim düzenli besleniyorum 62 kiloya kadar düştüm. ne kadar yesemde banamısın demiyo. 181 boy var gel gelelim 80 kilo iyidi bea :(

Kendi şansımı yaratırım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bünye Metabolizma hız meselesi bazi insanların vucudu yavaştır yavaş çalışır bazi insanlrında hizli çalışır çok enerji yakarlar bu yüzden zayiflarlar bunu hizlandırmak yavaşlandırmak mümkün mü bilmem ama bunu cozseler şişmanlıga da zayiflıga da çare bulurlar

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

balık yağı denemek lazım :W

bkz : seven seas

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hocam saçma gelecek ama spor yap

kilo almak için spor yaparken farklı yöntemler var kardionu yükseltmeden ağır hareketlere başla yorucu ama durgun hareketlere yönel, düzenli ve besleyici kahvaltı yap, ekmek ye, sporu da ihmal etme ki kilo alma olayı şişmanlamaya dönmesin.

http://kocaer.me
Toplam Hit: 1844 Toplam Mesaj: 14