Sahibinden.Com Yeni Bug
-
TaRuZ bunu yazdı
Dolandırıcılık konusunda başınız belaya girer. Sahibinden, açıklama yapmaz ve dosya bazlı yasadışı erişim yapıldığını bildirmezse, bu tip durumlarda yüzlerce insanın başı yanar. IP-PORT üzerinden gelen veride, hesap sahibinin ve üçüncü kişinin erişimi görünecek, banka hesabını kullandırtanlar gibi sahibinden hesabını kullandırtmış denecek ve 4 yıldan başlayan aşklar yaşanacak.
Tası tarağı toplayıp gitme vakti gelmiştir 🤣
Hesapları siliniz , akıllı telefon kullanmayınız telefon hattını kimseye vermeyiniz başka bir korunma yolu gelmedi aklıma
En güvenli sistem fişi çekik sistem demek böyle birşey oluyor herhalde 😅
Tarih yine tekerrür ediyor sanki
C-force tarafından 03/Haz/24 13:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam sahibindendeki telefonu degiştir. ondan sonra e devlet onayı iptal olması lazım. sonrada kendi telefonunu yazip tekrar onaylatırsın e devlete.
Kurumsal uyeliklerde oyle yapıyoruz gecen gun calışan bi eleman işten çıktı telefon numarasını degiştim e devlet onayı istedi tekrardan.
Muhtemelen e devlet ile sahibinden arasında açık var son zamanlarda bu tarz olaylar yaşanmaya başladı.
tbt ailesi olarak sahibindene karşı bi rakip emlak sitesi yapsak milyoner oluruz :) herkes hisse alacak parası kadar. Sahibindenin %10-%20 mi müşteri potansiyelini alsak o bile yeter.
-
C-force bunu yazdı
Takip deyim
Konu çok enteresan
Galiba çerezlerden veya sensionlardan sahte giriş yapıyorlar veya ilan girişi
Hocam sahibinden.com paneline girdiğinden de ilan görünüyor mu ?
İlan no dan ilanı bulamadım
Evet hocam sahibine hesabıma girdiğimde,yayında olmayan ilanlae bölümünde mevcut.
-
userneyime bunu yazdı
Hocam sahibindendeki telefonu degiştir. ondan sonra e devlet onayı iptal olması lazım. sonrada kendi telefonunu yazip tekrar onaylatırsın e devlete.
Kurumsal uyeliklerde oyle yapıyoruz gecen gun calışan bi eleman işten çıktı telefon numarasını degiştim e devlet onayı istedi tekrardan.
Muhtemelen e devlet ile sahibinden arasında açık var son zamanlarda bu tarz olaylar yaşanmaya başladı.
tbt ailesi olarak sahibindene karşı bi rakip emlak sitesi yapsak milyoner oluruz :) herkes hisse alacak parası kadar. Sahibindenin %10-%20 mi müşteri potansiyelini alsak o bile yeter.
Hiç bir şekilde değişikliğe izin vermiyor hocam.
-
görüştüğüne dair elinde kanıtların varsa sağa sola şikayete başla hocam
ilk işin ihtar çekmek olsun sonrası gelicek zaten hatta bu hata eğer onların sisteminden kaynaklıysa onlara dava açabilirsin
çünkü güvenliğini ihlal ediyor ve bu bilgileri senden alırken güvende tutacağını söylüyor
-
Spyware__007 bunu yazdı
görüştüğüne dair elinde kanıtların varsa sağa sola şikayete başla hocam
ilk işin ihtar çekmek olsun sonrası gelicek zaten hatta bu hata eğer onların sisteminden kaynaklıysa onlara dava açabilirsin
çünkü güvenliğini ihlal ediyor ve bu bilgileri senden alırken güvende tutacağını söylüyor
Hocam görüştüğüme dair elimde ses kaydı falan yok fakat sahibinden.com un müşteri hizmetlerinin elinde bunlar vardır ve davalık bir durumda mahkemeye sunmak zorundalar.
Dava olarak tazminat davası falan mı ?
-
Emlak sektöründe değilim ve araç alım satım işi yapmadığım için 2 ayrı hesabım vardı ikisinide kapattım. Kapatma sebepleri açıklamasınada bu durumları ve sahibinden üzerinden yapılan dolandırıcılık işlemleri ve sahibinden.com'un bu tar durumların önüne geçmeye çalışmadığını gerekli adımları atmadığını belirttim.
-
gecenlerde twitterda bi vaka okumustum, adamin yapmadigi bir islem iss'in ayni ip'yi birden fazla kiside kullandirmasi sebebiyle o yapmis gibi gozukmus ve yazilimci oldugu icin de bilirkisi bu olabilir demis herif bu mevzudan hukum giymisti. sakat is allah kolaylik versin.
-
Savcılık sürecimiz dün itibari ile başladı.
Gelişmeleri başlık altında güncelleyerek sizinle paylaşacam dostlar.
-
Bir de bu muhabbetten başın belaya girerse... Ne denir bilmiyorum