Sahibinden.Com Yeni Bug
-

Merhaba dostlar,ilan geçmişlerime baktığımda,başkasına ait,yayında olmayan bir ilanın benim hesabım altında görünmesi sonucu sahibinden.com ile iletişime geçtim.Bunun imkansız olduğunu söyledikten sonra hesabımı kontrol ettiler ve bombaaaa,evet biri sizin cep tlf numaranız ile sisteme kayıt olmuş ve ilan vermiş dediler.Ulan dedim zaten benim telefonum sisteme kayıtlı nasıl oluyor bu dedim,işinde profesör arkadaşlar kontrolleri sağlayacaklar dedi.Ara ara yayında olmayan ilanlarını komtrol edin,denk geldiğiniz de mutlaka sahibinden.com a bildirin ki yasal yaptırımlara maruz kalmayın.
Not:Yaklaşık 20 gün oldu görüşme yapalı,size dönüş sağlayacaz dediler fakat ne arayan var ne soran,ilan ise halen benim profilimde görünmekte.İlan sahibine mesaj at dediğimde ise "Kendizine mesaj atamazsınız" ibaresi çıkıyor.Fiyat karşılaştırması yaptığımda da dolandırıcı olması büyük bir olasılık.
DjBlueMaN tarafından 02/Haz/24 22:54 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.tahribat.com/forum/sahibinden-farkli-hesaplara-erisim-258131
Demek ki sıkıntılar ortaya çıkmaya başlamış. Tek sen değil gibisin. Bilgilerin görülşmüyorsa bence konuyu gizleme.
-
-
Kaldırsınlar telefon dogrulama falan o zaman hem 2. kez ücretsiz ilan verebiliriz 😄
-
dediğim muhabbet işte ne hesaptan çıkabiliyon ne bilgileri değişebiliyorsun
biri dolandırsa kabak sana patlıcak lanet gelsin be
-
Konu gizliliği kaldırıldı.Birazdan savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım.
-
blackhorror bunu yazdı
dediğim muhabbet işte ne hesaptan çıkabiliyon ne bilgileri değişebiliyorsun
biri dolandırsa kabak sana patlıcak lanet gelsin be
Sahibinden.com ile görüştüm,adam e-devlet üzerinden onaylama yapmış kendi adına benim numaramı.Dedim düzeltin ordan,e-devlet üzerinden onay yaptığı için yapamıyoruz dediler.Şaka gibi adamlar.
-
İlanı kaldırmayı denedin mi?
-
watervay bunu yazdı
hocam ilanı kaldırsan bile özelden biri gelip kapora vermek istiyorum derse ya da hesaptaki diğer kişi iban atıp para istese sorun çıkıyor
para bizim hesapta olan adamın bankasına geçince müşteri gidip şikayetçi olsa sen ben mağdur olucaz
100 kere yazdım sahibindene ne hesabı kapatıyorlar ne bilgilerimi siliyorlar e devlet onaylı olduğu için
-
Başka bir tavsiye varsa hesabınız şikayetvar.com ada yazabilirsiniz. Yarın bir gün bir şey olduğunda buraya buraya yazdım sahibinlende iletişime geçtim geri dönmediler diyebilmek için.
-
blackhorror bunu yazdıwatervay bunu yazdı
hocam ilanı kaldırsan bile özelden biri gelip kapora vermek istiyorum derse ya da hesaptaki diğer kişi iban atıp para istese sorun çıkıyor
para bizim hesapta olan adamın bankasına geçince müşteri gidip şikayetçi olsa sen ben mağdur olucaz
100 kere yazdım sahibindene ne hesabı kapatıyorlar ne bilgilerimi siliyorlar e devlet onaylı olduğu için
iban senin değilse koy ..ne rahmana döne iban senin ise şikayet edilirse eyy ibannn edenlere karışırsın