folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sagopa Kajmer 03-09-07 İnternet Parçası Kirli Çocuk

Sagopa Kajmer 03-09-07 İnternet Parçası Kirli Çocuk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    "Sagopa şarkıyla cevap veremedi"

Fuat (Rap şarkıcısı)
  2. Bu kavga rap kültürünün saptırıldığını gösteriyor. Rap dışında yaptığın her atak, kafiyelerin olmadığı her cevap kaybettiğinin kanıtıdır. Sana hakaret edene en güzel cevap parçayla verilir. Bu şekilde bir pinpon maçı gibi devam eder atışma. Rap'in kökünde iki rap'çinin mutlaka sahnede atışması vardır.
  3. Biz Almanya'da sahneye çıkarken yabancı rap'çiler birbirlerinin analarına, bacılarına küfrederdi. Ama sonra sahneden sarılarak inerlerdi.
  4. Bana şarkılarla hakaret edene öyle bir şarkı yazarım, öyle bir saplarım ki ona... Göğsünü süngülerim.
  5. Ah be Sagopa... Bir şarkıyla cevap veremedin Ceza'ya. Bu işlerde biraz yüreğin geniş olacak. Kimi zaman duyduklarını duymazdan geleceksin.

6. şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

dunyahali bunu yazdı:
    -----------------------------
    ceza benim penisimi yesin sagoyu tek geçerim indiriom şimdide şarkıyı güzeldir inş.değsin :D

aq iyiki adam gibi yorum yapın dedik 
    ceza sana naptı annene laf mı attı? sövdümü sana ? bacına mı sulandı? 
    aq her önüne gelen sövüo nie sövüon şarkılarını sevmediğin içinmi tamm ajan biraz hava al bence ! 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

sago başkaaaaaaaa, ceza başka. aslında ayrı ayrı müzikler yapıyorlar. ama millet aynı katagoriye koyuyor. bence cezanın müziği, sagonun da sözleri süper. ben sago severim. dinlerim. buraya konsere gelse kesin giderim.

bu şarkıyı da beğnmedim. bu ne a.g. türkçe delmi ney :D

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    yunusemre bunu yazdı:

Fuat (Rap şarkıcısı)
  10. Bu kavga rap kültürünün saptırıldığını gösteriyor. Rap dışında yaptığın her atak, kafiyelerin olmadığı her cevap kaybettiğinin kanıtıdır. Sana hakaret edene en güzel cevap parçayla verilir. Bu şekilde bir pinpon maçı gibi devam eder atışma. Rap'in kökünde iki rap'çinin mutlaka sahnede atışması vardır.
  11. Biz Almanya'da sahneye çıkarken yabancı rap'çiler birbirlerinin analarına, bacılarına küfrederdi. Ama sonra sahneden sarılarak inerlerdi.
  12. Bana şarkılarla hakaret edene öyle bir şarkı yazarım, öyle bir saplarım ki ona... Göğsünü süngülerim.
  13. Ah be Sagopa... Bir şarkıyla cevap veremedin Ceza'ya. Bu işlerde biraz yüreğin geniş olacak. Kimi zaman duyduklarını duymazdan geleceksin.
  14.  

gereken cevaplar disstortion ep ve pesimist ep 4 le verilmiştir.tabi herkes onlar kadar boş insan değil paso diss bassın.hepsin i toplasan bi disstortion ep kadar tutmuyo neyse.

15. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    -

-gereken cevaplar disstortion ep ve pesimist ep 4 le verilmişti-al işte bak kendin dedin gereken cvplar verilmişdir zaten bu işler böyledir

iki rapci çıkar sahneye atışırlar söver söver sonra birbirlerine sarılıp inderler aşşağıya

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  16. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

diss anabacı sevgili sövmekle olmaz ince dokundurmalar vardır ve sago bunu Allahına kadar yapıyor! cezanın yaptığı diss değil terbiyesizliktir.. bu kadar basit.. ayrıca sahnede karşılıklı yapılan diss değildir freestyle dır... 

yeni single güzel olmuş videoyu beğenmedim..

:|
  17. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:

diss anabacı sevgili sövmekle olmaz ince dokundurmalar vardır ve sago bunu Allahına kadar yapıyor! cezanın yaptığı diss değil terbiyesizliktir.. bu kadar basit.. ayrıca sahnede karşılıklı yapılan diss değildir freestyle dır...

yeni single güzel olmuş videoyu beğenmedim..

hacım bilmeyen arklar için öyle yazdım

ulannn amk millet sagoyu sövüyo diye dinlemiyo senin dediğin şeye bak

hiç bi konserinin videosunu felan izlemedin mi?

bak şunuda belirtiyim zaten söylemişdim 2. baskı olsun

yiğidi öldür hakkını ver

18. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sagopa rulz, tartışma bitmiştir. değil rapçi, sagonun üzerine sanatçı tanımam. Tamamen bi muzik adamı, onun yaptıklarını kimse yapmamıştır ve yapmaz da...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  19. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

cnr437 bunu yazdı:
    sagopa rulz, tartışma bitmiştir. değil rapçi, sagonun üzerine sanatçı tanımam. Tamamen bi muzik adamı, onun yaptıklarını kimse yapmamıştır ve yapmaz da...

eee biz ne dedik sagopa kötü mü dedik gayet güzel işte

20. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    yunusemre bunu yazdı:

Fuat (Rap şarkıcısı)
  21. Bu kavga rap kültürünün saptırıldığını gösteriyor. Rap dışında yaptığın her atak, kafiyelerin olmadığı her cevap kaybettiğinin kanıtıdır. Sana hakaret edene en güzel cevap parçayla verilir. Bu şekilde bir pinpon maçı gibi devam eder atışma. Rap'in kökünde iki rap'çinin mutlaka sahnede atışması vardır.
  22. Biz Almanya'da sahneye çıkarken yabancı rap'çiler birbirlerinin analarına, bacılarına küfrederdi. Ama sonra sahneden sarılarak inerlerdi.
  23. Bana şarkılarla hakaret edene öyle bir şarkı yazarım, öyle bir saplarım ki ona... Göğsünü süngülerim.
  24. Ah be Sagopa... Bir şarkıyla cevap veremedin Ceza'ya. Bu işlerde biraz yüreğin geniş olacak. Kimi zaman duyduklarını duymazdan geleceksin.
  25. ------------------------------------------------------------------------------- 

sımdı bu salak adam ne demeye calısmıs..senın almanyadakı kulturunu burda kım takar..orda ananıza bacınıza kufredıyor belkı s2yorsunuzda orda olan serefsızlıklerın burdadamı olması laızm ? bır kere bu sekılde olmaz...disslerde cok cok karsıdakıne diss atarsın namusuna degıl....sıktır edın bu boktan adamı yaw..zaten adam sarkılarında bıle bı boka yaramıyor...ısı gucu  kafıye..habıre kustan kelebekten bahseder.." Yeterkı fuat sarkı yapıp dursun, boktanda bahsederse yeterkı uydursun..."

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
Toplam Hit: 2951 Toplam Mesaj: 22