folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sahibinden.Com Yeni Bug

Sahibinden.Com Yeni Bug

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Dolandırıcılık konusunda başınız belaya girer. Sahibinden, açıklama yapmaz ve dosya bazlı yasadışı erişim yapıldığını bildirmezse, bu tip durumlarda yüzlerce insanın başı yanar. IP-PORT üzerinden gelen veride, hesap sahibinin ve üçüncü kişinin erişimi görünecek, banka hesabını kullandırtanlar gibi sahibinden hesabını kullandırtmış denecek ve 4 yıldan başlayan aşklar yaşanacak.

Tası tarağı toplayıp gitme vakti gelmiştir 🤣

Hesapları siliniz , akıllı telefon kullanmayınız telefon hattını kimseye vermeyiniz başka bir korunma yolu gelmedi aklıma 

En güvenli sistem fişi çekik sistem demek böyle birşey oluyor herhalde 😅

Tarih yine tekerrür ediyor sanki

C-force tarafından 03/Haz/24 13:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

Hocam sahibindendeki telefonu degiştir. ondan sonra e devlet onayı iptal olması lazım. sonrada kendi telefonunu yazip tekrar onaylatırsın e devlete.

Kurumsal uyeliklerde oyle yapıyoruz gecen gun calışan bi eleman işten çıktı telefon numarasını degiştim e devlet onayı istedi tekrardan.

Muhtemelen e devlet ile sahibinden arasında açık var son zamanlarda bu tarz olaylar yaşanmaya başladı.

tbt ailesi olarak sahibindene karşı bi rakip emlak sitesi yapsak milyoner oluruz :) herkes hisse alacak parası kadar. Sahibindenin %10-%20 mi müşteri potansiyelini alsak o bile yeter.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    C-force bunu yazdı

Takip deyim 

Konu çok enteresan 

Galiba çerezlerden veya sensionlardan sahte giriş yapıyorlar veya ilan girişi 

Hocam sahibinden.com paneline girdiğinden de ilan görünüyor mu ?

İlan no dan ilanı bulamadım 

Evet hocam sahibine  hesabıma girdiğimde,yayında olmayan ilanlae bölümünde mevcut.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    userneyime bunu yazdı

Hocam sahibindendeki telefonu degiştir. ondan sonra e devlet onayı iptal olması lazım. sonrada kendi telefonunu yazip tekrar onaylatırsın e devlete.

Kurumsal uyeliklerde oyle yapıyoruz gecen gun calışan bi eleman işten çıktı telefon numarasını degiştim e devlet onayı istedi tekrardan.

Muhtemelen e devlet ile sahibinden arasında açık var son zamanlarda bu tarz olaylar yaşanmaya başladı.

tbt ailesi olarak sahibindene karşı bi rakip emlak sitesi yapsak milyoner oluruz :) herkes hisse alacak parası kadar. Sahibindenin %10-%20 mi müşteri potansiyelini alsak o bile yeter.

Hiç bir şekilde değişikliğe izin vermiyor hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

görüştüğüne dair elinde kanıtların varsa sağa sola şikayete başla hocam

ilk işin ihtar çekmek olsun sonrası gelicek zaten hatta bu hata eğer onların sisteminden kaynaklıysa onlara dava açabilirsin

çünkü güvenliğini ihlal ediyor ve bu bilgileri senden alırken güvende tutacağını söylüyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    Spyware__007 bunu yazdı

görüştüğüne dair elinde kanıtların varsa sağa sola şikayete başla hocam

ilk işin ihtar çekmek olsun sonrası gelicek zaten hatta bu hata eğer onların sisteminden kaynaklıysa onlara dava açabilirsin

çünkü güvenliğini ihlal ediyor ve bu bilgileri senden alırken güvende tutacağını söylüyor

Hocam görüştüğüme dair elimde ses kaydı falan yok fakat sahibinden.com un müşteri hizmetlerinin elinde bunlar vardır ve davalık bir durumda mahkemeye sunmak zorundalar.

Dava olarak tazminat davası falan mı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mchacker
    mchacker's avatar
    Erkek

Emlak sektöründe değilim ve araç alım satım işi yapmadığım için 2 ayrı hesabım vardı ikisinide kapattım. Kapatma sebepleri açıklamasınada bu durumları ve sahibinden üzerinden yapılan dolandırıcılık işlemleri ve sahibinden.com'un bu tar durumların önüne geçmeye çalışmadığını gerekli adımları atmadığını belirttim.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskeltan
    iskeltan's avatar
    Erkek

gecenlerde twitterda bi vaka okumustum, adamin yapmadigi bir islem iss'in ayni ip'yi birden fazla kiside kullandirmasi sebebiyle o yapmis gibi gozukmus ve yazilimci oldugu icin de bilirkisi bu olabilir demis herif bu mevzudan hukum giymisti. sakat is allah kolaylik versin.

duanla yasamadim ki bedduanla oleyim - Arif
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Savcılık sürecimiz dün itibari ile başladı.

Gelişmeleri başlık altında güncelleyerek sizinle paylaşacam dostlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuRNN
    BuRNN's avatar
    Erkek

Bir de bu muhabbetten başın belaya girerse... Ne denir bilmiyorum

Toplam Hit: 4618 Toplam Mesaj: 34
sahibinden