Sago"Dan Bikaç Parça (Pek Bilinmeyenlerden)
-
Abü 1 argo laf için değermi ya...
sagopa kajmerin kalitesinin düştüğünü kimse inkar edemez biz lemuria ile uzun uzun konuştuk aynı görüşten ötürü dinlemeyi bıraktığımızı keşfettik yani sagopaya kıl olduğumuz falan yok ama müziğini dinlemeyiz biz senin paylaşımındada laf atmadıkki zaten :)******
la bu arada 360 derece aynı yere denk geliyo :)
-
kirmayin birbirinizin kalbini. respect olayina giriin. yaziktir gunahtir. sago emek wermistir. cartel emek wermistir. ceza emek wermistir. fuat emek wermistir. sewin birbirinizi sayin birbirinizi. kufur kotu birseydir gencler ;)
-
ne Sözümü geri alcakmışım kardeşim sana mı laf atıorm ben : ) , sadece sago için düşündüğüm fikri iletiyorum ..bu adamı çok öncelerden beri dinliosan eğer 360 derecelik bi dönüşü mutlaka farketmişsindir ben bunu bi rap dinleyicisi olarak yorumluyorum,adam önceden Rap yapardı şimdi Yalandan dünyanın hiç bi yerinde olmayan Pesimist style denen bi dandirik stil uydurdu rap'in anatomisini bozdu,Rap'in özü Sokaklar ve Başkaldırış değilmidir ? , bulduğu her sample'ı çaldı (Tetris oyunu sample'larını bile : ) ) , şimdide kalkıp bana özür dile filan diyorsun , sen dinliyor olabilirsin sana dinleme filan demiyorum , takıl kafana göre : ) , ama bence bu adam Türk Rap'in ilerlemesi yolunda sadece Bi barikat'tır set'tir , işin farkına varmış olan ne dinlediğini bilen Rap dinleyicilerinin kıçıyla güldüğü şahsiyettiR ..
--------------------------------------------------
Ben bi yerde 'Benden özür dile' diye bir cümle mi kullandım,yoksa kullandımda farkına mı varamadım :)
Neden parlıyorsun kardeşim?
Herkesin ayrı ayrı görüş açısı var,gözlemlemen güzel piyasayı-ama sago hakkında bu kadar dolmuş olacağını düşünmemiştim :)
Neyse,ben keyfime bakayım,sende aynı şekilde :) -
hepsi var,sağolasın :)
-
Öpüşün barışın siz aynı tariqatın müridisiniz :)
-
C_e_Z_a
*2- 'Orospu' lafını bence geri al,çok tepki görebilirsin Tbt'den...Zaten ben özür dile die bişe dediğini iddia etmedim , sadece sözümü geri almayacağımı söyledim : ) ,
-
Türk rapi pesimist style diye çıkarılabilen! ve tutulabilen! stil yüzünden mi ilerleyemeyecek? :) hehe.. Urban, Flex, Gangsta Rapin doğuşundan bu yana geldi dimi bunlar en baştan beri vardı bunlar Türk rapine barikat koymadı Pesimist style koycak :) .. ilginç düşünce..
-
ceza hojam birde sago nun belladam düeti olacakti tam arabalik bir parca ve eski sanirsam oda cok güzeldi. biraderin arsivinde olacakti bulursam koyayim.. paylasim icin saol hoja..
-
beyler uzun zmandır tahribat.com dan uzak durmak zorunda kaldık. sitemiz biraz kapalıda kaldı hem.herneyse. bu kadar zman sonra yani bu yaptığınız olmuyor beni yanlış anlamayın burdakiler sadece bir yorum sinirlenicek bir durum yok herkesin yargı değerleri farklıdır bundan dolayı yorumunu ona göre yapar fikrini söler kenara çekilir sadece saygı gösterin siz kendi yargıalarınıza dewam edin. TARTIŞMAYA GEREK YOK...
RAP türkiyeye gireli belki çok oldu ama popüler olamsı uzun zaman aldı ama genede artık hayatımızda var ben METAL müzik dinliyorum yorumumu kendime göre yapııorum ve diyorumki müziğimiizin ilerlemesinde önemli bir adım atıldı şu anda metalcilere piyasada pek fazla yer yok PENTEGRAM gibi çok ii gruplarımızın piyasada tutunabilmesi için müziğimizin ileriye doğru mutlaka gitmesi lazım. RAP le beraber bir çokta yenilik geldi böylece bir adım daha atmuş olduk....saygılarımla
-
el altına düştüde kötümü oldu yurdum insanı overground da gerçek mc gördü. düşünelimki, sago hala underground da olsaydı ve piyasa ceza nın eline düşseydi millet rap i, hızlı konuşmak olarak sanacaktı. cıks cıks cıks