folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sahibinden.Com Yeni Bug

Sahibinden.Com Yeni Bug

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Merhaba dostlar,ilan geçmişlerime baktığımda,başkasına ait,yayında olmayan bir ilanın benim hesabım altında görünmesi sonucu sahibinden.com ile iletişime geçtim.Bunun imkansız olduğunu söyledikten sonra hesabımı kontrol ettiler ve bombaaaa,evet biri sizin cep tlf numaranız ile sisteme kayıt olmuş ve ilan vermiş dediler.Ulan dedim zaten benim telefonum sisteme kayıtlı nasıl oluyor bu dedim,işinde profesör arkadaşlar kontrolleri sağlayacaklar dedi.Ara ara yayında olmayan ilanlarını komtrol edin,denk geldiğiniz de mutlaka sahibinden.com a bildirin ki yasal yaptırımlara maruz kalmayın.

Not:Yaklaşık 20 gün oldu görüşme yapalı,size dönüş sağlayacaz dediler fakat ne arayan var ne soran,ilan ise halen benim profilimde görünmekte.İlan sahibine mesaj at dediğimde ise "Kendizine mesaj atamazsınız" ibaresi çıkıyor.Fiyat karşılaştırması yaptığımda da dolandırıcı olması büyük bir olasılık.

DjBlueMaN tarafından 02/Haz/24 22:54 tarihinde düzenlenmiştir

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/sahibinden-farkli-hesaplara-erisim-258131

Demek ki sıkıntılar ortaya çıkmaya başlamış. Tek sen değil gibisin. Bilgilerin görülşmüyorsa bence konuyu gizleme.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

O zaman edit.

samaccc tarafından 02/Haz/24 18:38 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Kaldırsınlar telefon dogrulama falan o zaman hem 2. kez ücretsiz ilan verebiliriz 😄

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

dediğim muhabbet işte ne hesaptan çıkabiliyon ne bilgileri değişebiliyorsun 

biri dolandırsa kabak sana patlıcak lanet gelsin be

salla gitsin ölecez zaten :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Konu gizliliği kaldırıldı.Birazdan savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacağım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    blackhorror bunu yazdı

dediğim muhabbet işte ne hesaptan çıkabiliyon ne bilgileri değişebiliyorsun 

biri dolandırsa kabak sana patlıcak lanet gelsin be

Sahibinden.com ile görüştüm,adam e-devlet üzerinden onaylama yapmış kendi adına benim numaramı.Dedim düzeltin ordan,e-devlet üzerinden onay yaptığı için yapamıyoruz dediler.Şaka gibi adamlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

İlanı kaldırmayı denedin mi?

Syntax error..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

hocam ilanı kaldırsan bile özelden biri gelip kapora vermek istiyorum derse ya da hesaptaki diğer kişi iban atıp para istese sorun çıkıyor 

para bizim hesapta olan adamın bankasına geçince müşteri gidip şikayetçi olsa sen ben mağdur olucaz 

100 kere yazdım sahibindene ne hesabı kapatıyorlar ne bilgilerimi siliyorlar e devlet onaylı olduğu için

salla gitsin ölecez zaten :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Başka bir tavsiye varsa hesabınız şikayetvar.com ada yazabilirsiniz. Yarın bir gün bir şey olduğunda buraya buraya yazdım sahibinlende iletişime geçtim geri dönmediler diyebilmek için.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    blackhorror bunu yazdı
    watervay bunu yazdı

hocam ilanı kaldırsan bile özelden biri gelip kapora vermek istiyorum derse ya da hesaptaki diğer kişi iban atıp para istese sorun çıkıyor 

para bizim hesapta olan adamın bankasına geçince müşteri gidip şikayetçi olsa sen ben mağdur olucaz 

100 kere yazdım sahibindene ne hesabı kapatıyorlar ne bilgilerimi siliyorlar e devlet onaylı olduğu için

iban senin değilse koy ..ne rahmana döne iban senin ise şikayet edilirse  eyy ibannn edenlere karışırsın

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 4601 Toplam Mesaj: 34
sahibinden