folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sago"Dan Bikaç Parça (Pek Bilinmeyenlerden)

Sago"Dan Bikaç Parça (Pek Bilinmeyenlerden)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thevatan
    thevatan's avatar
    Erkek
    hepimiz sagopa kajmeriz hepimiz tahribatçıyız

daha da önemlisi ...........
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------

bulduğu her sample'ı çaldı (Tetris oyunu sample'larını bile : )  ) ,

-----------------------------

iyide rapde, beat in temeledir sample, çalma die bişi söz konusu deildir. ceza kendimi yazıo ritmi? herşeyini geçtim  tech nine kendimi yazıyo ritmi i? hangi beat maker sample kullanmadan ritim tutturuo?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Hocam bende Beatmaker'ım sample'ı çalanıda bilirim , canlı olarak yazanıda bilirim : ) sample çalan yok demişsin D12,La Haine,Ludacris,The Game bunların stdyolarına bak bakalım adamların stdyosunda her türlü enstruman mewcut kanun'undan tut gitarına sazına Ney'ine saksafonuna : ) bu adamlar çalmıyor , yoktan var ediyor , ortaya da , sırf liriklere uysun diye harıl harıl aranıpta indirilen , çalınan loop ve sample'ların sentezi bi Beat değil Liriklere göre yazılmış sağlam bi beat. çıkıyor ve dinleyiciyi doyuruyoR , Tabi bu zewk meselesidiR,ben şu anda sago yu sewmiyorum , sewemiyorum : ) , dinlemek zorunda değilim,Rap'ten para kazanma olaylarımda oluyor ama Metal dinliyorum genellikle , siz sewiyorsunuz diye bende sewmek dinlemek zorunda değilim..Benimde size dinlemeyin deme gibi bi hakkım yoK,o yüzden bırakın herkesin fikri kendine kalsın zewk aldığınız şeyi dinleyin , benim gibi... : )

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Flood demüşküne: '' la bu arada 360 derece aynı yere denk geliyo :) '' ..koçum benim detayı nası yakalıyo :) ..Her ne zükümse işte ..Nicksiz +1 ..bide bu Rap/Rapçi tartışmaları milletin birbirini birbirine kıl etmesiyle sonlanıyo ..Misal bi defasında C_E_Z_A'yla tartışmıştıq ..ve tartışma ..Topic'in kilitlenmesi ..C_E_Z_A'nın banlanması ile sonuçlanmıştı :D ve karşılıklı olarak birbirimize kıl olmuştuq ..hatta grup olarak C_E_Z_A'ya kıl olmuştuq :D ..ama zamanla alıştıq onu da öyle kabul ettiq :P ..şimdi pek bi kıllığım kalmadı kendisine :) ..sonuç bu tür tartışmalarda birbirinizi birbirinize kıl etmyecek seviyede tartışmanız tavsiye edilir :) :D ******* Paylaşım için Saol :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    ehahheehahhea grup halinde bana kıllar varmışda,benim haberim yokmuş abi :D Walla yemin ederim ilk defa duyuyorum.Doğrudur abi,tartışmaya gerek yok...ben zaten tartışılacak bişi demedim..Nedense herdefasında bana dokunuyo çuvaldız:D neyse,şaka maka ben kimseye kin de güdmem,kıl olma gibi bir tavırada girmem :) Burası hepimizin yeri,birine bişi olsa onca mürid bir oluyoruz madem,demek ki kıllı tüylü şeylerede kafa yormamak gerek :)

We're all brothers :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Ulan cins herif ..hıyar herif dicem polemik yaratmamak için bişe demiyorum ..Rahatsız insan zorla bakim hafızanı belki hatırlarsın ..ceeza'nın albümü piyasa çıkmamıştı (yanlış hatırlamıyosam ) ..burda korsan paylaştım diye bi sürü atışmıştıq ..hatta ihbar edecem demiştin ..TbT için uploadladığım linki ihbar edecektin ..rene'ye sölemiştim ..konuyu kilitleyip silmiş ..seni de banlamıştı ..artı sen nerdesin ben nerdeyim ..gel kavga edelim falana kadar uzamıştı mesele ..ne çabuk unuttun a.q ..bide diyo ..group olarak bana kıllarmışmışta benim haberim yokmuşmuş  falan fistan  ..Yamuk! ..La havle vela kuvvete vel hasılı her ne sikimse gerilim yaratmadan Nargileye gidiyorum ..Selametle a.Q!

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Gonuşma Layn :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Yüzsüz a.q :D / :P  ..herneyse dediğim gibi alıştıq biz ona :) ..öyle kabul ettiq :P  :)  ..mürid sonuçta falan fistan ..elemanlar toplandı ..istikamet Nargileye kalkmadan son bi cvp daa yazıyım dedim :D ..Again Selametle! :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sample larda arak(!) olabilir bu gayet normaldir rapin dogasında vardır

herneyse müziklerine bok attınız dielim sözlerine diyecek bişeyniz varmı?bu adam kadar güzel söz yazan rapçi varmı bu ülkede?

bkz:bir pesimistin gözyasları,maskeli balo,baytar,analiz,24,romantizma,kopya kalpler,bebegim öldü,drama yolları ve daha aklıma gelmeyen bir cok sarkı 

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 3536 Toplam Mesaj: 30